פתח תקווה NEWS - פודקאסט - ענת זנזורי

ענת זנזורי לפודקאסט פתח תקווה NEWS – "גרינברג לוקח בהליכה? אולי בהליכה אחורה"

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

המועמדת לראשות העיר בבחירות שיתקיימו ב-31.10, הגיעה להתארח אצלנו והדפה כל טענה כאילו ראש העיר 'לוקח בהליכה'. "היום אין הקשבה לתושב. יש ראש עיר שעושה מה שהוא רוצה", אמרה בראיון. "אני מאמינה ומקווים שננצח". עוד בראיון: על הפוליטיקה, ההיבט העסקי של פתח תקווה, התחבורה, ההתחדשות העירונית – וגם על נומרולוגיה ומה היא אומרת על הסיכויים.

יותר מחצי שנה מאז הכריזה על מועמדותה לבחירות 2023 לרשויות המקומיות, ענת זנזורי, מי שבתחילת הקדנציה של ראש העיר, שימשה כמספר שתיים שלו, מעלה הילוך בקמפיין לקראת רגע האמת בעוד בדיוק 100 ימים. זנזורי, תושבת אם המושבות החדשה, כיהנה כמחזיקת תיק איכות הסביבה בתחילת הקדנציה של גרינברג – אבל כעבור זמן קצר פרשה.

צפו: ענת זנזורי מתארחת בפודקאסט פתח תקווה NEWS (היילייטס)

"אני ערב-ערב עם התושבים שומעת את המצוקות"

"מהרגע שפרשתי, הבנתי שאני הולכת לשנות", סיפרה בפודקאסט. "הנחתי הצעות על שולחנו של ראש העיר והבנתי מיד שמצפים ממני שאשתוק. ולא רק זה – לשתוק ולספר לציבור דברים לא נכונים, כאילו אין זיהום אוויר. קיבלתי תחושה שבגלל שאני מספר 2, אני אמורה למחוא לו כפיים ולהסכים איתו על כל דבר. הבנתי שאין מצב שאני ממשיכה כך. הבנתי שהשתמשו בי".

במהלך הראיון, זנזורי שידרה הרבה נחישות ואמביציה וגם ביטחון שהיא יכולה לקחת לידיה את ראשות העיר, שצפויה להיות בעוד מספר שנים השלישית בגודלה בישראל. "כשאני עושה דברים עושה ממקום של אמונה מוחלטת, אני אף פעם לא פוחדת – וגם הפעם. אני מסתכלת לציבור בעיניים ואני לא משקרת לו. היום אין הקשבה לתושב. יש ראש עיר שעושה רק מה שהוא רוצה. תושבים אומרים לי: אנחנו מדברים עם ראש העיר והוא לא מקשיב לנו. אני ערב-ערב עם התושבים ושומעת את המצוקות"

מה יש לזנזורי לומר על ההתחדשות העירונית בפ"ת?

ענת זנזורי בב.ס.ר סיטי: "יש זכות לציבור לדעת"
ענת זנזורי בב.ס.ר סיטי: "יש זכות לציבור לדעת"

"העיר זקוקה לכספים של העסקים. המשרדים יתמלאו"

האם יש לך סיכוי? יש שאומרים שגרינברג 'לוקח בהליכה'.

"התשובה היא חד משמעתי כן. יש חשש מאוד גדול מהתנהלות ראש העיר ואני לא נכנסת לכתב האישום. יש סיטואציה שאנשים פוחדים מראש העיר. זה קורה הרבה ואני נזהרת במילים שלי. מהסקרים שלי – המצב של ראש העיר לא טוב. לוקח בהליכה? אני לא בטוחה שההליכה היא קדימה. יש מצב שהיא אחורה".

בהמשך הפודקאסט התייחסה זנזורי למה שהכי מעניין אותנו – העסקים בפתח תקווה ובמיוחד החשש שתנופת בניית מגדלי המשרדים, היא מוגזמת ושההיצע עובר את הביקוש. "פתח תקווה הפכה למטרופולין של חברות גדולות. אני מאמינה שכל המשרדים שבונים יתמלאו. העיר זקוקה כמובן לכספים של העסקים. חשוב לעודד עסקים מבחוץ להגיע לפה. הם ירצו להגיע אם פתח תקווה תהיה טובה".

ענת זנזורי בדרך לפודקאסט - מגדלי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

"המצב במרכז העיר גורם לאי נוחות"

מה לגבי העסקים במרכז העיר? 

"יש הרבה כשלים בטיפול במרכז העיר. אנחנו לא נשפר את המרכז בשיפורים קוסמטיים פה ושם, כמו שנעשה היום. אני רוצה שכל המרחב הציבורי של מרכז העיר ייראה אחרת. היום המצב נראה רע וגורם לי אי נוחות בכיסא. מרכז העיר צריך להיות מקום שטוב לעסקים וטוב למגורים. נפעל להקים מערך תגמול תושבים שיעורר מוטיבציה לרכוש מעסקים בעיר". 

בהמשך סיפרה זנזורי כי גם היא מחכה לרכבת הקלה וחושבת שהיא יכולה לעשות שינוי משמעותי בהרגלי הצריכה ולוותר על שתי מכוניות למשפחה. "זה ייקח זמן, אבל אנשים יבינו שעדיף להמעיט נסיעה ברכב פרטי בפתח תקווה. אני מאמינה שהרכבת תיתן מענה ואנשים יעדיפו אותה מאשר לעמוד בפקקים המעצבנים. לפני 10 שנים הייתי מתניעה את האוטו ונוסעת למשפחה לתל אביב בלי בעיה. היום אני נמנעת מזה". 

כנומרולוגית. מה הסיכויים שלך אומרים? 

"לא הייתי נכנסת לזה – אם המספרים לא היו נותנים לזה אישור".

ענת זנזורי במסעדת EATALIA החדשה בעמי ב.ס.ר סיטי

צפו בראיון המלא:

מראיין פודקאסט: איציק זיאת

אפשר למצוא את ענת זנזורי בפייסבוק  שלה או במייל Anat.Zan@gmail.com

 

עוד ב-בחירות 2023

שילוט חוצות פתח תקווה

סופית: הבחירות לרשויות המקומיות נדחו. "שלטי בחירות יוסרו עד ה-31.10"

בצל המלחמה, הכנסת אישרה הערב בקריאה שנייה ושלישית את החוק לדחיית בחירות 2023 ל-30 בינואר 2024 – שלושה חודשים אחרי המועד המתוכנן, שאמור היה להיות בשלישי הבא. אם תהיתם מה יעלה בגורלם של עשרות רבות של שלטי קמפיינים, שעדיין פזורים ברחבי פתח תקווה, אז אלו שתלויים על שטחי חוצות הפרסום – יוסרו. "גם אם לא נמצא תחלופה, נסיר את השלטים", מסרו מחברת השילוט.

המשך קריאה »
רועי פן התחדשות רמי גרינברג

רועי פן מסיעת התחדשות של גרינברג: "אין סיבה ש'ביג' לא יהיה פתוח בשבת" (וידאו)

מקום שביעי בסיעה של ראש העיר לבחירות 2023, מבהיר את עמדתו, שהובעה בפוסט שכתב בקבוצת פייסבוק סגורה של נווה גן, בה הייתה התייחסות לפתיחת עסקים ותחבורה בפתח תקווה. למרות הפרסומים, הפוסט לא הוסר והמועמד למועצת העיר דבק בעמדתו ומוציא מסר: "יש איזורים שאין עוררין על כך שהפעילות שלהם בסופי שבוע לא פוגעת באף אחד, אבל הכל צריך לעשות ברגישות".

המשך קריאה »
ענת זנזורי: "המצב במרכז העיר גורם לי אי נוחות"

ענת זנזורי בפנייה למשטרה: קצרו את משך צו איסור הפרסום על פרשת רמי גרינברג

המועמדת לראשות עיריית פתח תקווה מטעם סיעה תקווה אחת, ביקשה באמצעות עורכי דינה, כי הצו יוסר עוד לפני ה-25.10 – המועד שהוא הוארך על ידי בית המשפט – שישה ימים בלבד לפני יום הבחירות המקומיות 2023. לטענתה, המידע צריך להגיע לידי הציבור בפרק זמן מוקדם יותר. "ייתכן שהתפתחות בפרשה, ככל שאכן חלה, עשויה להשפיע על יכולתו לשמש בעתיד כראש עירייה", נטען.

המשך קריאה »
גדי בשארי, יו"ר סיעת הליכוד פתח תקווה

גדי בשארי ירים את סיעת הליכוד במועצת העיר פתח תקווה? צפו בראיון וידאו

למרות שהוא בלי ניסיון בפוליטיקה המוניציפלית, המועמד של מפלגת השלטון למועצה בבחירות לרשויות המקומיות 2023, בטוח שיש לו את היכולת לחזק את כוחה, שעומד כיום על נציג אחד בלבד. לאחר שעשה דבר או שניים בחיים, בין היתר: הדלקת משואה ביום העצמאות, 100 קולות מלהיכנס לכנסת ב-2015 והרבה פעילות חברתית, הוא מוכן לאתגר הבא – להצליח ב-31.10 בקלפי ולהשפיע על העיר מבפנים.

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading