יריד מכוניות חשמליות - הקניון הגדול פתח תקווה

בפעם השנייה: הקניון הגדול בפתח תקווה יארח יריד מכוניות חשמליות בחודש הבא

המקום הכי מסחרי בפתח תקווה, יארח בחניון החיצוני מול הפארק, במשך יומיים (4 ו-5 באפריל, חמישי-שישי הבא), יריד מכוניות חשמליות שני, אחרי הראשון שנערך בשנה שעברה. לאור ההתעניינות ההולכת והגוברת בסוג מכוניות זה, בקרב תושבי העיר והסביבה, צפוי להגיע קהל רב לחזות בדגמים הכי חדשים בשוק של יבואנים מובילים, כמו BYD, טסלה, GEELY ועוד. הכניסה חופשית ללא תשלום.

עופר הקניון הגדול פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר של חברת מליסרון, מסר היום כי הוא יארח בעוד 10 ימים את יריד המכוניות החשמליות הגדול בעיר, שהתקיים גם בשנה שעברה. השינוי מהפעם הקודמת, הוא שבאירוע הקרוב גם יוקם מתחם של מכוניות חשמליות יד שנייה. במסגרת היריד, ייחשפו דגמי המכוניות החשמליות, שהן ה'צעקה האחרונה' בתחום.

יריד המכוניות החשמליות שנערה ביוני 2023 בקניון הגדול פתח תקווה
יריד המכוניות החשמליות שנערה ביוני 2023 בקניון הגדול פתח תקווה

מה תרצו: GEELY או BYD? אולי טסלה?

מבקרי היריד, שירצו להתקדם לרכישה, יזכו להטבות מיוחדות, חבילת עסקה עם מימון, ביטוח, עמדת טעינה ונסיעת מבחן ללא צורך בתיאום מראש. בין המציגים ביריד, יהיו המותגים והסוכניות: טסלה ישראל – X,3Y, C, מותג הרכב GEELY עם הדגם GEOMETRY, לובינסקי שיציגו את CITROEN C4 X ואת PEUGEOT 3008 OPEL MOKKA MG4, MARVEL R.

בנוסף סוכנות פריסבי תציג את הדגמים EVEASY, סקיוול – ET5 ,86XR, אלדן יציגו את – BYD, סופר ג'יפ – מרצדס 5580 EQ, האמר SUV, האמר טנדר SUV, מטרו – ליפ מוטור יציג את 03T, UDS – PONY – KOMI, זיקר – X ZEEKR ועוד. כמו כן, ביריד יציגו חברות מובילות של עמדות טעינה, בניהן: אפקון, סוליגנה, תדיראן אנרגיה חדשה, רוזנפלד EV ועוד.

תמונות מהיריד בשנה שעברה (באדיבות: יח"צ הקניון הגדול)
תמונות מהיריד בשנה שעברה (באדיבות: יח"צ הקניון הגדול)

כתוב את הכותרת כאן

הקהל שיגיע ליריד יוכל לקבל ייעוץ על ידי שניים ממומחי הרכב המובילים בישראל – בועז קורפל וכפיר כשריאן, שילוו את המבקרים ויעניקו ייעוץ מקצועי לפני רכישה. "אנו שמחים להציג תחת קורת גג אחת את כל דגמי המכוניות החשמליות החדשות לשנת 2024", מסרה מנכ"לית הקניון נעמי סימן-טוב.

" כמו כן, השקענו רבות השנה בלהביא גם מכוניות חשמליות יד שנייה, מאחר ויש לשוק זה דרישה רבה", הוסיפה. "אנו נמשיך להיות שותפים לפעילויות לחיזוק אנרגיה ירוקה, נקייה ומתקדמת. היריד יציג את כל הטכנולוגיות החדשות בתחום הרכב, פתרונות לצרכנים המעוניינים לרכוש מכונית חשמלית – והכל במחירים מיוחדים ואטרקטיביים".

שעות פעילות היריד: יום חמישי ה-4.4.24, בשעות 10:00-20:00 וביום שישי, ה-5.4.24, בשעות 09:00-14:00.

יריד המכוניות החשמליות בקניון הגדול פתח תקווה. באדיבות: יח"צ הקניון הגדול
יריד המכוניות החשמליות בקניון הגדול פתח תקווה. באדיבות: יח"צ הקניון הגדול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-רכב ותחבורה

הטור של אקי בן שחר

‏המטרו עוד לא כאן, פתח תקווה כבר מתוכננת מחדש‏

‏נת״ע מציגה יעד הפעלה בשנת 2037, אך בלוח המיזמים הממשלתי מופיעים שלבים שמסתיימים גם בשנים 2038 ו-2039. בין תוכניות הענק בארלוזורוב למחלוקת בסירקין, השאלה אינה רק כמה דירות ייבנו, אלא איך יחיו בשכונות עד שהרכבת תגיע.‏

המשך קריאה »

תאונה קשה בצומת אבשלום גיסין-משה דיין פתח תקווה: פצוע קשה ושלושה פצועים בינוני

בשעה 17:16 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על תאונת דרכים באחד מהצמתים המרכזיים בעיר. חובשים ופרמדיקים של מגן דוד אדום ואיחוד הצלה פתח תקווה הוזעקו למקום וראו את הפצועים, כשחלקם עדיין לכודים בכלי הרכב שהיו מעורבים בתאונה.

המשך קריאה »
דריסת קורקינט פתח תקווה

צפו: נער רכוב על קורקינט נפגע בגיסין פתח תקווה על ידי ניידת של הביטחון העירוני (וידאו)

הסרטון שהופץ לראשונה בערוץ של דניאל עמרם באינטרנט מראה את הניידת פוגעת בנער אחרי מרדף ברחובות העיר. הנער נפצע קל ועזב את המקום בכוחות עצמו. לפי העירייה, הנערים התגרו בצוות הביטחון העירוני לפני האירוע. בוחני התאונות של מחוז מרכז חוקרים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading