פסטיבל הבירה 2022 פתח תקווה

צפו: כ-10,000 איש נכחו אמש בפסטיבל הבירה בפארק הגדול ומחאו כפיים לרמי גרינברג

אלפי בני נוער, זוגות ומשפחות הגיעו אתמול לאירוע, שהתקיים בחסות עיריית פתח תקווה ובצל חקירתו של ראש העירייה, שנתון במעצר, לפחות עד תחילת שבוע הבא. בתחילת הערב, מנחת האירוע מטעם העירייה, הודתה לגרינברג על ארגון וקיום האירוע והקהל הריע לו במחיאות כפיים, בדיוק כפי שקרה ב-LIVE PARK, שהתקיים ימים ספורים לאחר שעוכב לחקירה בפרשה הקודמת.

זו הפעם החמישית, שפסטיבל הבירה התקיים בפתח תקווה. למרות הקהל הרב, שמילא את פארק אוחיון, האירוע התקיים ללא בעיות או תקלות. הערב עמד בסימן יום האהבה (ט”ו באב), שחל אתמול. את המופע פתחו האמנים המקומיים יונתן דרזי וצור מעוז ומיד אחריהם עלה הראל מויאל ואת הלילה סיים אברהם טל במופע ייחודי, בו אירח את מוש בן ארי.

צפו: קטעים מפסטיבל הבירה 2022

לא אדישים, אבל מריעים

הקהל הרב נהנה משפע של דוכני בירה, דוכני מזון והאווירה מצוינת. האירוע אורגן על ידי אגף האירועים התרבות והפנאי של עיריית פתח תקווה. לא היה ניכר כי דבר מעצרו של ראש העיר גרינברג העיב על האווירה, להיפך. כשהודו לו על הבמה, הקהל החזיר במחיאות כפיים וקריאות תמיכה, לראש העיר, שיישב לפחות עד יום שני במעצר באבו כביר. “התושבים לא אדישים למעצר”, אמר לנו אחד מהחוגגים באירוע. “אבל הם רואים ראש עיר פעיל ומקדם את פתח תקווה ומרגישים צורך להודות לו”.

יש לציין כי בפעם הקודמת, כשגרינברג עוכב לחקירה, התקיים בדיוק באותו יום מופע אחר בפארק הגדול, הפעם של עדן בן זקן, במסגרת אירוע פארק LIVE. גם אז, הודו על הבמה לגרינברג והקהל החזיר במחיאות כפיים ובקריאות עידוד. תגובת התושבים באירועים אלה, מוכיחה עד כמה יש פער בין החשדות בהם מואשם גרינברג, לתמיכה שהוא מקבל מהתושבים, שאותם מעניין בעיקר דבר אחד – פועלו לקידום העיר והדאגה לתושביה.

הראל מויאל על המסך הגדול בפארק הגדול של פתח תקווה - באירועי פסטיבל הבירה
הראל מויאל על המסך הגדול בפארק הגדול של פתח תקווה - באירועי פסטיבל הבירה
חוגגים עם בירה בפסטיבל הבירה
קהל גדול בפסטיבל הבירה בפתח תקווה 2022
קהל גדול בפסטיבל הבירה בפתח תקווה 2022
צילומים באדיבות: שי בן סניור

עוד ב-אוכל ובילויים

מקס ברנר סגור

אחרי יותר מעשור: סניף ‘מקס ברנר’ פתח תקווה נסגר. מה ייכנס במקומו?

אחרי שנים של דייטים ובילויים משפחתיים בניחוחות של שוקולד משובח, הסניף, שהפך לאחד מסמלי אזור הבילויים של פתח תקווה, במתחם “שחם 30”, נפרד מהעיר לאחר סיום חוזה, מאז שנפתח ב-2015. כיום, השטח הענק של 276 מ”ר ברוטו, השייך לבעלים קבוצת “שהב נדל”ן” – מוצע להשכרה. הרשת: נפתח סניף אחר בפתח תקווה

המשך קריאה »

פינאלה העונה של “כראמל” ממחר ב’הוט סינמה’ בפתח תקווה – עם הקרנות מיוחדות ומונגשות. כרטיס: 10₪ בלבד

בזמן שגרת החירום המורכבת, רשת ‘הוט סינמה’ בקניון עופר פתח תקווה תקרין את שני פרקי הסיום של סדרת הלהיט “כראמל” בעלות סמלית של 10 שקלים. היוזמה כוללת הקרנות “רגישות” מיוחדות המותאמות לילדים עם צרכים מיוחדים. ההקרנות, שמתקיימות בשיתוף “כאן חינוכית” וחברת “יולי אוגוסט הפקות”, ייערכו במסגרת רצועת “לא רק קולנוע”. המטרה המרכזית היא להעניק למאות ילדים בעיר הזדמנות להחליף את השהות בממ”ד ובבית בחוויה של אסקפיזם טהור – צפייה בפרקי הסיום ברצף, על מסך ענק ובאיכות סאונד גבוהה, וכל זאת תחת הקפדה יתרה על הנחיות פיקוד העורף

המשך קריאה »
מופעי ענק באצטדיון שלמה ביטוח

חברת “VIP הפקות” זכתה במכרז להפקת מופעי הענק באצטדיון “שלמה ביטוח” פ”ת

עיריית פתח תקווה הודיעה כי בחברה בחברת ההפקות הותיקה, שכבר פעילה כשני עשורים, כזאת שתפיק את המופעים, שצפויים להתחיל בקיץ הקרוב – תלוי כמובן אם המצב הבטחוני יאפשר זאת. “מדובר בצעד משמעותי להפיכת פתח תקווה למוקד תרבות מרכזי ברמה הארצית והבינלאומית, לצד חיזוק הכלכלה המקומית והענקת חווית פנאי איכותית לתושבי העיר קרוב לבית”, מסר ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »

משדרים אופטימיות: העירייה הודיעה על אירוע מימונה עם איתי לוי וקוגומלו בפארק יד לבנים ב-9.4

למרות שרוחות המלחמה עדיין מנשבות בחוזקה עם שתיים-שלוש אזעקות ביום, ראש העיר רמי גרינברג הודיע בפייסבוק שלו כי תושבי פתח תקווה מוזמנים לחגיגת מימונה “שמחה וצבעונית לכל המשפחה”, שתתקיים בפארק ברחוב ארלוזורוב 30, עוד שבועיים, ביום חמישי, 9 באפריל 2026, בין השעות 18:00 ל-22:30. כשתושבים שאלו אותו איך הוא יכול להכריז על קיום אירוע כזה, הוא ענה: “אנחנו לא יותר חכמים מאחרים אבל כן מסתכלים קדימה”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading