אופטיקה בורוכוב פתח תקווה גיסין

אחרי 46 שנים, "אופטיקה בורוכוב" פתחו סניף חדש נוסף בפתח תקווה – במתחם Giss-in

חנות האופטיקה הוותיקה בעיר, איפה שכל תושב שהוציא רישיון נהיגה עבר דרכה בדיקת עיניים, מכפילה את מספר הסניפים שלה עם פתיחתה של החנות החדשה ברח' גיסין. החנות תשרת בעיקר את תושבי שכונות אם המושבות (חדשה וישנה), נווה גן ונווה דקלים, שעד היום, נאלצו לנסוע לקניון או למרכז העיר כדי לפגוש אופטיקאי מדופלם. אלי בורוכוב: "הקמנו חנות "פרימיום" עם מותגי על"

בין מותגי האוכל והסופרים של רשתות ענק במתחם Giss-In החדש, ניצבת לה בחזית חנות עם ניחוח מקומי, שאין לה שום קשר למשהו שמכניסים לפה, אלא יותר למשהו ששמים על האף. "אופטיקה בורוכוב", מוסד פתח תקוואי מוכר, שהסניף הותיק שלו, ברח' אורלוב, סמוך לתחנה המרכזית, כבר פועל מ-1976, הקים בהשקעה של חצי מיליון ש"ח, חנות חדישה וממותגת בלוקיישן אטרקטיבי.

צפו: ביקור בחנות ביום שנפתחה ללקוחות (22.6.22)

החנות, בגודל 100 מ"ר, מציעה מבחר גדול של כל סוגי המשקפיים (ראייה ושמש), לגברים, נשים וילדים. המחירים נעים מ-300 ש"ח למשקפי ראייה פשוטים ועד ל-1500 ש"ח למשקפיים של המותג ג'ימי צ'ו. ככלל, החנות החדשה מתהדרת במותגים, שאינם קיימים בסניף הישן, כמו: כאמור, ג'מי צ'ו וגם ורסצ'ה, TOM FORD, BVLGARI, TOM FORD, GUESS, שאנל, דולצ'ה גבאנה, סבארובסקי, דיור ועוד.

מעבר לכך, שמדובר בחנות מותגים, היא קודם כל חנות אופטיקה, שהיא גם קליניקה טיפולית. מנהל החנויות, הוא אלי בורוכוב, שהוא אחיו של יעקב בורוכוב, שקיבל את המותג בירושה מאביו, גבריאל בורוכוב, שהקים את החנות באמצע שנות ה-70'. בורוכוב, אופטיקאי מדופלם (ומוסמך), מספר כי ינק את עולם האופטיקה מגיל צעיר. "כבר כשהייתי בן 9, עבדתי בחנות, העתקתי מרשמים למחשב, תיקנתי משקפיים, ניקיתי וסידרתי".

מותגי משקפיים באופטיקה בורוכוב
מותגי משקפיים באופטיקה בורוכוב

מטפלים גם במקרים מורכבים

כיום, בגיל 42, כשהוא כבר אופטומטריסט מוסמך (תואר ראשון בבר אילן), צבר בורוכוב ניסיון רב לטפל במקרי אופטומטריה מורכבים כמו עיוותים בקרנית ותופעות קשות של קוצר ראייה, מהם סובלים כיום ילדים רבים, התקועים מול מסכים, שהורסים את העיניים. מעבר לכך, אופטיקה בורוכוב הם זכיינים של משרד התחבורה והיא היחידה המספקת טופס ירוק בדרך להנפקת רישיון נהיגה לילדים בני 16 וגם רישיון בינלאומי מיוחל ליוצאים לחו"ל. 

"הייתה דרישה מצד התושבים לפתוח סניף נוסף", מסביר בורוכוב את הסיבה לפתיחת הסניף ב-Giss-in. "מבחינת הרבה תושבים, להגיע לסניף ליד התחנה המרכזית היה כמו להגיע להרי החושך". בורוכוב, תושב נווה גן, מסביר את בחירת הלוקיישן. "אנחנו נמצאים בציר מרכזי, מסביבנו כ-50 אלף תושבים. אנחנו נמצאים במקום טוב באמצע. זה מצוין לנו ומצוין לשכונה.

את הסניף עיצבה מעצבת הפנים ליעד הלר וניכר בו טאץ' עיצובי מזמין של חנות אופטיקה מודרנית. בחנות כבר קיבלו היום את הלקוחות הראשונים, אך מציינים כי הם עדיין ב"הרצה". שעות הפתיחה הם בין 10 בבוקר ל-7 בערב בימים א', ב', ד', ה'. בימים שלישי ושישי החנות תהיה פתוחה בין השעות 10:00 ל-14:00. 

אופטיקה בורוכוב על המפה

עוד ב-חנויות

שירה חדשה פתח תקווה

אופנה צנועה מגיעה לעופר הקניון הגדול פ"ת: רשת 'שירה חדשה' פתחה פופ-אפ

רשת האופנה 'שירה חדשה', שפעלה עד כה בחנויות רחוב בלבד, בחרה בפתח תקווה כיעד הראשון שלה בעולם הקניונים. החנות החדשה תפעל למשך חצי שנה ותציע קולקציות צנועות שיתחדשו מדי שבוע, לצד מחירים אטרקטיביים במיוחד. מחירים בפנים

המשך קריאה »
מכולת תאילנדית בפתח תקווה

בנגקוק בפתח תקווה: מסעדת "תאי צ'ו" פתחה מכולת תאילנדית ברח' הסיבים

דרור דודקביץ', בעל המסעדה התאילנדית ברח' ברקת, מביא עכשיו את תאילנד גם לרחוב הסמוך, עם חנות תאילנדית אותנטית המציעה חומרי גלם מיוחדים, כלי מטבח – ועוד. "הרעיון המרכזי של החנות הוא להנגיש לקהל הרחב את אותם חומרי גלם מיוחדים ואיכותיים שבהם משתמשים במסעדה. בחנות ניתן למצוא כמעט כל מוצר שקיים במטבח התאילנדי, במחירים אטרקטיביים במיוחד", מסר.

המשך קריאה »
VOS פתח תקווה

מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פתח חנות פופ אפ בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

חוויית ביוטי הוליסטית מגיעה לפתח תקווה. חנות פופ-אפ חדשה של המותג הישראלי VOS מציעה מוצרי טיפוח טבעיים, בשמים, נרות ומוצרי אווירה, ומעוצבת בהשראת החיים הכפריים. כל הפרטים על הפינה החדשה שתעשה לכם קצת שקט בתוך השגרה העירונית.החנות נמצאת בקומה התחתונה (P2) ליד חנות נייק

המשך קריאה »
פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading