רבקה גובר כביש אם המושבות

התושבים חוששים, בעירייה מסבירים: העבודות סמוך לרבקה גובר לא קשורות לכביש החדש

קטעי מדיה, שהופצו לאחרונה ברשתות החברתיות, בהם נראים טרקטורים ומשאיות עובדים במרץ, בין הרחוב הכי צפוני של אם המושבות החדשה, לפסי הרכבת, העלו חשש בקרב חלק מהתושבים, שמא מדובר בתחילת עבודות על “כביש המריבה” אם המושבות-סגולה. אבל האמת, מסתבר, רחוקה מכך. לדברי עיריית פתח תקווה, מדובר בעבודות ניקוז שגרתיות – ואין להם שום קשר לכביש. 

כזכור, השבוע, התושבים, באמצעות עורכות דינן, דקלה טל-מסורי ו-ורד מאירוביץ-סייג, הגישו לבית המשפט עתירה מינהלית, בבקשה להפסיק את העבודות על הכביש, שכבר החלו במקטע ליד אצטדיון “שלמה ביטוח”, בדרך שלמה שמלצר (דרך אם המושבות). לפי התכנון, הכביש צפוי להמשיך לגשר מעל צומת העיפרון, ובהמשך לעבור סמוך לבנייני המגורים באם המושבות הותיקה והחדשה.

@ptnews.tiktok התושבים חוששים, בעירייה מסבירים: העבודות סמוך לרבקה גובר לא קשורות לכביש החדש קטעי מדיה, שהופצו לאחרונה ברשתות החברתיות, בהם נראים טרקטורים ומשאיות עובדים במרץ, בין הרחוב הכי צפוני של אם המושבות החדשה, לפסי הרכבת, העלו חשש בקרב חלק מהתושבים, שמא מדובר בתחילת עבודות על "כביש המריבה" אם המושבות-סגולה. אבל האמת, מסתבר, רחוקה מכך. לדברי עיריית פתח תקווה, מדובר בעבודות ניקוז שגרתיות - ואין להם שום קשר לכביש. כזכור, השבוע, התושבים, באמצעות עורכות דינן, דקלה טל-מסורי ו-ורד מאירוביץ-סייג, הגישו לבית המשפט עתירה מינהלית, בבקשה להפסיק את העבודות על הכביש, שכבר החלו במקטע ליד אצטדיון "שלמה ביטוח", בדרך שלמה שמלצר (דרך אם המושבות). לפי התכנון, הכביש צפוי להמשיך לגשר מעל צומת העיפרון, ובהמשך לעבור סמוך לבנייני המגורים באם המושבות הותיקה והחדשה. #פתחתקווה #אםהמושבות #כביש #זיהוםאוויר #פקקים ♬ סאונד מקורי - פתח תקווה NEWS

השתתפו בסקר: בעד הכביש? - כן (אגודל למעלה 1)/לא (אגודל למטה 1-). הצביעו וגלו את תוצאות הסקר

5593
בעד הכביש? כן או לא?
כביש סגולה אם המושבות הדמיה

עוד ב-רכב ותחבורה

נגישות משופרת בפתח תקווה: אושרו תקציבים לשני שבילים חדשים בקרית אריה וסמוך לאצטדיון

בשורה לתושבים ולעובדים פתח תקווה: במסגרת המאמץ להגביר את הנגישות והקישוריות בעיר, ראש העיר רמי גרינברג, דיווח כי אושר תקציב להקמתם של שני שבילים חיוניים חדשים באזור העסקים קריית אריה ובסביבת האצטדיון העירוני “שלמה ביטוח”. הפרויקטים נועדו לשפר משמעותית את חווית משתמשי הדרך, לרבות הולכי רגל ואלו המסתמכים על תחבורה ציבורית.

המשך קריאה »
תאונת דרכים ז'בטינסקי 29 פ"ת

התהפך לתוך תחנת הדלק: שני פצועים (בינוני וקל) בתאונה בז’בוטינסקי 29 פתח תקווה

מכירים את הסוף של ז’בוטינסקי לקראת הכניסה למרכז העיר? שם התנועה כבר יותר זורמת ומפתה לפתח מהירות כדי לתפוס ירוק ברמזור הבא. אבל , שימו לב שהכביש חלקלק בימים אלה – וזה מה שקרה היום (23.2) אחרי הצהרים בתאונה עצמית של רכב פרטי (הרכב הלבן), שנסע מהר מדי, כנראה בלם בחוזקה, מה שגרם לא להתהפך אל תוך תחנת הדלק של “דלק” סמוך למכון שטיפת הרכבים CITYWASH.

המשך קריאה »

שוב בסוף שבוע: רוכב קורקינט נפצע קשה ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה

דוברות מד”א מדווחת על אירוע פציעה חמור שאירע בשעות הלילה המאוחרות ברחוב בר כוכבא בפתח תקווה. בשעה 02:00 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב ירקון על רוכב גלגינוע (קורקינט חשמלי) שנפגע במהלך רכיבה.

המשך קריאה »
חניון בזל פתח תקווה

חניון חדש נפתח ברחוב בזל פתח תקווה סמוך לפארק: 30 ש”ח חד פעמי לכל היום

החניון, שנמכר לגוף פרטי על ידי בעלי הבניין החדש בזל פארק, מכיל כ-100 מקומות והוא יכול לשמש אלטרנטיבה למי שלא מוצא חנייה בחניון הכורכר החינמי הצמוד לו ולא בחניון של הפארק הגדול. כשביקרנו במקום, גילינו מספר מועט יחסית של נהגים שהסכימו לשלם על החניה. אחרים עשו רברס וניסו למצוא מקום בחניון החינמי, שהיה עמוס לגמרי. החניון החדש אמור להיות בתשלום גם בערב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading