יריד מכוניות חשמליות - הקניון הגדול פתח תקווה

בפעם השנייה: הקניון הגדול בפתח תקווה יארח יריד מכוניות חשמליות בחודש הבא

המקום הכי מסחרי בפתח תקווה, יארח בחניון החיצוני מול הפארק, במשך יומיים (4 ו-5 באפריל, חמישי-שישי הבא), יריד מכוניות חשמליות שני, אחרי הראשון שנערך בשנה שעברה. לאור ההתעניינות ההולכת והגוברת בסוג מכוניות זה, בקרב תושבי העיר והסביבה, צפוי להגיע קהל רב לחזות בדגמים הכי חדשים בשוק של יבואנים מובילים, כמו BYD, טסלה, GEELY ועוד. הכניסה חופשית ללא תשלום.

עופר הקניון הגדול פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר של חברת מליסרון, מסר היום כי הוא יארח בעוד 10 ימים את יריד המכוניות החשמליות הגדול בעיר, שהתקיים גם בשנה שעברה. השינוי מהפעם הקודמת, הוא שבאירוע הקרוב גם יוקם מתחם של מכוניות חשמליות יד שנייה. במסגרת היריד, ייחשפו דגמי המכוניות החשמליות, שהן ה’צעקה האחרונה’ בתחום.

יריד המכוניות החשמליות שנערה ביוני 2023 בקניון הגדול פתח תקווה
יריד המכוניות החשמליות שנערה ביוני 2023 בקניון הגדול פתח תקווה

מה תרצו: GEELY או BYD? אולי טסלה?

מבקרי היריד, שירצו להתקדם לרכישה, יזכו להטבות מיוחדות, חבילת עסקה עם מימון, ביטוח, עמדת טעינה ונסיעת מבחן ללא צורך בתיאום מראש. בין המציגים ביריד, יהיו המותגים והסוכניות: טסלה ישראל – X,3Y, C, מותג הרכב GEELY עם הדגם GEOMETRY, לובינסקי שיציגו את CITROEN C4 X ואת PEUGEOT 3008 OPEL MOKKA MG4, MARVEL R.

בנוסף סוכנות פריסבי תציג את הדגמים EVEASY, סקיוול – ET5 ,86XR, אלדן יציגו את – BYD, סופר ג’יפ – מרצדס 5580 EQ, האמר SUV, האמר טנדר SUV, מטרו – ליפ מוטור יציג את 03T, UDS – PONY – KOMI, זיקר – X ZEEKR ועוד. כמו כן, ביריד יציגו חברות מובילות של עמדות טעינה, בניהן: אפקון, סוליגנה, תדיראן אנרגיה חדשה, רוזנפלד EV ועוד.

תמונות מהיריד בשנה שעברה (באדיבות: יח"צ הקניון הגדול)
תמונות מהיריד בשנה שעברה (באדיבות: יח"צ הקניון הגדול)

כתוב את הכותרת כאן

הקהל שיגיע ליריד יוכל לקבל ייעוץ על ידי שניים ממומחי הרכב המובילים בישראל – בועז קורפל וכפיר כשריאן, שילוו את המבקרים ויעניקו ייעוץ מקצועי לפני רכישה. “אנו שמחים להציג תחת קורת גג אחת את כל דגמי המכוניות החשמליות החדשות לשנת 2024”, מסרה מנכ”לית הקניון נעמי סימן-טוב.

” כמו כן, השקענו רבות השנה בלהביא גם מכוניות חשמליות יד שנייה, מאחר ויש לשוק זה דרישה רבה”, הוסיפה. “אנו נמשיך להיות שותפים לפעילויות לחיזוק אנרגיה ירוקה, נקייה ומתקדמת. היריד יציג את כל הטכנולוגיות החדשות בתחום הרכב, פתרונות לצרכנים המעוניינים לרכוש מכונית חשמלית – והכל במחירים מיוחדים ואטרקטיביים”.

שעות פעילות היריד: יום חמישי ה-4.4.24, בשעות 10:00-20:00 וביום שישי, ה-5.4.24, בשעות 09:00-14:00.

יריד המכוניות החשמליות בקניון הגדול פתח תקווה. באדיבות: יח"צ הקניון הגדול
יריד המכוניות החשמליות בקניון הגדול פתח תקווה. באדיבות: יח"צ הקניון הגדול

עוד ב-רכב ותחבורה

נגישות משופרת בפתח תקווה: אושרו תקציבים לשני שבילים חדשים בקרית אריה וסמוך לאצטדיון

בשורה לתושבים ולעובדים פתח תקווה: במסגרת המאמץ להגביר את הנגישות והקישוריות בעיר, ראש העיר רמי גרינברג, דיווח כי אושר תקציב להקמתם של שני שבילים חיוניים חדשים באזור העסקים קריית אריה ובסביבת האצטדיון העירוני “שלמה ביטוח”. הפרויקטים נועדו לשפר משמעותית את חווית משתמשי הדרך, לרבות הולכי רגל ואלו המסתמכים על תחבורה ציבורית.

המשך קריאה »
תאונת דרכים ז'בטינסקי 29 פ"ת

התהפך לתוך תחנת הדלק: שני פצועים (בינוני וקל) בתאונה בז’בוטינסקי 29 פתח תקווה

מכירים את הסוף של ז’בוטינסקי לקראת הכניסה למרכז העיר? שם התנועה כבר יותר זורמת ומפתה לפתח מהירות כדי לתפוס ירוק ברמזור הבא. אבל , שימו לב שהכביש חלקלק בימים אלה – וזה מה שקרה היום (23.2) אחרי הצהרים בתאונה עצמית של רכב פרטי (הרכב הלבן), שנסע מהר מדי, כנראה בלם בחוזקה, מה שגרם לא להתהפך אל תוך תחנת הדלק של “דלק” סמוך למכון שטיפת הרכבים CITYWASH.

המשך קריאה »

שוב בסוף שבוע: רוכב קורקינט נפצע קשה ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה

דוברות מד”א מדווחת על אירוע פציעה חמור שאירע בשעות הלילה המאוחרות ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה. בשעה 02:00 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב ירקון על רוכב גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפגע במהלך רכיבה.

המשך קריאה »
חניון בזל פתח תקווה

חניון חדש נפתח ברחוב בזל פתח תקווה סמוך לפארק: 30 ש”ח חד פעמי לכל היום

החניון, שנמכר לגוף פרטי על ידי בעלי הבניין החדש בזל פארק, מכיל כ-100 מקומות והוא יכול לשמש אלטרנטיבה למי שלא מוצא חנייה בחניון הכורכר החינמי הצמוד לו ולא בחניון של הפארק הגדול. כשביקרנו במקום, גילינו מספר מועט יחסית של נהגים שהסכימו לשלם על החניה. אחרים עשו רברס וניסו למצוא מקום בחניון החינמי, שהיה עמוס לגמרי. החניון החדש אמור להיות בתשלום גם בערב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading