מרגל פתח תקוואי: דניאל כי טוב נעצר על ידי השב"כ והמשטרה בחשד ריגול לאיראן

לפי הדיווח, במסגרת פעילות משולבת של שירות הביטחון הכללי והיחידה המרכזית במשטרת מחוז ת"א, נעצר במהלך החודש דניאל כי טוב, כבן 26, תושב פתח תקווה, לאחר שנחשד כמי שביצע בשליחותו של גורם זר עוין משימות שונות. חקירת השב"כ וימ"ר ת"א העלתה, כי מזה מספר חודשים עמד דניאל בקשר עם גורם איראני וביצע בהכוונתו, עשרות מקרים של ריסוס כתובות גרפיטי בפ"ת וראש העין בעבור תשלום.

עוד העלתה החקירה כי דניאל התבקש לצלם את ביתו של ראש השב"כ רונן בר, לצלם בסיסים צבאיים ואף נשאל האם מכיר טייסים בחיל האוויר, אולם לא ביצע משימות אלו. כמו כן עלה כי דניאל מיוזמתו הציע לצלם את ביתו של חבר הכנסת בני גנץ, אך משימה זו לא מומשה.חקירתו העלתה כי דניאל הבין שהוא עומד בקשר עם מפעיל איראני, וזאת בין היתר על סמך פרסומים תקשורתיים בנושא וחיפושים שביצע ביחס לכך.

הבוקר (27.2) יוגש נגדו כתב אישום חמור לבית המשפט המחוזי בלוד בגין עבירות של מגע עם סוכן חוץ.
בשב"כ ובמשטרה מציינים כי גורמי מודיעין וטרור, ממשיכים במאמציהם לגייס ישראלים לצורך ביצוע משימות ביטחוניות ומשימות טרור בישראל. אותם גורמים מנסים לגייס ישראלים באמצעות פניה ברשתות החברתיות ואנו ומזהירים את אזרחי ותושבי ישראל מפני קיום קשר עם גורמים זרים וביצוע משימות עבורם.

דוגמא לתכתובת הודעות של המרגל מפתח תקווה. גרפיטי 40 דולר, שריפת תמונת נתניהו - 50 דולר

תמונות מתוך רשתות חברתיות בכפוף לשימוש לפי סעיף 27 א לחוק זכויות יוצרים

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

רמי גרינברג איראן

שוב חשש מאיראן: רמי גרינברג הודיע על פתיחת כלל המקלטים הציבוריים בפתח תקווה

על רקע המתיחות הביטחונית, עיריית פתח תקווה נוקטת בצעדי מנע ופותחת את כלל המרחבים המוגנים הציבוריים ומתחמי המחסה ההמוניים. ראש העיר קורא לתושבים להכין את המרחבים המוגנים הפרטיים, אך מדגיש: בשלב זה אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף.

המשך קריאה »
הרצאה אורלי גלבוע

כ-300 איש הגיעו לצפות בהרצאתה של אורלי גלבוע, אמה של דניאלה בפתח תקווה (וידאו)

בהרצאה ראשונה לקהל הרחב, כשנה וחצי לאחר שבתה דניאלה שוחררה משבי החמאס, עמדה אורלי גלבוע מול קהל של 300 איש בתיאטרון "התפוז", בשכונת מגוריה בכפר גנים ג' וגוללה את מסע הייסורים והתקווה, שעברה מאז ה-7 באוקטובר 2023. עד השחרור של בתה ב-25 בינואר 2025. "הסיפור שלה נותן השראה לכולנו איך אפשר להישאר אופטימיים גם ברגעים הקשים ביותר", סיפרו בקהל.

המשך קריאה »
גב לעסקים

בשורה לבעלי העסקים בפתח תקווה: מענקים של עד 20,000 ש"ח למשקמי העסקים מהמלחמה

בעקבות נזקי מלחמת "שאגת הארי", עיריית פתח תקווה, בשיתוף הסוכנות היהודית וקרן תובענות ייצוגיות (באמצעות חברת יעדים), יוצאות בתוכנית סיוע מיוחדת לעסקים מקומיים שנפגעו. במסגרת המיזם, תוענק תמיכה כספית ומקצועית רחבה דרך קרן "גב לעסקים", הכוללת מענק כספי של עד 20,000 ש"ח וסל כלים מקיף כפי שניתן לראות בתמונה שפורסמה בפייסבוק ראש העיר רמי גרינברג.

המשך קריאה »
ליאב כבביה

סמ"ר ליאב כבביה ז"ל, נכדם של תושבי העיר, יצחק ותמר ערד, נפל בקרב בדרום לבנון

לוחם השריון בן 20, נהרג בתקרית פגיעת הטנק הקשה באזור תיבנית. הוא נכדם האהוב של יצחק ותמר ערד, תושבי פתח תקווה. ראש העיר רמי גרינברג: "העירייה תעמוד לצד המשפחה ותלווה אותה בתקופה הקשה". באותה תקרית נפלו שלושה לוחמים נוספים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading