דרבי הפועל פתח תקווה מכבי פתח תקווה גביע הטוטו יולי 2023

כ-4000 צופים הגיעו לדרבי פתח תקווה במסגרת גביע הטוטו שהסתיים ב-0:0. צפו ביציעים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

המפגש הראשון העונה בין מכבי פתח תקווה להפועל פתח תקווה נגמר בתוצאה מאופסת ונזכור ממנו בעיקר את האווירה החמה ביציעים, שאינה אופיינית למשחק גביע הטוטו. אוהדי הקבוצות היו רעבים לכדורגל וזה ניכר בתצוגות עידוד מרשימות מצד שני הקהלים. כ-2000 אוהדי הפועל קנו כרטיסי בקופות (במחיר אחיד של 60 ש"ח) ומנגד כ-2000 אוהדי מכבי ישבו ביציע המערבי.

על המגרש המשחק היה די משעמם ונראה ששתי הקבוצות עוד לא הורידו חלודה מי שהייתה קרובה יותר לניצחון הייתה דווקא הפועל, שהגיעה למשחק בסגל חסר, היות וחלק משחקניה פצועים וחלק טרם עברו בבקרה התקציבית. לשחקנים של טסלפפה היו שתי הזמדנויות – אחת שער שנפסל בטענת נבדל מוצדקת והחמצה מסמרת שיער של פורצ'ן באסיי, שמול שער חשוף לחלוטין בעט את הכדור מעל המשקוף.

מנגד, מכבי פתח תקווה, ששיחקה עם הרכב מלא, איכזבה את אוהדיה שחלקם קראו לשחקנים "בושה", נוכח תצוגת חלשה בה שחקני הקבוצה כנעט ולא הגיעו למצבים. גם בן שהר, חלוץ הרכש החדש, שנכנס בדקה ה-70, לא הצליח לעזור – עד שהמשחק הסתיים לבסוף ב-0:0. ביום שלישי הפועל תארח בגביע הטוטו את הפועל ירושלים ואילו מכבי תצא למשחק חוץ באשדוד.

צפו ביציעים - מכבי פתח תקווה - הפועל פתח תקווה 0:0

TIKTOK פתח תקווה NEWS

עוד חדש בפתח תקווה

גלובל טאוורס פתח תקווה B

ה"תאום של גלובל טאוורס" – התקבל היתר בנייה לעוד מגדל משרדים ענק בפתח תקווה

בקרוב תחל בנייתו של בניין המשרדים "גלובל טאוורס B", סמוך למגדל A, זאת לאחר שהועדה המקומית אישרה לפרויקט להתקדם לשלב הבא. לפי התכנון, צפוי לקום דרומית לבניין הקיים, אח תאום, עם 39 קומות, חמש יותר מאחיו המבוגר. במתחם מוקם בימים אלה מגדל שלישי בן 24 קומות, שמתכונן להסתיים ב-2025. נוכח ריבוי המגדלים על שטח קטן עולה שוב השאלה: האם ההיצע יגבר על הביקוש?

המשך קריאה »
כנס אגף ביטחון פתח תקווה

עיריית פתח תקווה נערכת: עשרות אוטובוסים, מובילים ומשאיות יתנו מענה בשעת חירום

נקווה שלא יהיה צורך: בכנס שקיים היום אגף הביטחון, הפיקוח והחירום של העירייה לחברות בעלות ציוד מכני הנדסי, הובלות והיסעים, סוכם כי אלו יהיו זמינות עבור תושבי העיר ולא עבור גורמים אחרים, במידה והמצב המלחמתי ידרוש זאת. ראש העיר, רמי גרינברג: "מדובר בהליך ייחודי, כאשר רק עיריות ורשויות מקומיות בודדות ביצעו הליך דומה".

המשך קריאה »

תמונות ראשונות: 8 מהחטופים הגיעו אמש לטיפול בבית החולים שניידר בפתח תקווה

המרכז לרפואת ילדים בעיר היה נרגש לקבל לידיו ארבעה ילדים, שלוש אמהות וסבתא אחת, שנחתו אמש במנחת הבי"ח במסוק, לאחר ששהו 49 יום בשבי החמאס בעזה. על מנת לתת להם את הטיפול הטוב ביותר ולשמור על פרטיותם, הוכנו להם חדרים מיוחדים בבניין הזכוכית החדש. ד"ר אפרת ברון הרלב, מנהלת שניידר: "מצבם טוב. הם נמצאים סוף סוף בידיים הטובות והדואגות ביותר"

המשך קריאה »
מטרו פארק פתח תקווה

מתחם מטרו פארק פתח תקווה (456) בתחילת אכלוס: משרדים ראשונים החלו להיכנס

הפרויקט המסחרי המסקרן על רח' משה דיין, שממותג גם בשם 456, סיים את בנייתו במהלך השנה, כשלפני שלושה חודשים קיבל אישור של טופס 4 ואפשר כבר לראות מבעד לחלונות מספר משרדים בתהליכי שיפוץ פנים. הפרויקט הענק משתרע על שני מבנים בני 11 קומות כל אחד, המחוברים ביניהם, פלוס שטח מסחרי וציבורי רחב. רוב השטחים נרכשו לפני שנים, על ידי כ-280 משקיעים. מה המחירים?

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading