פסטיבל הקינוחים פתח תקווה 2025

כדאי למהר: העירייה מציעה כרטיס ב-19 ש"ח לפסטיבל הקינוחים עם עדן בן זקן וליאור נרקיס

עיריית פתח תקווה יצאה היום בהודעה על "פסטיבל קינוחים", שייערך בדיוק עוד חודש, בפארק הגדול (פארק אוחיון) ביום חמישי, 10.7.25, בין השעות 23:00-18:00. "הפעם הפסטיבל יהיה מתוק מתמיד", מבטיחים בעירייה. את הפסטיבל יפתח מני ממטרה במופע לכל המשפחה, אחריו יעלה ליאור נרקיס ואת הערב תסיים עדן בן זקן. בדוכנים: עוגות וגלידות. לינק לכרטיסים מסובסדים – בפנים. 


ההופעה האחרונה הגדולה של עדן בן זקן בפתח תקווה, הייתה לפני שלוש שנים, אז סיקרנו אותה (יחד עם כ-5000 צופים שהגיעו) בלעדית בוידאו. ליאור נרקיס הופיע לאחרונה בפארק לפני שלוש שנים – במסגרת חגיגות העצמאות 2022. מני ממטרה הופיע לאחרונה בפתח תקווה בעדלאידע של 2023. בעירייה צופים ש"פסטיבל הקינוחים 2025", ימשוך לפחות קהל של 10,000, שחלק גדול ממנו כבר מיהר להזמין כרטיסים.

ההופעה האחרונה של עדן בן זקן פתח תקווה (מתוך יוטיוב פתח תקווה NEWS)

עוד ב-אוכל ובילויים

רון אנד בן פתח תקווה

ניחוח של פריז בפתח תקווה: "רון & בן" (RON & BEN) פתחו בייקרי ברח' הסיבים

לאחרונה נפתח מקום הכולל מאפייה, פטיסרי ובית קפה בוטיק שמביא את אומנות האפייה והאירוח הצרפתית ללב העיר. העסק החדש נולד ממפגש מחודש ומרגש של שני חברי ילדות – רונן בנישו וראובן חזיזה. לאחר עשור שבו חיו בנפרד, הם התאחדו כאן בישראל כדי להגשים חלום משותף.

המשך קריאה »
פאטאטאס פתח תקווה

תפוח אדמה לוהט? רשת PATATAS (פאטאטאס) פתחה סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פ"ת

זוכרים את פיצריית "פיירו" (PIERO) עליה דיווחנו לכם כאן בעבר כי נסגרה זמן קצר בלבד לאחר פתיחתה. כעת, אנחנו שמחים לעדכן שהלוקיישן המרכזי הזה ממש לא נשאר יתום. בימים אלו נפתח במקום סניף חדש של רשת "פאטאטאס" (PATATAS), שמבטיחה לקחת את תפוח האדמה למקומות שלא דמיינתם.

המשך קריאה »
עדי שביב

בוקר של קולינריה והשראה: בראנץ' טבעוני והרצאה של עדי שביב על אושר במלון פרימה לינק פ"ת ב-4.9

תושבי פתח תקווה והסביבה, מחפשים דרך מושלמת לפתוח את סוף השבוע שלכם? ביום שישי, ה-4 בספטמבר 2026, יתקיים אירוע יוצא דופן המשלב אוכל משובח, נוף מרהיב ותוכן מעורר השראה. האירוע נערך בשיתוף פעולה מיוחד עם מינהלת איכות חיים ואושר של עיריית פתח תקווה בראשותה של אסנת בירנבאום

המשך קריאה »
ביגה - עופר הקניון הגדול פתח תקווה

בית הקפה BIGA בקניון הגדול פ"ת מוצף לאחרונה בביקורות חיוביות: "שירות שאין דברים כאלה"

לאחר החלפת זכיינים בסניף, גולשים מתארים חוויית שירות ואוכל יוצאת דופן — עשרות ביקורות חמש כוכבים הצטברו בחודש האחרון בפרופיל הגוגל של בית הקפה. בית הקפה BIGA, הממוקם בקניון הגדול (עופר) בפתח תקווה (קומה P2 – ראשונה), רושם בחודש האחרון גל של ביקורות חיוביות ברשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading