בילינסון חטופים פתח תקווה

צפו: מאות רבות של תושבי פתח תקווה הגיעו לצפות בשבים נוחתים בבילינסון (וידאו)

היום ההיסטורי שעבר היום (13.10) על ישראל, קיבל ביטוי מוחשי בפתח תקווה, שם החלו בשעות הצהרים לנחות השבים הראשונים מתוך ה-20 החיים ששוחררו היום. הידיעה כי הם יגיעו לבית החולים, קיבצה סביב מנחת המסוקים, תושבים, חברים של השבים, נערים מתנועות הנוער והרבה פתח תקוואים, שהגיעו לצפות בהסטוריה שמתרחשת לנגד עיניהם – והכל באווירה חגיגית של מסיבה.

על האירוע ניצח די.ג'יי, שבכל פעם שעמד להגיע חטוף, הוא בישר דרך מערכת ההגברה מי אמור לנחות, כשברקע להיטים מרקידים כמו "תמיד יהיה לי רק טוב" ו-"מהפכה של שמחה". ערב החג, יחד עם מזג האוויר הנעים, קיבץ למקום גם הרבה משפחות וילדים מפתח תקווה, שהגיעו מהשכונות. "האחיין שלי, מוטי שמיר, נפל ב-7.10 בקרב בקיבוץ רעים", סיפר משה שמיר, תושב נווה גן. "בשביל הרגע הזה נלחמנו".

צפו באירוע ההיסטורי מבילינסון (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

שיא האירוע היה כאשר נחתו גיא גלבוע דלאל ואלון אהל. כשהם עברו למכוניות הואן, שלקחו אותם לבית החולים, ההמון רץ לעברם וביקש לצלם אותם. דלאל ביקש לעצור את הרכב ונופף לשלום לקהל. "זה כמו חלום שהתגשם אחרי שנתיים", אמר לנו חבר ילדות של דלאל מאלפי מנשה. "הוא נראה בסדר, אבל קשה לי לנתח מה עובר לו בראש. הוא מנטלית בן אדם חזק ורגוע וזה עזר לו לשרוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

"לא בלי דניאלה": אורלי גלבוע משתפת במסע מאז ה-7 באוקטובר בהרצאה בשכונת תקומה פ"ת

במהלך ההרצאה, אורלי תשתף את הקהל במסע המורכב שעברה משפחתה החל מהשעות הקשות של ה-7 באוקטובר, אז נחטפה בתה דניאלה מבסיס נחל עוז. היא תגולל את סיפורם לאורך 477 ימים של המתנה, ועד לרגע המיוחל של החזרה הביתה. במרכז ההרצאה עומד המסר של תקווה והבחירה החד-משמעית של המשפחה שלא השתנתה לרגע – לא לוותר

המשך קריאה »
לירי אלבג פתח תקווה

"לחזור לנשום": לירי אלבג, שנחטפה ב-7.10 ואביה אלי, מגיעים להרצאה ב"הוט סינמה" הקניון הגדול פ"ת

לציון יום השנה השלישי לאירועי ה-7 באוקטובר, לירי אלבג, ששבה משבי החמאס, תשתף לראשונה ובאומץ את סיפור החטיפה, השבי והשיקום. לצידה על הבמה יעמוד אביה אלי, שיספר על המאבק הבלתי מתפשר להשבת בתו. כל הפרטים על הערב המיוחד שיתקיים במתחם הוט סינמה בקניון.

המשך קריאה »

מצדיעים: מאות הגיעו להפנינג מילואימניקים שהתקיים בחורשת עירא פתח תקווה

תושבי פתח תקווה ומשרתי המילואים זכו היום (שישי, 4.9) לאירוע הצדעה מרגש ומושקע, שהתקיים במתחם "חורשת עירא" באיזור התעשייה סגולה. האירוע הופק כולו כהוקרה למערך המילואים ובני משפחותיהם הפתח תקוואים, חלקם שירתו מאות ימי מילואים. המשתתפים נהנו מדוכנים, מוסיקה של להקת GO LIVE הפתח תקוואית ו-DJ אלעד זוהר. ראש העיר רמי גרינברג הגיע לביקור.

המשך קריאה »
עידן פוקס משעול פתח תקווה

"גינת האושר של עידן": פתח תקווה הנציחה את סמל עידן פוקס ז"ל בגינת מיינדפולנס ייחודית

בטקס מרגש שנערך היום בשכונת פסגת הדר, נחנכה גינה ציבורית חדשה לזכרו של הפתח תקוואי סמל עידן פוקס ז"ל, שנפל מרחפן נפץ בלבנון לפני 4 חודשים. הגינה, הממוקמת מול רחוב שחם 29 ובסמוך לבית בו גדל עידן, נועדה לשמר את זכרו ולהעניק לקהילה מרחב של שלווה ונחמה.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading