מסעדת וינו חדשות 13

צפו: חדשות 13 הפתיעו את מסעדת וינו פ”ת, שנקלעה לקשיים בעקבות מילואים של הבעלים

כבר יותר משלושה חודשים, קובי יוסלביץ’, הבעלים של מסעדת הבשרים ואולם האירועים שנמצא סמוך לאצטדיון “שלמה ביטוח”, נמצא ON & OFF בעזה, כשהוא משאיר את העסק לטיפול העובדים והמשפחה. הכתב פז רובינזון, כתב השטח של תוכניתו של אמנון לוי, הגיע היום בהפתעה למסעדה לראות מה קורה – ועל הדרך היא גם קיבלה סוג של פרסום ארצי.

מסעדת וינו, היא מסעדה שנשענת בעיקר על אירועים (בריתות, בר מצוות) ובעקבות המלחמה ספגה לא מעט ביטולים, כמו כל עסק בתחום. הקושי גובר עוד יותר, כשהבעלים יוסלביץ’, מתנדב מילואים המבצע שירות ארוך ותובעני, נמצא ימים ארוכים הרחק מהמסעדה. בניסיון לעורר מודעות למצב של וינו (VINO) ולמשוך אליה לקוחות חדשים, הגיע צוות של חדשות 13 בהפתעה למקום.

@ptnews.tiktok צוות ערוץ 13 הפתיע את מסעדת וינו באצטדיון שלמה ביטוח לאחר שזו נקלעה לקשיים בעקבות המילואים של הבעלים #פתחתקווה #אצטדיוןשלמהביטוח#מסעדתבשרים #אולםאירועים@עריית_פתח_תקווה ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

את פניו של הכתב רובינזון קיבל אחד העובדים, שסיפר בפתיחות לב על המצב של המסעדה וקרא לאנשים להגיע ולהתענג על הבשרים והסלטים המצוינים במקום. וינו היא מסעדת שף כשרה הפועלת מ-2014 וצברה מאז קהל נאמן ואוהד מתושבי העיר, שאוהב להגיע בעיקר בזכות מנות הדגל, כמו צלעות עגל ואסאדו דרום-אמריקאי. יתרון נוסף של המקום – הוא שפע של חניה חופשית, סמוך לאצטדיון “שלמה ביטוח” – וגישה נוחה מצירי התנועה הראשיים.

האפשרויות לאירועים בוינו הן רבות ומגוונות – ומחולקות לחלקים שנים. במרפסת האירועים ניתן לקיים אירוע מ-20 איש עד 50 איש, בחלל המסעדה מקיימים אירועים עד 150 אורחים, ובשילוב המתחמים אפשר לערוך את כל סוגי האירועים – ברית מילה, בר מצווה, חתונות בוטיק, חינה, אירועים עסקיים ועוד – עד 200 מוזמנים. המקום כשר למהדרין.

קובי יוסלביץ' על רקע מסעדת VINO (צילום: מתוך: פייסבוק(

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

רמי גרינברג עיריית פתח תקווה

צפו: רמי גרינברג מכין את עיריית פתח תקווה לתרחיש ביטחוני חריג (וידאו)

המייל ששלח אתמול ראש העיר לעובדי העירייה, קצת הלחיץ את התושבים – אבל בעיריית פתח תקווה הרגיעו – זהו מייל שגרתי. שגרתי, או לא, גרינברג שחרר היום סרטון, בו רואים אותו מתדרך את העובדים להיערך להכל, על רקע הסבירות לתקיפה אמריקאית באיראן – שתגרור תגובה כלפינו. כזכור, רק לפני חצי שנה נפל בעיר טיל איראני על בניין בנווה גן – שהרגע ארבעה תושבים.

המשך קריאה »

פינת הנצחה הוקמה לזכרה של דזי יצחקי ז”ל, שנהרגה מפגיעת טיל איראני בפתח תקווה

עשרות תושבים הגיעו אתמול (15.1.26) לנוה גן לטקסט מרגש בשכונת נווה גן, לזכרה של תושבת השכונה הותיקה, סבתא ואם לארבעה, שנהרגה באופן טרגי ב־16 ביוני 2025 מפגיעת טיל איראני במהלך מבצע “עם כלביא”. הפינה הוקמה בגבעה שמול ביתה, ו”נועדה לשמש סמל לקהילתיות, עוצמה וזיכרון נעים”, כפי שאמר בטקס ראש העיר, רמי גרינברג. “מבקשים להציחל את דמותה הטובה, האצילה והחמה”.

המשך קריאה »
רמי גרינברג על רקע פתח תקווה

רמי גרינברג נערך לעימות מול איראן: “אנו בקשר ישיר עם גורמי הביטחון”

ראש עיריית פתח תקווה הפתיע אמש (10.1.26), עם פוסט של “עדכון בטחוני”, שהעלה לפייסבוק והפיץ בקבוצות וואטסאפ. לא מעט תושבים לא הבינו את פשר הפוסט, היות ולא הייתה שום ידיעה בתקשורת על מתיחות בטחונית. “הנחיתי את מנהלי האגפים והצוותים העירוניים להיות בכוננות מלאה ולהיערך לכל תרחיש, על מנת לתת מענה מיידי ככל שיידרש”, מסר ראש העיר.

המשך קריאה »
רמי גרינברג

“חיבוק אחרון” בהשתתפות 26 אבות שכולים, מוצגת עד 31.1 בבית יד לבנים פ”ת

ברחבת בית “יד לבנים” בפתח תקווה (רחוב ארלוזורוב 30) החלו להציג את התערוכה, שמטלטלת את כל מי שמבקר בה ומזכיר שוב מה עברנו מאז פרוץ ה-7 באוקטובר ומלחמת “חרבות ברזל”. לערב הפתיחה אמש (7.1.26) הגיע ראש העיר רמי גרינברג, שהתחבק עם המשפחות השכולות והזמין להגיע לתערוכה כדי “לצאת למסע עמוק של זיכרון, כאב, אובדן, געגוע ואהבה שאין לה גבול”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading