כבר קניתם? בהלת כרטיסים לגמר הגביע: במכבי פתח תקווה מצפים למכור עוד כ-2000 כרטיסים

נותרו עוד תשעה ימים לגמר הגדול בבלומפילד (30.5, 20:30), אבל כבר עכשיו מלחמת אוהדים על הכרטיסים בשיאה. מסתבר שאוהדי הפועל באר שבע רכשו כרטיסים ליציעים של אוהדי מכבי, מה שגרם להנהלה לסגור להשאיר את רכישת הכרטיסים האינטרנטית דרך "לאן", רק לאוהדי מכבי שיש להם היסטוריית רכישה. מי שמעוניין בכרטיס ליציעי מכבי, יכול גם לרכוש אותם במסגרת הפנינג, שייערך בשבת הקרובה (25.5).

"אנו מטפלים בביטול כל הכרטיסים של אוהדי הפועל באר שבע, שרכשו כרטיסים ליציעים שלנו", מסרו ממכבי פתח תקווה. במכבי מבטיחים כי אוהדי ב"ש לא יורשו להיכנס ליציעי מכבי (יציעים 10 ע 14), גם אם רכשו כבר כרטיס – ובמקרה הצורך גם יוצאו החוצה, מבלי שיוחזר כספם.

צפו בדברי בן שהר לקראת גמר גביע המדינה (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

@ptnews.tiktok

בהלת כרטיסים לגמר הגביע: מכבי פתח תקווה שואפת למכור עוד כ-2000 כרטיסים יש עוד תשעה ימים לגמר הגדול בבלומפילד (30.5, 20:30), אבל כבר עכשיו יש סוג של מלחמת אוהדים בין אוהדי מכבי, לבין אלו של הפועל באר שבע, שחלקם ניסו לקנות כרטיסים ליציעים של אוהדי מכבי בן שהר ממכבי פתח תקווה מדבר לקראת משחק גמר הגביע מול הפועל באר שבע, האקסית שלו. @עיריית פתח תקווה @מכבי פתח תקווה #פתחתקווה #מכביפתחתקווה #בןשהר

♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

צילום: דוברות מכבי פתח תקווה. עריכה: eBrand

בינתיים נודע כי כ-4000 אוהדי מכבי פתח תקווה כבר הבטיחו את מקומם בבלומפילד, כשחלקם (כ-500) קיבלו כרטיסים דרך העירייה. כעת נותרו כ-1500-2000 כרטיסים מתוך כל מה שהוקצה למכבי – והמועדון ישאף למכור את כולם עד משחק הגמר ביום חמישי הבא. לצורך כך, מארגן מועדון בשבת הפנינג, צמוד לאימון הקבוצה, במגרש האימונים בן דרור (25.5, שעה 18:00.

היום (20:00), תתארח מכבי פתח תקווה באצטדיון טדי אצל בית"ר ירושלים במשחק חסר חשיבות, בו המאמן רן קוז'וך בעיקר ינסה לשמור על השחקנים המובילים מפציעה, שעלולה להוביל להיעדרות בגמר הגביע. במסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול בית"ר, התייחס החלוץ בן שהר, למפגש הגביע עם האקסית שלו, הפועל באר שבע, שכבש לזכותה בגמר הגביע האחרון בין הקבוצות ב-2020, שהתקיים ללא קהל בעידן הקורונה.

"יש לי כבוד עצום להפועל באר שבע ולמה שהם נתנו לי כשחקן", אמר שהר. "הם עושים לנו (מכבי) כבוד? לא יודע. אני לא מתייחס לדברים האלה ואני לא חושב שמדובר בניסיון להרדים אותנו. אי אפשר להקדים אותנו, כי זה גמר גביע. הדבר האחרון שאנחנו צריכים לעשות עכשיו זה להתעסק באחרים וברעשי רקע. אנחנו צריכים לבוא לגמר הכי מוכנים ולעשות את הכי טוב שלנו. יהיה משחק קשה – אבל אפשר לנצח".

צפו בתקציר גמר הגביע האחרון בין שתי הקבוצות (יולי, 2021)

עוד ב-ספורט

בן אז'ובל מחמיץ מול הפועל חיפה פנדל נוסף

רוב אוהדי הפועל פ"ת עודדו את אז'ובל גם לאחר החמצת פנדל נוסף והדחה מהגביע (GIF)

כ-750 כחולים-לבנים, חזרו הביתה מ"סמי עופר", מאוכזבים עם הרגשה חמוצה, בעיקר בגלל שהם היו קרובים מאוד לעשות הפתעה ולהדיח את הפועל חיפה מליגת העל, במסגרת הסיבוב הראשון שלה בגביע המדינה. הפועל הובילה משער של צ'פיוקה סונגה (43). אלא שגיא מלמד השווה לחיפאים בפנדל (67) ואורן ביטון הכריע עם 3:5 מהנקודה הלבנה, אחרי 1:1 בתום 120 דקות. הפנים להפועל תל אביב ב-6.1.

המשך קריאה »
בני סכנין מכבי פתח תקווה עימותים

צפו בעימותים בין אוהדי מכבי פתח-תקוה לבני סכנין במשחק שהסתיים ב-1:1 (וידאו)

טבילת האש של תמיר לוזון כמאמן של הכחולים, הייתה באחד מהמשחקים החמים, שהתקיימו לאחרונה באצטדיון "שלמה ביטוח". למשחק הגיע קהל של כ-1200 צופים, מתוכם רק כ-1000 אוהדים מקומיים. אוהדי סכנין ביציע המזרחי כמעט פרצו לדשא לאחר כרטיס אדום גבולי, גלבוב התעמת עם אוהד סכנין וקרא לו לסגור עניינים בחוץ, אבו ניל התגרה באוהדי מכבי, שנהמו וירקו לעבר קהדג'ו.

המשך קריאה »
תמיר לוזון וטל בן חיים במסיבת העיתונאים היום

צפו בלוזון במס' עיתונאים ראשונה: "הייתי מתמנה אם השם שלי היה אחר? לא מתעסק בזה"

מאמן מכבי פתח-תקוה החדש ערך היום (13.12) בצהרים את מסיבת העיתונאים הראשונה שלו כמאמן (הזמני?) של הקבוצה הבוגרת, לאחר פיטוריו של דן רומן. לוזון התייחס כמובן לקשר המשפחתי, אבל מבחינתו זה רק רעשי רקע והוא רואה לנגד עיניו רק ניצחון מחר מול בני סכנין מחר (14.12, 18:00) בעוד משחק גורלי של שבת בצהרים. ואם שאלתם מה עם הפועל? אז הספינה ממשיכה לשקוע עם הפסד 0:2 בחוץ לכפר שלם.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading