חסימות באיזור תעשייה סגולה

שוב: חסימות אבטחה לתקופת החגים בכבישים באיזור התעשייה סגולה בעיר

בהחלטה משותפת של אגף הביטחון, הפיקוח והחירום של עיריית פתח תקווה, משטרת ישראל ומנהלת אזורי התעשייה, הוחלט, כפי שהיה בחגי פסח, על בקרה, פיקוח וחסימת חלק מצירי התנועה באיזור התעשייה ירקון (סגולה), וזאת במטרה להגביר את האבטחה, כדי למנוע פגיעה ברכוש בעלי העסקים ופריצות לבתי העסק, במיוחד בימי החג בהם התנועה דלילה.

לפי הדיווח של העירייה, תתבצע בימי החגים נוכחות של סיירת הביטחון עירונית, צוותי השיטור העירוני וסיורים משטרתיים באזור התעשייה. הכוחות ישמרו כל כניסה ויציאה מבוקרת מסגולה, שאמורה להגביר את השמירה על ביטחונם, רכושם ונכסיהם של העסקים והתושבים המתגוררים בסמוך. יודגש כי במהלך המועדים בהם יתבצעו חסימות, הכניסה לאזורי התעשייה תתאפשר רק מצומת ירקון (סגולה) ומכביש 40 ויציאה מבוקרת מאזור התעשייה דרך צומת ירקון (סגולה).

“בימי החג אנו מגבירים את האבטחה באזור התעשייה בסגולה באמצעות חסימת צירי התנועה באזור והגברת נוכחות גורמי הביטחון”, מסר ראש העיר, רמי גרינברג. “הכל על מנת למנוע מעשי וונדליזם, פשיעה, אלימות, ופגיעה ברכוש בעלי העסקים ופריצות לבתי עסק. אני  מאחל חג שמח ושנה טובה, לכל תושבי ותושבות העיר ולכל בעלי העסקים”. 

הכניסה לאיזור התעשייה סגולה - מרכז עסקים ירקון
הכניסה לאיזור התעשייה סגולה - מרכז עסקים ירקון

הצירים שצפויים להיחסם

חסימה בסוף רחוב אלכסנדר ינאי

חסימה בסוף רח' הרכבת

סוף רח' בן ציון גליס - לכיוון השטחים הפתוחים

חסימת רחוב גרינברג

פינת הרב פינטו מסעוד - בן ציון גליס

ברחוב מרכוס (משעול אברהם סמו)

מועדי החסימות

ראש השנה: מיום ראשון 25.9 בשעה 18:00 ועד יום שלישי 27.9 בשעה 18:00
חג סוכות: מיום ראשון 9.10 בשעה 18:00 ועד יום שני 10.10 בשעה 18:00
חג סוכות: מיום שישי 14.10 בשעה 18:00 ועד שבת 15.10 בשעה 18:00
הושענה רבה ושמחת תורה: מיום ראשון 16.10 בשעה 18:00 ועד יום שני 17.10 בשעה 18:00

עוד ב-רכב ותחבורה

סייברטראק פתח תקווה

הסייברטראק של טסלה ב”עופר הקניון הגדול” פ”ת במסגרת יריד מכוניות לפני עליית המס

במשך שלושה ימים (10-12 בדצמבר) תוכלו להגיע לאיזור החניה מול הפארק של החניון לצפות ברכב העתידני, שרק מעטים רכשו אותו בארץ, עם תג מחיר של בין 1 ל-1.5 מיליון ש”ח. חוץ ממנו יהיו עוד עשרות דגמים של רכבים חשמליים מודרניים, כמו: GEOMETRY ,GEELY ,AION, סקייוול, האמר SUV, לינק אנד קו, וולבו, הונגצ’י, לימפ, אלפא רומיאו, JEEP – ועוד.

המשך קריאה »

סוף לסאגה? בית המשפט דחה את עתירת תושבי פתח תקווה נגד כביש אם המושבות-סגולה

במשך יותר מארבעה חודשים, תושבי שכונות אם המושבות הותיקה והחדשה, במיוחד אלו הגרים בחלקים הצפוניים, הביעו את מחאתם נגד “האוטוסטרדה”, כפי שהם כינו זאת, שמתפתחת מול לחלון ביתם. למרות שגייסו למעלה מ-300 אלף ש”ח למאבק, הם לא מצליחים (בינתיים) לעצור את הקמת הכביש. השופט: “לא הוכח כי נפל פגם מינהלי מהותי”. התושבים: “נשקול לפנות לבג”ץ”.

המשך קריאה »
עבודות טרקטור ליד בית ספר פאול קור פתח תקווה

תושבת: “הטרקטורים של הכביש החדש מעיפים חול ואבק לבי”ס פאול קור” (וידאו)

לאחר מספר שבועות שקטים, המאבק נגד הקמת כביש “אם המושבות-סגולה”, מתחיל להחריף שוב, זאת לאחר דיון שהתקיים אתמול (4.11) בבית המשפט בלוד, שם דנו בעתירה של התושבים, נגד העבודות על הכביש, שכבר מתבצעות במרץ, סמוך למגדלי המגורים ברבקה גובר. “עושים לנו כל בוקר השכמה ב-6:30 עם רעש ולכלוך. אחרי כל הסבל הזה, יקום כביש שלא ישרת אותנו”, אמרה שירה כלפון לפתח תקווה NEWS.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading