יום העצמאות 2022 פתח תקווה

לא צריך עומר אדם: ליאור נרקיס, אמיר דדון ונסרין קרדי – הזמרים הבולטים בעצמאות 2022

עיריית פתח תקווה הודיעה היום כי חגיגת יום העצמאות (4.5) תתקיים השנה בשלושה מוקדים בעיר: הבמה המרכזית, בה יופיעו הזמרים הבולטים, תהיה כמו תמיד בפארק הגדול. מוקד נוסף יהיה בכיכר המייסדים במרכז העיר והמוקד השלישי, המוקדש בעיקר לציבור הדתי, יהיה בשכונת הדר גנים בסמוך לאנדרטת חללי אסון המסוקים. מהעירייה גם נמסר כי לראשונה יתקיים טקס הדלקות משואות עירוני.

לאחר שהעירייה קיבלה ביקורת רבה על החלטתה להזמין לחגיגות יום העצמאות את עומר אדם להופעה אחת בעלות של 300 אלף ש"ח, היא ויתרה במהרה על הרעיון והיום התבשרנו על האלטרנטיבה. את המופע המרכזי בפארק ינחה דידי הררי ועל הבמה יופיעו מולי וצומי, אמיר דדון, שי המבר, ליאור נרקיס, עדן מאירי, נסרין קדרי, כשיקנח ה-DJ איתי שדה במסיבה לצעירים. 

לפני המופע בבמה המרכזית, בשעה 20:00, אמור להתקיים, לראשונה, טקס הדלקת משואות עירוני, אותן ידליקו שבעה מתושבי העיר, שנבחרו על ידי ועדה שהורכבה מנציג הרשות העירונית ומנציגי ציבור: ד"ר ברכה זיסר, ד"ר מרים קצ'נסקי, גב' אורנית קס, גב' איריס מילר, גב' סוזן אדל, מר אימרו עלמיה ומר אבי מיארה. מופעי זיקוקים יתקיימו בשעות: 20:20, 22:12. יש לציין כי השנה לא יתקיימו מופעי זיקוקין בהר הרצל, בעקבות החלטתו של השר חיליק טרופר, מתוך הזדהות עם נפגעי הלם קרב.

בבמה הסמוכה לאנדרטת המסוקים יופיעו: גילי בא לבקר, אושר כהן, עקיבא, נתנאל קופרמן והלהקה, ילווה לאורך הערב ויחתום את האירוע DJ מרגה. בכיכר המייסדים תתקיים במה לוותיקים ולקהל דובר רוסית, עם מיטב האמנים והיוצרים. את המופעים בפארק ובהדר גנים יארגן אגף האירועים, התרבות והפנאי של העירייה. את המופע בכיכר המייסדים יארגן אגף הקליטה.

תמונות הזמרים: באדיבות עיריית פתח תקווה

עוד ב-מהנעשה בעיר

מים בפתח תקווה

העירייה: בזמן שמתקני התפלה מושבתים, אספקת המים בפתח תקווה נמשכת כסדרה

התושבים הפתח תקוואים יכולים להיות רגועים. בעוד שאזורים שונים במרכז ובדרום הארץ מתמודדים עם צמצומים באספקת והתפלת המים עקב תנאי מזג האוויר, בפתח תקווה המים ממשיכים לזרום מהברזים ללא כל הפרעה.

המשך קריאה »

טקס מרגש בהיכל התרבות: הוכרזו 30 יקירי העיר פתח תקווה לשנת 2026 (גלריה)

הערב נערך בהיכל התרבות בעיר טקס חגיגי, בו הוענק אות "יקיר העיר" לשנת 2026. האות היוקרתי הוענק ל-30 נשים וגברים תושבי פתח תקווה, שפועלים באופן יוצא מן הכלל למען החברה והקהילה המקומית במגוון רחב של תחומים.

המשך קריאה »
מלאבס פתח תקווה

עמוד הפייסבוק של "מלאבס" פתח תקווה נפרץ ומפרסם תכנים מחו"ל

העמוד נפרץ לפני כחודשיים, ומאז מועלים אליו סרטונים ותכנים ביזאריים העוסקים באלימות משטרתית ברחבי העולם – ללא שום קשר לנעשה בעירנו. בפועל, העמוד מושבת מפעילותו המקורית וחסום לגולשים רבים מזה כשלושה חודשים, מה שמותיר חלל במפת התקשורת המקומית,

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading