האוהדים כבשו את נתניה, אבל השחקנים לא כבשו במשחק: 0:0 להפועל מול ק”ש

כ-2000 אוהדי הפועל הגיעו הערב (30.8) לאצטדיון “מרים” בנתניה למשחק הפותח של קבוצתם בעונת 25/26 וציפו לראות גם גול ראשון בליגת העל אחרי 15 חודשים, אבל זה לצערם זה לא קרה. הפועל אמנם הייתה עדיפה ברוב שלבי המשחק, אבל כשזה הגיע לרחבת ה-16, השחקנים לא סיפקו את הסחורה ובעטו רק פעמיים למסגרת. המאמן עומר פרץ: “מקווים להנחית חלוץ עד סיום החלון”.

מי שנתן את התצוגה האמיתית במשחק מול הפועל קרית שמונה, היו אוהדי הקבוצה, שהגיעו בהמוניהם לנתניה ומילאו את היציע האמצעי התחתון ונתנו לשחקנים אווירה ביתית, לא פחות מהמושבה ותלו שלט ענק “אף פעם לא אפסיק ללכת – אני נופל קם”, שורה מהשיר של שב”כ ס’, שדי משקפת את המצב של הקבוצה, שבשנתיים  האחרונות – הספיקה לעלות ליגה, לרדת ליגה ולעלות שוב. 

בסיום המשחק אמר עומר פרץ: “חסרה לנו הנוכחות ברחבה. נפלו לנו ארבעה שחקנים שרצינו להחתים, אבל אני מאמין שעד סוף החלון ינחת פה חלוץ 9”. “כל משחק קשה, המטרה הראשונית להישאר בליגה. רוצים לתקוע יתד קודם כל. מטרות יכולות להשתנות, אבל רוצים כמה שיותר נקודות כדי שיהיה לנו אוויר בסיבוב השני. הקהל הזה היה חסר בליגת העל, הוא נותן את האקסטרה. אנחנו רוצים אותם בכמויות גדולות אפילו יותר”.

עוד ב-ספורט

אחרי שנתיים וחצי: מכבי והפועל פתח תקווה ייפגשו לדרבי בליגת העל ב-1.12.26 וב-27.2.27

לא הרבה זוכרים את זה, אבל הפעם האחרונה שנפגשו שתי קבוצות הכדורגל של העיר, זה הסתיים ב-4:1 לזכות מכבי, במשחק חסר חשיבות של הפלייאוף התחתון, אחרי שהירידה של הפועל כבר נקבעה והראש של מכבי היה במשחקי הגביע, בהם זכתה. מאז, התהפכו היוצרות והפועל היא כיום הקבוצה הבכירה, אחרי שעלתה לליגת העל, העפילה לפלייאוף העליון ומכבי ירדה ליגה – ועלתה שוב.

המשך קריאה »
גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]