מארק שטיינפלד - מנהל פרויקט בסר סיטי

ב.ס.ר סיטי אושר בטופס 4 – אכלוס המשרדים והמסחר צפוי בחודשים הקרובים. צפו בביקור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

אם יש פרויקט שמאפיין בצורה הטובה ביותר את ההתפתחו העסקית של פתח תקווה, זהו פרויקט ב.ס.ר סיטי והמרכזי המסחרי לצידו – "דן-טאון". הפרויקט נמצא על ציר זבוטינסקי רבין הגועש ומצפים שהוא יהפוך את כל האיזור לשוקק לפחות כמו הבורסה ברמת גן ואיזורי המסחר המרכזיים בתל אביב.

השבוע התבשרנו שהפרויקט העלה הילוך לאחר שאושרו טופסי ה 4 המיוחלים ואוטוטו המקום מתחיל להתאכלס. יצאנו לביקור במתחם וקיבלנו הצצה ממנהל פרויקט ב.ס.ר סיטי, מארק שטיינפלד, שלדבריו הפרויקט מושלם בהצלחה לאחר 4 וחצי שנים מאתגרות. "כל יום עבדו פה כ-300-400 פועלים. מדובר באחד הפרויקטים המסחריים הבולטים שהוקמו בשנים האחרונות בישראל", אמר לפתח תקווה NEWS.

צפו בביקור ובראיון עם שטיינפלד

הפרויקט נמכר מראש בפורמט קבוצות רכישה כבר לפני 4 וחצי שנים כשהחלו עבודות הבניה. כל מגדל מבין הארבעה מכיל 30 קומות, שמסתכמות ל-160 אלף מרובע שטחי משרדים. לזה יש להוסיף את 20 אלף מ"ר שמוקדש לאיזור המסחרי הממותג כ"דן טאון", השייך לחברת "עמי בוטיק", שרכשה אותו לאחרונה.
"הפרויקט כבר בשלבי אכלוס ראשוניים שלו", מציין שטיינפלד. "תוך 3 חודשים כבר יהיה אכלוס מלא יותר ועד סוף השנה אני מאמין שהמתחם  יאוכלס במלואו". 

מתחת למתחם כבר נבנו ארבעה מפלסים של קומות חנייה, בהיקף של 100 אלף מ"ר חניונים. בהקשר הזה, אם תעבדו או תבקרו במתחם, אולי עדיף שתשאירו את האוטו בבית ותגיעו ברכבת הקלה, שהקו האדום שלה אמור לעצור ממש ממול. כמה צעדים ואתם בב.ס.ר סיטי.

צפו בתמונות מהשטח (13.2.22) - לחצו להגדלה

עוד ב-נדלן

איכילוב 5 פתח תקווה

דמיינו את 2025: מעונות סטודנטים + בית קפה יקומו ברח' איכילוב 5 פתח תקווה

העירייה מדווחת כי היום הונחה אבן פינה לאחד המיזמים המעניינים, שנועד להחיות את מרכז העיר ברוח רעננה וצעירה. לפי התכנון, הפרויקט אמור לקום בעוד 12 חודשים מהיום במה שהיה פעם בית לפקו. מדובר במבנה בן 5 קומות, כשבכל קומה דירה בת חמישה חדרי שינה, ממ"ד, שני חדרי שירותים, מטבח וסלון משותפים ומרפסת שמש. "זה יאפשר לסטודנטים לגור במרכז העיר בעלות סבירה", נמסר.

המשך קריאה »
גלובל טאוורס פתח תקווה B

ה"תאום של גלובל טאוורס" – התקבל היתר בנייה לעוד מגדל משרדים ענק בפתח תקווה

בקרוב תחל בנייתו של בניין המשרדים "גלובל טאוורס B", סמוך למגדל A, זאת לאחר שהועדה המקומית אישרה לפרויקט להתקדם לשלב הבא. לפי התכנון, צפוי לקום דרומית לבניין הקיים, אח תאום, עם 39 קומות, חמש יותר מאחיו המבוגר. במתחם מוקם בימים אלה מגדל שלישי בן 24 קומות, שמתכונן להסתיים ב-2025. נוכח ריבוי המגדלים על שטח קטן עולה שוב השאלה: האם ההיצע יגבר על הביקוש?

המשך קריאה »
מטרו פארק פתח תקווה

מתחם מטרו פארק פתח תקווה (456) בתחילת אכלוס: משרדים ראשונים החלו להיכנס

הפרויקט המסחרי המסקרן על רח' משה דיין, שממותג גם בשם 456, סיים את בנייתו במהלך השנה, כשלפני שלושה חודשים קיבל אישור של טופס 4 ואפשר כבר לראות מבעד לחלונות מספר משרדים בתהליכי שיפוץ פנים. הפרויקט הענק משתרע על שני מבנים בני 11 קומות כל אחד, המחוברים ביניהם, פלוס שטח מסחרי וציבורי רחב. רוב השטחים נרכשו לפני שנים, על ידי כ-280 משקיעים. מה המחירים?

המשך קריאה »
רמי גרינברג עורך סיור באתרי נייה בעיר

העירייה ביצעה ביקורי פתע באתרי בנייה בפתח תקווה: האם באמת יש מאבטח בכל אתר?

נכון להיום, יש בעיר עשרות רבות של אתרי בניייה בהם מבוצעים פרויקטים של נדל"ן מגורים ונדל"ן מסחרי. מאז פרוץ המלחמה ב-7 באוקטובר, ניתנה הוראה חדש משמעית מצד העירייה – להפסיק את העבודות. מאז הן חודשו, אך תושבים רבים מביעים חשש, בעיקר מהפרויקטים בשכונות מגורים – כי הקבלנים מעסיקים פלשתינאים ושוהים בלתי חוקיים. גרינברג: "מוודאים שההנחיות נשמרות".

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading