אחרי כמעט 750 של חוסר ודאות, כשנמרודי נותר החטוף היחיד, שלא היה ידוע על מצבו, משפחתו קיבלה היום את ההודעה: זוהתה גופתו, כאחת מארבע הגופות, שחמאס שלח הלילה (14.10) לישראל, במסגרת עסקת החטופים. זה קורה בדיוק שנתיים פחות חודש, מאז סיקרנו את “אירוע יום ההולדת” של נמרודי, שהתקיים בקרית מטלון, שכונת מגוריו של הסבא אריה, שאז הביע תקווה שהוא חי ויחזור עוד מעט.
תמיר נמרודי היה חייל צה”ל צעיר (בן פחות מ-19), ששנחטף לעזה ממוצב מת”ק עזה ב-7 באוקטובר 2023, במהלך מתקפת הפתע של חמאס. הוא שירת כמש”ק חינוך והתנדב להחליף חבר בבסיס. גורלו של תמיר, יחד עם חטוף נוסף (ביפין ג’ושי), לא היה ברור עד עתה, ומשפחתו היא בין הבודדות שעדיין לא קיבלה אות חיים או מידע רשמי על מצבו, למרות שצפו בתיעוד מחטיפתו כשהוא מובל על רגליו.
תמיר, תושב הישוב מתן, הוא בנם הבכור של חירות ואלון (שלחן בנפרד) ואחיהם של מיקה ועמית. הם רק יכולים להתנחם כי כעת הוסרה חוסר הודאות לגבי מצבו וכי הוא יובא לקבורה, שנתיים לאחר שנחטף.
יום ההולדת של תמיר נמרודי ב-15.11.23
@ptnews.tiktok עשרות תושבים הגיעו לטקס יום הולדת שנערך בקרית מטלון םתח תקווה לכבוד החייל החטוף תמיר נמרודי שנמצא כבר 40 יום בשבי של החמאס #תמירנמרודי #חטוףישראלי ♬ Very Sad - Enchan





