“רעש וסכנה”: תושבי אם המושבות זועמים על “מפגשי החרקות” מדי שישי בחניון אצטדיון שלמה ביטוח (וידאו)

תושבי השכונות הסמוכות לאצטדיון העירוני בפתח תקווה מדווחים על מטרד בלתי נסבל מדי סוף שבוע: צעירים עם כלי רכב, חלקם משופרים, נפגשים בחניון הפתוח (המזרחי), מבצעים דריפטים מסוכנים, עושים רעש וממלאים את האוויר בריח חריף של גומי שרוף. תושבים: “הזמנו את המשטרה ב-11 בלילה ולפחות עד 1 וחצי לא הגיעה אף ניידת”.

יום שישי, השעה 23:30 בלילה. בזמן שמרבית תושבי שכונת אם המושבות הותיקה מנסים ליהנות משלוות סוף השבוע, בחניון הפתוח של אצטדיון “שלמה ביטוח” בפתח תקווה המוזיקה רק מתחילה לעלות, ואיתה גם הטורים של המנועים.

במה שהפך כבר לתופעה קבועה ובלתי חוקית, מדי יום שישי בלילה הופך חניון האצטדיון לזירת מרוצים פיראטית. עשרות צעירים, חלקם הגדול תושבי העיר וחלקם מגיעים מערים סמוכות, מתכנסים במקום עם רכבים משופרים, אגזוזי לחץ רועשים וצמיגים מותאמים, ומציגים לראווה ביצועי נהיגה מסוכנים – “חרקות”, סיבובים במקום (דריפטים) ותחרויות תאוצה מאולתרות.

 

צפו: תושבת פתח תקווה מתקשרת למשטרה ומדווחת על תחרות החארקות באצטדיון המושבה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok "החניון הופך למסלול מרוצים פיראטי": תושבי אם המושבות זועמים על "מפגשי החרקות" מדי שישי באצטדיון שלמה ביטוח #פתחתקווה #חראקות #דריפטים #מכוניות #משטרה_ישראל😂😂 ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

עבור אלפי המשפחות המתגוררות ברדיוס הסמוך לאצטדיון, מדובר בסיוט מתמשך. רעש המנועים והחריקות שמפלח את הלילה, מפר את שלוות התושבים, שגם סובלים מריח השריפה והעשן הסמיך שעולה מהצמיגים החרכים. מי שיסייר בחניון במהלך יום שבת בבוקר, יגלה את ה”חותם” שמשאירים אחריהם הנהגים. 

האספלט של החניון הציבורי מכוסה כולו בעיגולים שחורים ענקיים ובסימני צמיגים חרוכים – עדות אילמת להשתוללות של הלילה הקודם. הבעיה היא כמובן לא רק הריח והרעש, אלא הסכנה הממשית לחיי אדם.

עשן של חראקות בחניה של אצטדיון שלמה ביטוח פתח תקווה
עשן של חראקות בחניה של אצטדיון שלמה ביטוח פתח תקווה

למפגשים האלו מגיעים לא פעם גם עשרות בני נוער וסקרנים שעומדים במרחק של מטרים ספורים מהרכבים המשתוללים, ללא שום מחיצת הגנה או אבטחה, ומצלמים את האירועים לרשתות החברתיות (טיקטוק ואינסטגרם). איבוד שליטה קטן של אחד הנהגים עלול להסתיים באסון כבד. מבחינה חוקית, מדובר בעבירות תנועה ופליליות חמורות ביותר, הכוללות נהיגה בקלות ראש, סיכון עוברי אורח, קיום מרוץ רכבים פיראטי ללא היתר ומטרד לציבור.

 

אחת מתושבות אם המושבות הותיקה הגיעה אמש (שישי, 12.6) וצפתה (וגם צילמה) את המתרחש ממכוניתה. היא התקשרה למשטרה, שם הבטיחו להוציא ניידת, אך לפחות עד השעה 1:30, היא לא הגיעה. תגובת המשטרה טרם התקבלה. 

עוד חדש בפתח תקווה

MUSE בורוכוב 4-10

179 דירות חדשות: לאונרדו ו-ONYX החלו לשווק את MUSE ב-בורוכוב 4-10 פתח תקווה

עוד פרויקט התחדשות עירונית בשכונה הכי מתחדשת בעיר עולה שלב. מדובר בקומפלקס של 4 בנייני בוטיק, 179 יחידות דיור במפרט עשיר, ומיקום אטרקטיבי במרחק הליכה מהרכבת הקלה ומבית החולים בילינסון. מחירי הפריסייל נחשפים: החל מ-2,170,000 ש”ח לדירות 3 חדרים

המשך קריאה »
דריסה בהפגנת חרדים

צפו: קשיש בן 93 נפגע מרכב שניסה להימלט מהמון במהלך הפגנות החרדים בצומת גהה פ”ת

אירוע חריג וקשה אתמול סמוך למחלף גהה: נהגת שרכבה הוקף בהמוני מפגינים ניסתה להיחלץ מהמקום, ופגעה בהולך רגל בן 93. הוא פונה לבית החולים בילינסון במצב בינוני. הנהגת הסגירה את עצמה למשטרה. צפו בתיעוד החריג

המשך קריאה »
עו"ד שי פרטוש - מגדילים

עו”ד שי פרטוש מפ”ת נבחר שוב לרשימת “70 המשפיעים בנדל”ן והתחדשות עירונית”

משרד עורכי הדין הפתח-תקוואי בראשותו של עו”ד פרטוש נבחר על ידי אתר מגדילים וממשיך לבסס את מעמדו בצמרת ענף הנדל”ן המקומי והארצי. על הזכייה אמר פרטוש: “כבוד גדול והתרגשות רבה עבורינו”.

המשך קריאה »
בן צור

11 אלף ראו את בן צור מקדיש את “אבא” לעידן פוקס ז”ל באצטדיון “שלמה ביטוח” (וידאו)

הזמר הצעיר ריגש ומילא בדמעות אצטדיון שלם, כולל את אמו של החייל הפתח תקוואי, שנפל לאחרונה בלבנון. למרות העומס בכבישים בעקבות ההפגנות, האירוע התקיים בזמן וללא תקלות והיווה את הסיפתח לסדרת הופעות ענק של זמרים באצטדיון. ביום ראשון: עומר אדם

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]