פרויקט UPSIDE אפסייד פתח תקווה צה"ל 70-76

פרויקט UPSIDE (אפסייד) של עזרא חקשורי בצה"ל 70-76 יצא לדרך. 15 דירות כבר נמכרו

אחד מפרויקטי התמ"א 38 המשמעותיים בפתח תקווה, קיבל לאחרונה היתר בנייה והעבודות בו החלו. מדובר בפרויקט הכולל 4 מבנים בני שיקבלו שדרוג חזותי, חיזוק ותוספת בו יאוכלסו 40 דירות בנות 3 ו-4 חדרים וכן דירות גן ופנטהאוזים. המחירים אטרקטיביים, בטח ביחס להשתוללות השוק: דירת גן של 3 חדרים אפשר יהיה למצוא ב-1.9 מיליון ש"ח. ניר פרץ, מנכ"ל החברה: "רואים בפתח תקווה חלק ממטרופולין תל אביב".

כמעט כל יזם של התחדשות עירונית בעיר מדבר על "להביא את תל אביב לפתח תקווה", בהתייחס לכך שהמרחק בין הערים עומד להצטמצם, בעיקר הודות להשקתה של הרכבת הקלה, שתאפשר לתושבי פתח תקווה להגיע ללמרכז העיר הגדולה תוך 15-20 דקות. במקרה של חקשורי יזמות נדל"ן הותיקה, זה מקבל משנה תוקף, היות ורוב הפרויקטים בתהליך שנותיה הוקמו בתל אביב.

צפו בביקור במקום: פרויקט UPSIDE צה"ל 70-76 פתח תקווה

"מחירים שלא קיימים בפתח תקווה"

"אנחנו רואים את פתח תקווה כחלק ממטרופלין תל אביב ומאמינים מאוד בפוטנציאל של העיר", אומר ניר פרץ, מנכ"ל חברת עזרא חקשורי. "בעוד רגע, הנוסעים הראשונים כבר יתיישבו על ספסלי הרכבת הקלה. זה הולך לשנות לא רק את הרגלי הנסיעה והתחבורה שלנו, אלא גם את הצורה שבה אנשים מחליטים איפה לגור".

UPSIDE (אפסייד) של עזרא חקשורי (לא להתבלבל עם "קבוצת חכשורי", זרוע נדל"נית אחרת של המשפחה), הוא הפרויקט הראשון של החברה בפתח תקווה. הוא מציע 48 דירות ב-4 בניינים, שכוללים לצד דירות גן ופנטהאוזים, עם דירות ארבעה ואפילו שלושה חדרים, מה שלא רואים בפרויקטים החדשים בעיר. "תמהיל הדירות הקטנות מאפשר לנו למכור דירות במחירים שכבר לא קיימים בפתח תקווה", מציין סמנכ"ל "הום מרקט", דקל יצחק, המשווקת את הפרויקט.

פרויקט אפסייד - העבודות החלו
פרויקט אפסייד - העבודות החלו

חלק מהרוכשים: רופאים בבילינסון

בחקשורי גם מציינים את המיקום האטרקטיבי של הפרויקט, על פינת הרח' המרכזי של דגל ראובן בכפר גנים א', מרחק הליכה מתחנת דנקנר, שם יעצור הקו האדום של הררכבת הקלה, שאמורה להתחיל לנסוע בעוד כחצי שנה. בנוסף, הפרויקט קרוב מאוד (רדיוס אווירי של קילומטר) לפארק הגדול, הקניון הגדול, בילינסון, ב.ס.ר סיטי (דן טאון) וליכין סנטר. 

ניר פרץ, מנכ"ל חקשורי יזמות נדל"ן (שמאל), דקל יצחק, מנכ"ל שיווק "הום מרקט" המשווקת את פרויקט UPSIDE
ניר פרץ, מנכ"ל חקשורי יזמות נדל"ן (שמאל), דקל יצחק, מנכ"ל שיווק "הום מרקט" המשווקת את פרויקט UPSIDE

"הקרבה לתחנת דנקנר של הקו האדום מושכת הרבה זוגות צעירים ומשקיעים, שמבינים שכאשר הרכבת תפתח, הם למעשה מתקרבים למרחק של 19 דקות ממרכז תל אביב", מדגיש יצחק שוב את הקירבה. "הסמיכות לבילינסון, גרמה לכך שמכרנו מספר לא קטן של דירות לרופאים בבית החולים. עד עכשיו נמכרו 15 יחידות דיור, שזה אומר שיותר מ-30% מהדירות בפרויקט. הדירות הזולות (3 חדרים) נמכרות ב-1.9 מיליון ואילו דירות הפנטהאוז (4 חדרים) נמכרות ב-2.75 מיליון ש"ח. 

"המיקום של הפרויקט, אמור לגרום לדיירים לצאת, בלי לחשוב פעמיים, לעבודה, לפגישה, לסידורים בעיר הגדולה", מציין פרץ. "בין אם זסה לפסטיבל אוכל, הופעה בפארק הירקון, לקולנוע או מוזיאון, ספורטק או סינמטק. בלי להכנס לאוטו, לחכות לאוטובוס או לעמוד בפקק. להגיע במינימום זמן. לקניונים, לפארקים, מתחמי הבילוי, מרכזי התעסוקה וכל האטרקציות של תל אביב וגוש דן".

הדמיית הפרויקט - UPSIDE פתח תקווה
הדמיית הפרויקט - UPSIDE פתח תקווה

השאירו פרטים ונציג מטעמנו יחזור אליכם:

חלק מהרוכשים: רופאים בבילינסון

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

טרס TRES של דוניץ נדל"ן חכם

פרויקט TRES (טרס) של דוניץ-אלעד ונדל"ן חכם בקרול פתח תקווה יצא לדרך עם אירוע הריסה (וידאו)

אחד ממיזמי הפינוי-בינוי המבטיחים והגדולים ביותר בפתח תקווה יצא לדרך בקול תרועה: חברות הנדל"ן דוניץ אלעד ונדל"ן חכם, קיימו טקס הריסה ופינוי חגיגי במתחם קרול/אורלוב. הפרויקט, שנאמד בהשקעה של כ-630 מיליון שקלים, כבר רושם ביקושים עוד לפני תחילת העבודות בשטח. 96 דיור ישנות בחמישה מבני רכבת יפונו, ובמקומן יוקמו 3 מגדלי יוקרה בני 30–35 קומות שיכללו 359 דירות חדשות.

המשך קריאה »
אורן תומא מטרו פארק

תומא: "רואים התעניינות בנכסים המסחריים במטרו פארק 456 פתח תקווה" (וידאו)

לדברי תומא, מבעלי המתחם ברח' משה דיין 10, הוא מתחיל לעורר עניין גם בקרב חנויות, מסעדות, סוכנויות רכב, מרפאות ומכוני יופי. ים. עם מרחק הליכה של 3 דקות מהרכבת הקלה, גישה ישירה לכבישים המהירים, ושכנים כמו ב.ס.ר סיטי, הקניון הגדול, BIG (בעתיד) ובילינסון – מדובר בפוטנציאל עצום לטווח הארוך. מאפיית "ליז בייקרי" כבר שם, ובקרוב יצטרפו גם ההמבורגריה BRONKO300 ומותג הרכב ג'ילי.

המשך קריאה »
אלינה גוץ

אלינה גוץ עם דירה 5 חדרים בכפר גנים ב' – במחיר שובר שוק: 2.88 מיליון (וידאו)

הדירה הענקית (135 מ"ר + 20 מ"ר מרפסת), בקומה ה-16, עלתה על המדף לא מזמן וכבר מושכת הרבה התעניינות, בעיקר בקרב תושבי העיר והסביבה, שמחפשים לגור במרכז. 5 חדרים ענקית בקומה ה-16 עם נוף פנורמי פינוי מהיר, מוצעת במחיר אטרקטיבי במיוחד. אלינה גוץ: "בעסקה כזאת לא נתקלים כל יום, מדובר בהזדמנות אמיתית למשפחות שרוצות איכות חיים"

המשך קריאה »
מענק מהעירייה לעסקים במרכז העיר

בשורה לעסקים במרכז פתח תקווה: מענק של עד 9,000 ש"ח לחידוש ושדרוג חזיתות

הפיילוט העירוני החדש יצא לדרך ברחוב ההגנה ויאפשר לבעלי עסקים לשדרג את חזית העסק, השילוט וריהוט הרחוב בסבסוד של עד 50%. המהלך מצטרף לתוכנית האסטרטגית לחיזוק לב המושבה שסוקרה בעבר בהרחבה ב"פתח תקווה NEWS". ברשת מברכים על היוזמה, אך התושבים מנצלים את ההזדמנות גם להציף בעיות קיימות: "מה עם הריח בחיים עוזר?"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading