KFC פתח תקווה במרכז יכין סנטר

צפו: KFC פתח תקווה פתחה את הסניף החדש של הרשת ביכין סנטר באירוע חגיגי

לראשונה בפתח תקווה: סניף KFC ייפתח ביכין סנטר אפשר להתחיל ללקק את האצבעות: אחרי הכנות של חודשים, רשת העוף הבינלאומית, "קנטקי פרייד צ'יקן", פתחה את שעריה ללקוחות, שרבים מהם כבר המתינו בכניסה, כדי להיות הראשונים שיטעמו את הטעם הייחודי, שקולונל הרלנד סנדרס, הביא לפני כ-75 שנה לפיותיהם של האמריקאים. עומר זיידנר, מנכ"ל הרשת בישראל: "שמחים להביא את המותג האהוב לפתח תקווה"

הסניף, עליו כתבנו באופן בלעדי לראשונה לפני יותר מחצי שנה, הוא בגודל של כ-300 מ"ר ומכיל עשרות מקומות ישיבה (פנים וחוץ) וגם מערכת הזמנות ממוחשבת עם שלוש עמדות. ללקוחות הראשונים, רובם בני נוער בחופשה, שנראה כאילו ספרו את הדקות לפתיחה, חיכה צוות של כ-10 טבחים ומקבלי הזמנות. בפתיחה החגיגית נכחו גם בכירים מהרשת, כמו עומר זיידנר, מנכ"ל הרשת בישראל, אלון וינשטוק, סמנכ"ל שיווק וכן נציגי הרשת מאירופה.

צפו: הלקוחות הראשונים וההתרגשות של אנשי KFC

אלו הלקוחות הראשונים של KFC פתח תקווה. מתי יהיה הלקוח המיליון?
אלו הלקוחות הראשונים של KFC פתח תקווה. מתי יהיה הלקוח המיליון?

פתוח גם בשבת ולא כשר

הסניף ממוקם בפינת רח' השחם-לשם במרכז יכין (Y-CENTER) בלב העסקי של פתח תקווה. עבור KFC (קנטקי פרייד צ'יקן), רשת העוף המפורסמת בעולם, מדובר בסניף הראשון במרכז הארץ. זה יהיה סניפה ה-15 בישראל, כשסניף אחד נוסף צפוי להיפתח בקרוב בסינמה סיטי בראשון לציון. KFC פתח תקווה צפוי לשרת קהל גדול של תושבי פתח תקווה, בה יש ביקוש העצום לעוף האהוב. 

אנשי הרשת סיפרו לנו כי הם בונים על המיקום האטרקטיבי והמרכזי של הסניף, מרחק הליכה מתחנת הרכבת הקלה, שעתידה לפעול בעוד מספר חודשים וכן מב.ס.ר סיטי ודן טאון, שני מתחמי העסקים הענקיים, שצפויים למשוך עליהם עשרות אלפי מבקרים מדי יום. במסעדה עדיין לא פועל מערך המשלוחים (יעבדו כנראה עם וולט) וכרגע מי שרוצה טייק-אווי, צריך להגיע למקום ולקחת. 

משיחות עם אנשי הרשת, הם מצפים לתכונה גבוהה בימים הקרובים בעקבות ההתלהבות של הפתיחה, במיוחד ביום שבת (כן, הסניף פתוח בשבת), בו צפויים לפקוד את המקום עשרות, אם לא מאות תושבי פתח תקווה רעבים. שעות הפתיחה של הסניף הם בימי ראשון עד חמישי משעה 12:00 בצהרים ועד השעה 22:00 בערב. בימי שישי ושבת הסניף יהיה פתוח בין 11:00 בבוקר ל-22:00 בערב.

מכיוון שהוא פתוח בשבת, אז מטבע הדברים, הסניף אינו כשר. לגבי כשרות האוכל עצמו, אז גם כאן על תבנו על זה. בסניף משתמשים במתכון זהה אחד לאחד עם זה הבינלאומי. המתכון הוא סודי, אך אפשר לחשוד כי הוא כולל חלב. 

KFC פתח תקווה על המפה

עוד ב-אוכל ובילויים

ביג פיצה אפל פתח תקווה

נמצא הסלייס המושלם? "ביג אפל פיצה" פתח תקווה היה מפוצץ בערב הפתיחה של הסניף

עשרות רבות מתושבי שכונת נווה גן, בעיקר משפחות וילדים, הגיעו הערב לטעום לראשונה את הפיצה של הרשת, שנכנסה לקהילון – המרכז המסחרי החדש של השכונה. התגובות היו טובות, בעיקר בגלל שסופסוף יש להם פיצה מרחק הליכה מהבית. הסניף, שיכול להאכיל כ-45 סועדים בו-זמנית, הוקם בהשקעה של 700 אלף ש"ח ומציע לפתיחה מבצע של פיצה משפחתית בלי תוספות ב-59 ש"ח, במקום 72 ש"ח.

המשך קריאה »

מי מתעסק? הקניון הגדול והוט סינמה יארחו בפ"ת את נאור ציון להקרנת צ'רלי וחצי

הסטנדאפיסט הוותיק ישתתף ב- 18.9 בערב הוקרה במלאת 50 שנה לסרט הקאלט הכי מוכר בקולנוע הישראל. במסגרת האירוע יערך פאנל עם כוכבי הסרט, שיצא לאקרנים ב-1974, ביניהם: אריה מוסקונה, דוד ששון (הילד מיקו), רועי בארקן, בנו של כוכב הסרט יהודה בארקן, שינחה בקולנוע פאנל מיוחד ויספר פרטים מרגשים ומצחיקים, שלא כולם מכירים – כשבסוף יוקרן הסרט: "צ'רלי וחצי המחודש"

המשך קריאה »
ריקו פתח תקווה RICCO פתח תקווה

טורטייה חדשה בפתח תקווה: ריקו (Ricco) פתחו אמש מסעדה בשחם 30

למתחם האוכל והבילויים הכי "תל אביבי" בעיר מצטרף מותג חדש, שמביא בשורה לפתח תקוואים חובבי הבשר, במיוחד אם הוא מוגש בתוך טורטייה. זה יהיה הסניף השני של הרשת, לאחר זה שברחוב בר כוכבא בעיר. אתמול המקום נפתח בהשקה שקטה ומשבוע הבא ייכנס לפעילות מלאה. "היד אצלנו רחבה – ולקוח יקבל אצלנו כמה שהוא רוצה במנה", מבטיחים בריקו.

המשך קריאה »
ברד קלאב פתח תקווה

צפו: ברד קלאב פתח תקווה נפתח השבוע בקהילון נווה גן בהשקעה של כמיליון ש"ח

סופסוף תושבי השכונה יכולים לפתוח (גם לסגור) את היום בכיף עם קפה ומאפה, מרחק הליכה מהבית, מבלי להזיז את האוטו. רשת הבייקרי מקבוצת לנדוור בחרה במרכז המסחרי השכונתי החדש, כנקודת היציאה שלה מתל אביב, שם כבר פועלים בהצלחה שני סניפים. מצאנו סנדוויצ'ים, לחמים, עוגות ושבלולים – שכולם נאפים במקום. "שמחים להביא בשורה חדשה לשכונה", אומר בעלי הסניף, אור רז הפתח תקוואי.

המשך קריאה »