גו אסיאן קנטינה פתח תקווה

מסעדת "גו קנטינה אסיאתית" פתחה בהופ טאון פ"ת – וכבר מושכת לקוחות קבועים (וידאו)

רשת האוכל האסייתי, שעליה דיווחנו כאן ב"פתח תקווה NEWS" טרם הפתיחה, חנכה לאחרונה את הסניף החדש שלה במתחם העסקים HOPETOWN (הופ טאון) שבקריית אריה, רחוב יגיע כפיים 24. המקום החדש כבר מושך אליו מדי צהריים עשרות עובדי משרדים מהאזור שמגיעים ליהנות מאוכל אסייתי מוקפד, ובקרוב צפויים להתחיל שם גם במערך משלוחים ופתיחה בערב

צפו בביקור ב"גו קנטינה אסיאתית" פתח תקווה (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

משרדים בבוקר ומבלים בערב

מי שעומד מאחורי הסניף הוא שחר טלקר משכונת הדר גנים בפתח תקווה וזכיין הרשת. טלקר וזוגתו שני, זיהו את הפוטנציאל הגדול במתחם "הופ טאון", שמביא לו טראפיק קבוע ממאות העובדים של חברות ענק הפועלות בו ובסביבתו – בהן מובילאיי (Mobileye) ו-אי.סי.איי (לצד חברות נוספות שעברו למתחם כמו מיינדספייס וקוואליטסט). עם זאת, טלקר מודע היטב לכך שהאתגר העיקרי של הסניף יהיה להביא קהל סועדים דווקא בשעות הערב, כשהמשרדים מתרוקנים.

בניגוד למתחמי הבילוי ההומים והמוכרים של העיר, כמו רחוב שחם, שופ טיים, יכין סנטר וב.ס.ר סיטי – כאן מדובר במקום מעט יותר מרוחק ולא באזור בילוי קלאסי. למרות זאת, טלקר בטוח שעם הזמן המסעדה תיצור לעצמה קהל לקוחות נאמן שיגיע אליה במיוחד. היתרון הגדול למי שיגיע בערב הוא שניתן יהיה ליהנות בו משקט, מפרטיות ומחניה בחינם, שהיא ללא ספק מצרך נדיר ומבוקש לעומת מתחמי בילוי אחרים בעיר.

גו אסיאן קנטינה פתח תקווה
גו אסיאן קנטינה פתח תקווה

72 ש"ח למנה המלזית

למרות ש"גו קנטינה אסיאתית" מוגדרת כמסעדת מזון מהיר (Fast Food) מהרחוב האסייתי, האוכל המוגש בה הוא לגמרי ברמה של מסעדה איכותית. אם משווים למסעדות קלאסיות, המחיר הסופי הוא בערך אותו הדבר, אבל הלקוחות מרוויחים פה פעמיים: לא צריך לשלם על שירות (טיפים) ואין את הציפייה או הצורך להזמין קינוחים בסוף הארוחה.

התפריט העשיר של הרשת מציע מגוון רחב של מנות ווק, קארי, נודלס ומנות פתיחה. המנה המלזית למשל, שהיא אולי המנה הכי נמכרת של הרשת, עולה 72 ש"ח (ללא שתייה), אבל עם הלקוחות שדיברנו במסעדה התחושה הייתה גורפת: "כל שקל שווה את הביס". 

שחר טלקר בגו אסיאן קנטינה פתח תקווה
שחר טלקר בגו אסיאן קנטינה פתח תקווה

מלבד המלזית, ניתן למצוא בתפריט שורת מנות מסקרנות נוספות במחירים נגישים עליהם דיווחנו כאן בעבר, כמו קריספי צ'יקן קוריאני ב-59 ש"ח, גיוזה ב-56 ש"ח, מנות ווק אהובות כמו פאד תאי וצ'או פאן ב-69 ש"ח, גרין קארי עשיר ב-74 ש"ח ומנות המותאמות במיוחד לילדים (כמו צ'או מיין או פאד תאי ילדים) ב-49 ש"ח.

שעות הפתיחה בתקופת ההרצה הן 9:00 עד 15:00. שישי ושבת סגור

גו קנטינה אסיאתית (לשעבר "גו נודלס") היא רשת בפריסה ארצית עם סניפים ב:

פתח תקווה

  • מתחם HOPETOWN (הופ טאון) – רח' יגיע כפיים, קריית אריה (הסניף החדש)

תל אביב

  • יצחק שדה

  • עזריאלי

  • יהודה הלוי

  • פארק עתידים (רמת החייל)

רמת גן והסביבה

  • רמת גן – מגדל ONE

  • בני ברק

  • רמת אפעל

שפלה

  • רחובות

גו אסיאן קנטינה פתח תקווה על המפה

עוד ב-חדשות אחרונות בפתח תקווה

אור רם פאדלנט פתח תקווה

רכש לספורטן: שחקן נבחרת הדייוויס לשעבר, אור רם, מונה למנהל מתחם פאדלנט פ"ת

רם, שדורג בעבר בטופ 500 העולמי ושיחק בווימבלדון וב-US Open, נכנס לתפקידו ברשת פאדלנט ומחליף את דן בר-לב שקודם לניהול כלל מתחמי הרשת. "המטרה: פיתוח קהילת השחקנים המקומית והבאת אימונים ברמה הגבוהה ביותר"

המשך קריאה »
מטרו פארק פתח תקווה

מטרו פארק 456 פתח תקווה מעלה הילוך: נכסים אחרונים במשרד ובמסחר (וידאו)

המתחם העסקי הבוטיקי, ברחוב עזרא גבאי 3 פינת משה דיין 10, שנמצא בלב ליבה המסחרי של העיר (ציר רבין-ז'בוטינסקי-משה דיין), מתקרב לתפוסה מלאה לאחר רצף של עסקאות ענק. יצאנו לשמוע מהיזמים, המשווקים ומהנהגת העיר על סוד הקסם של הפרויקט.

המשך קריאה »
מחלקת רווחה פתח תקווה

תנופה ברווחה: עיריית פ"ת יוצאת במבצע גיוס של כ-50 עובדים סוציאליים. "יותר משליחות" (וידאו)

עם הנהלה חדשה בראשותה של ליאורה דיקשטיין ותנאי העסקה חסרי תקדים בחסות רפורמת "הישג" – המינהל לשירותים חברתיים בעיריית פתח תקווה מחפש את דור העתיד של העובדות והעובדים הסוציאליים. כל מה שאתם צריכים לדעת על ההזדמנות המקצועית הבאה שלכם.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading