FAMILY+ פתח תקווה – דירות 5 חדרים
פרויקט רח' ח"ן 8-10 פתח תקווה קטה גרופ

קטה גרופ ישקיעו כ-110 מיליון ש"ח בהתחדשות עירונית בח"ן 8-10 פתח תקווה

אירוע ההריסה בשכונת רמת ורבר, התקיים אתמול בנוכחות אנשי חברת הנדל"ן המוכרת בעיר, דיירים, תושבים ועורכי הדין המלווים את הפרויקט. במסגרת האירוע החלה הריסת 32 דירות שאיכלסו שני בניינים ישנים ומוזנחים, בני כ-50 שנה, שבמקומם צפויים לקום 2 בנייני מגורים חדישים ומודרניים בני 9 קומות כל אחד, שיאכלסו 96 דירות. צפי אכלוס: 2027. 95% מהדירות כבר נמכרו. מחירי הדירות בפנים.

אם תרצו לקבל המחשה לפער של רמת המגורים בין השכונות הישנות לשכונות הותיקות, כדאי לכם לעשות טיול רגלי קצר של חמש דקות ברחובות פתח תקווה מאם המושבות או נווה גן לבתים הישנים בשכונת רמת ורבר. מדובר במבנים שנבנו לפני שנות ה-80', במצב בעייתי, לא רק מבחינה אסתטית, אלא גם מבחינה בטיחותית – הן בהיבט של רעידות אדמה והן בהיבט של מרחב מוגן מפני טילים.

ח"ן 8 ו-10 פתח תקווה לפני- אחרי

95% מהדירות בפרויקט כבר נמכרו

על כן, התחדשות עירונית כל כך נדרשת בשכונה, שגם נמצאת במיקום יחסית מרכזי – 5 דקות נסיעה מציר ז'בוטינסקי, תחנות הרכבת הקלה, הפארק, הקניון הגדול וב.ס.ר סיטי וביג העתידי. במסגרת הפרויקט, חברת הנדל"ן קטה גרופ, תהרוס 32 דירות ישנות ברחוב ח"ן בפתח תקווה ותבנה במקומן 96 דירות חדשות בשני בניינים חדישים בהיקף השקעה של כ-110 מיליון שקל.

קטה גרופ סיפרו לפתח תקווה NEWS כי כבר מכרו 95% מהדירות בפרויקט, ביניהן: דירות 3 חדרים בשטח של כ- 74 מ"ר + 12 מ"ר מרפסת במחיר של 2.4 מיליון שקל, דירת 4 חדרים בשטח של 98 מ"ר + כ-12 מ"ר מרפסת, נמכרו במחיר של 2.7 מיליון שקל ודופלקסים בני 5-6 חדרים של 150 מ"ר נמכרו ביותר מ- 4 מיליון שקל.

רגע ההריסה של שני הבניינים הישנים ברח' ח"ן 8-10
רגע ההריסה של שני הבניינים הישנים ברח' ח"ן 8-10
צילום: גל פליבה

רכבת קלה משנה מציאות נדל"נית

"אנשים רואים שהרכבת הקלה משנה את המציאות והפכה את פתח תקווה לנגישה מאוד לתל אביב ורוצים לנצל את ההזדמנות לקנות דירה על התוואי, טרם עליית המחירים", מסר גיל קטה, מנכ"ל ובעלים קטה גרופ. "התנופה בפתח תקווה מאפשרת לנו להגדיל את קצב הפרויקטים, מדובר בפרויקט ההתחדשות השביעי שהרסנו רק בחצי שנה האחרונה"

גיל קטה, בעלים קטה גרופ: התנופה בפתח תקווה מאפשרת לנו להגדיל את קצב הפרויקטים
גיל קטה, בעלים קטה גרופ: התנופה בפתח תקווה מאפשרת לנו להגדיל את קצב הפרויקטים

צפי הכנסות מפרויקטים נדל"ן: כמיליארד ש"ח

חברת קטה גרופ (לא להתבלבל עם קטה נדל"ן וקטה יזמות – שתי חברות שונות מאותה משפחה), פועלת כשני עשורים בעיר ועד היום הקימה יותר מ 1,000 יחידות דיור וכיוםן משווקת כ-10 פרויקטים בעיר, ביניהם פרויקט אורלוב 31, הנמצא גם הוא על תוואי הרכבת הקלה. אנחנו מתרגשים להגיע ליום ההריסה ממש לפני חג הפסח, ומודים לדיירים ולגורמים המוניציפליים שסייעו לקדם את הפרויקט".

קטה גרופ (KATA GROUP) מנוהלת על ידי גיל קטה, יחד עם שלושת בניו: אור, עוז, ורון. סך הנכסים של החברה נאמד בכ-850 מיליון שקל וצפי ההכנסות מפרויקטים לשנה הקרובה מוערך בכמיליארד שקל. בין היתר עוסקת החברה בפרויקטים יזמיים, עסקאות קומבינציה ובתחום ההתחדשות העירונית. את פרויקט רחוב ח"ן 8-10 מלווה משרד עורכי הדין דן אלפרט, המתמחה בהתחדשות עירונית.

אנשי קטה גרופ עם דיירים בח"ן 8-10 ומשרד העו"ד המלווה דן הלפרט

״קיבלנו את הייצוג של הבניין שלא רצה ללכת יחד עם בנין 10", סיפר באירוע עו"ד הלפרט. "התגברנו על הרבה אתגרים והצלחנו להביא לחיבור הדרוש עם הבניין הסמוך כדי לייצר פרויקט איכותי וטוב. בדרך גישרנו על פערים בין בעלי הדירות והשגנו איזון ביניהם ובסוף אפילו שיפרנו את התמורות והערבויות עבורם. יצא פרויקט מצוין עם יזם מצוין וכולם מרוצים ומאושרים. בעלי הדירות עשו עסקה מצוינת ויקבלו דירות חדשות עם ממ"ד ומפרט מפואר בבניין מחוזק בפני רעידות אדמה ואני מאוד שמח ומתרגש עבורם״.

עו"ד דן הלפרט עם דוד חג'ג' ממינהלת כרמים להתחדשות עירונית בעיריית פתח תקווה

ח"ן 8-10 פתח תקווה של קטה גרופ מעניין אתכם? השאירו פרטים בטופס ויחזרו אליכם. ניתן לפנות גם דרך כפתור הוואטסאפ הירוק בתחתית המסך בגלישת סלולר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-נדל"ן

צלח שלום אב גד בינו נדלן פתח תקווה

אב-גד ובינו נדל"ן קיימו אירוע הריסה בפרויקט ההתחדשות העירונית בצלח שלום עמישב פתח תקווה

רגע של שינוי בשכונת עמישב: הבאגר עלה אתמול (שני, 2.11) על המגרש ברחוב צלח שלום והחל להרוס את המבנים הישנים בפרויקט ההתחדשות העירונית של אב-גד ובינו נדל"ן. במקום 10 מבנים בני שתי קומות יקומו חמישה בניינים חדשים בני שבע קומות, עם 132 דירות. עו"ד ראם רצון, מנכ"ל אב-גד, אמר לדיירים: "אתם משאירים היום מאחור זיכרונות ישנים, וביחד נבנה כאן זיכרונות חדשים".

המשך קריאה »
יו פארק סגולה פתח תקווה

יו פארק סגולה פתח תקווה מתמלא: 85% מהשטחים נמכרו וכ-60% כבר אוכלסו (וידאו)

המתחם התעשייתי הרב-שימושי של יוקה פארק וקבוצת יובלים, בפינת הרחובות בן ציון גליס והבורסקאי, הוא הגדול מסוגו בישראל. היום כבר פועלים בו בתי מלאכה, בתי אריזה, מוסכים, מעבדות ועסקים שצריכים תפעול לוגיסטי. עמית דוד בלומקין, משווק הפרויקט מטעם החברות: "זה בדיוק מה שדמיינו כשהנחנו את אבן הפינה"

המשך קריאה »
מתחם טבריה עמישב פתח תקווה

אחרי 10 שנים ושני סבבי התנגדויות: תכנית הענק של דניאל פז וסופרין במתחם טבריה עמישב פ"ת בדרך לאישור

הוועדה המחוזית מרכז נתנה תוקף לתכנית הפינוי-בינוי של "דניאל פז" ברחובות טבריה, צפת, שבט אשר ושבט בנימין. 276 דירות ב-15 מבני שיכון ייהרסו, ובמקומן יוקמו 8 מגדלים של עד 27 קומות עם 1027 דירות. ראש מינהלת "כרמים", עינב עצמון: "הכי חשוב כעת לעבור לשלב המימוש, הוצאת ההיתר והביצוע"

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading