יאשקה פתח תקווה COMING SOON - מחר הפתיחה בגיסין

יאשקה שווארמה פתח תקווה יפתחו מחר (23.5) סניף ראשון בעיר במתחם Giss-in

לאחר מספר חודשים לא קטן של הכנות, בעוד פחות מ-24 שעות, בשעה 18:00, השווארמיה החדשה תפתח את שעריה ללקוחות רעבים שיגיעו משכונת אם המושבות החדשה וסביבותיה לטעום מהבשר של הרשת, שפתחה כבר 10 סניפים בישראל – בתל אביב, רמת השרון, ראשון לציון, רעננה נתניה וכפר סבא. מחיר לאפה שווארמה (הודו, עגל, או מיקס) – 59 ש"ח. כל המחירים של יאשקה – בפנים. 

אם יש משהו שתושבי פתח תקווה, חובבי השווארמה חיכו לו, זו עוד רשת המתבססת על מה שהפך בשנים האחרונות למאכל הלאומי שלנו. "יאשקה", רשת השווארמה החדשה שהגיעה לפתח תקווה ותפתח מחר (23.5) את הסניף הראשון שלה בעיר, במתחם Giss-in, צפויה לתת "פייט" לא רע לסניף של דבוש, שפתח לפני יותר מחצי שנה בעמי ב.ס.ר סיטי על ז'בוטינסקי-יצחק רבין.

עובדים ביאשקה שווארמה פתח תקווה - בצלחת, פיתה או לאפה?
עובדים ביאשקה שווארמה פתח תקווה - בצלחת, פיתה או לאפה?

מחכים לפיק: 30 סועדים בו זמנית

גודלו של הסניף, די דומה לשאר הסניפים של הרשת (11 במספר), כ-100 מ"ר, כולל מקומות ישיבה שיוצבו בחוץ. סך הכל המקום יכול להכיל כ-30 סועדים בו זמנית. את ההזמנות אפשר יהיה לבצע מהדלפק, או דרך מכונות אוטומטיות שיוצבו בתוך המסעדה. "היחס שאנחנו נותנים ללקוחות הוא חם ונותנים דגש על השירות", מסרו לנו מיאשקה, שאת הסניף הראשון שלה פתחה ב-2009 בתל אביב. "פה זה לא בית חרושת של שווארמה. לא סתם יש לנו לקוחות קבועים, שקונים אצלנו בכל הסניפים". 

אז מה יהיה אפשר למצוא ביאשקה פתח תקווה?

קודם כל, התפריט מעט יותר מגוון מזה של דבוש. לצד מנות של פיתה שווארמה (ב-49 ש"ח), אפשר גם למצוא פיתות של קבב (44 ש"ח), נקניקיות מרגז (51 ש"ח), שיפודי פרגית קבב (44 ש"ח) וחזה עוף (41 ש"ח). אם תחפצו בלאפה, אז שווארמה אצל יאשקה תעלה לכם 59 ש"ח ואילו מנת לאפה עם חזה, פרגית עוף, או קבב תעלה לכם 46 ש"ח.

מתחם GISS IN - אם המושבות
מתחם GISS IN - אם המושבות

וליאשקה יש פלאפל, פלאפל, פלאפל

אם הגדלתם ראש ובא לכם את המנות בצלחת, אז שווארמה תעלה לכם 75 ש"ח עם שתי תופסות לבחירה (צ'יפס/סלט). אם לא בא לכם שווארמה, תוכלו למצוא מנות בצלחת של שני שיפודי פרגית או קבב ב-76 ש"ח, או נקניקיות מרגז ב-69 ש"ח – גם זה עם שתי תוספות לבחירה. הצמחונים והטבעונים שבינינו יוכלו למצוא ביאשקה גם מנות פלאפל בפיתה (25 ש"ח), בלאפה (38 ש"ח – זוכרים שמצאנו לאפה פלאפל לפני שנה וחצי ב- 20 ש"ח בשיפודי חן?) ובצלחת (עם שתי תוספות) ב-41 ש"ח.

ביאשקה אפשר למצוא גם מנות סלטים, מסלט הבית ערבי קצוץ ב-35 ש"ח ועד סלט עגבניות חריף, עריסה, רבע ק"ג חומוס או טחינה במחירים של 15-20 ש"ח. קופסת צ'יפס גדול תעלה לכם 23 ש"ח ואילו פחית קולה זירו תעלה לכם 11 ש"ח. ביאשקה שווארמה מצהירים שהם לא מתפשרים על האיכות. "אנו משקיעים בכל מנה ומנה את כל האהבה שיש לנו לתת לאוכל", מסרו מהרשת. "ניתן להזמין אצלנו ארוחות קבועות למוסדות ומשרדים, על בסיס קבוע או משתנה, וכמו כן קייטרינג מפואר לאירועים".

לקוחות ביאשקה שווארמה תל אביב (מתוך אתר הבית של יאשקה)
לקוחות ביאשקה שווארמה תל אביב (מתוך אתר הבית של יאשקה)

יאשקה שווארמה תיתן קרב לעסקי האוכל האחרים ב-Giss-in?

מתחם Giss-in (גיס-אין), שנפתח לפני כשנה ברח' גיסין על אם המושבות חדשה, הוקם על טהרת עסקי האוכל והקולינריה, על מנת לתת לתושבי פתח תקווה ובעיקר לתושבי השכונות, הנמצאים מרחק הליכה ממנו, אופציה טובה לבילוי, מבלי להוציא את האוטו ולנסוע למתחמים רחוקים יותר. ואגב, אם לא בא לכם להגיע ל-Giss-in בשביל שווארמה, בקרוב ייפתח מערך המשלוחים של יאשקה.

בין עסקי האוכל שפתחו אפשר למצוא רשתות רבות, רובן סיקרנו בפתח תקווה NEWS, כמו: בית הפנקייק המקורי, קרייזי מיט, B-FRESH, מסעדת ג'ויה, ווק ריפאבליק ובקרוב גם המבורגריה של רשת בורגר סטיישן. במקור, התכנון היה שבמקום יאשקה ייפתח במקום סניף של רשת מסעדות הבשר "עד העצם", אולם זו סגרה לא מזמן את כל סניפיה בארץ. במתחם נותר עוד שטח אחד להשכרה, המיועד גם הוא למקום בילוי – סמוך למסעדת ג'ויה בחלק המזרחי של המתחם (לכיוון נווה דקלים).

שעת הפתיחה של יאשקה: מ-11 בבוקר עד 11 בלילה בימי חול, בימי שישי עד כניסת השבת ובמוצ"ש מצאת השבת עד 11 בלילה. הסניף כשר וסגור בשבת. 

עוד ב-אוכל ובילויים

וין אנד ויאנדה פתח תקווה VIN AND VIANDE פתח תקווה

המסעדה וחנות היין "וין אנד ויאנדה" פתחו רשמית בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

אחרי כמעט שנתיים של תכנון והקמה, נפתח במתחם העסקים הגדול של העיר (בבניין C, רחוב שחם 1), מקום בילוי עם קונספט מיוחד: למטה חנות בה תוכלו למצוא כ-400 סוגים של בקבוקי יין ולמעלה מסעדת גורמה, שמבטיחה בשורה קולינרית עם תפריט שף אווירה מיוחדת. הרעיון הוא פרי מוחו של היזם, רן דור-חי, בעלי הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב, שמסר: "פונים לקהל שמעריך חווית בילוי ברמה גבוהה".

המשך קריאה »
מרלין פתח תקווה MERLIN

המסעדה הקווקזית מרלין (MERLIN) פתח תקווה – תיפתח ביום א' במקום ג'מס הישן

ביום ראשון, אחרי שלושה חודשים של הקמה, מסעדת השף, שברחוב לשם 7, תפתח את שעריה לקהל, עם קונספט שלא קיים כיום בעיר. מדובר במסעדת אווירה, על טהרת האוכל הקווקזי עם דגש על בשרים. הסועדים יהנו בכל ערב מסוג של חאפלה עם זמר אורח, שיעבור בין השולחנות וישיר בעיקר ישראלי וים-תיכוני עם מיקרופון נייד. בתפריט: מנות קווקזיות, כולל פלטת המלך עם בשרים איכותיים

המשך קריאה »
בית קפה האגם הפארק הגדול פתח תקווה

החברה לפיתוח פתח תקווה הוציאה מכרז להקמת בית קפה וקיוסק בפארק הגדול

הרבה פתח תקוואים חיכו לזה – ועכשיו זה קורה: אם הכל יילך לפי התוכניות, בעוד כשנה-שנתיים יהיה לתושבים עוד אופציה לאכול בחוץ, אבל הפעם בלוקיישן מתבקש – האמפי החדש של הפארק, של שפת האגם. במקום כבר יש את כל התשתית לאחסון, מטבח, כיסאות, שולחנות – ועכשיו רק חסר מישהו שיפעיל את המקום. והדבר הכי מעניין: לפי תנאי המכרז, אין מגבלה על פתיחת העסק לשבת.

המשך קריאה »
ארט ווין פתח תקווה

"ארט ווין" (ART WINE) פותחים את הסניף הראשון שלהם בפתח תקווה מרכז רום

אפשר להרים כוסית? תושבי אם המושבות החדשה יכולים לרשום לעצמם עוד אופציה לבילוי השכונתי: החנות ובר היין החדשים, שמבטיחים לנו שיכללו גם סטנדרט גבוה של קפה-מאפה ובירה, נמצאים בשלב הרצה ומתכוננים לאירוע הפתיחה, שייערך בעוד יומיים, לפני ראש השנה. "מביאים סגנון בילוי תל אביבי לשכונה. המקום יהיה פתוח בערבי שישי ובימי שבת", מוסר הבעלים ארטיום קנטורוביץ.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading