סוף סוף: נקודה ראשונה להפועל פתח תקווה בפלייאוף העליון אחרי 1:1 מול מכבי חיפה

אחרי רצף תוצאות עגום של 7 הפסדים רצופים מאז תחילת הפלייאוף, הכחולים הצליחו לחלץ הערב (15.5) ב"סמי עופר" נקודה יקרה בסיומה של דרמה. גיא מלמד העלה את המארחת ליתרון מוקדם מהנקודה הלבנה, אך פנדל מדויק של יונתן כהן בדקה ה-82 קבע שוויון. ביום שלישי: הקרב הגורלי מול בית"ר ירושלים, שעשוי להכריע את גורל האליפות עבור הירושלמים, שצפויים להביא לעיר כ-7000 אוהדים.

אחרי בצורת ארוכה שכללה שבעה הפסדים רצופים, הפועל פתח תקווה סוף סוף רושמת נקודה ראשונה במסגרת הפלייאוף העליון (מתוך שמונה משחקים ששוחקו עד כה). הכחולים מאם המושבות התארחו למשחק קשוח מול חיפה, וחזרו הביתה עם 1:1 שנותן קצת אוויר לנשימה לקראת הישורת האחרונה של העונה.
המשחק נפתח בצורה לא פשוטה עבור הפועל פתח תקווה. כבר בדקה ה-18, השופט הצביע על הנקודה הלבנה לזכותה של חיפה. גיא מלמד ניגש לבעוט, לא התבלבל, וקבע 1:0 מקומי מוקדם שהלחיץ מאוד את הספסל הפתח-תקוואי.
למרות הפיגור, השחקנים בכחול לא הרימו ידיים והמשיכו לחפש את שער השוויון. הדרמה האמיתית הגיעה לקראת סיום המשחק: בדקה ה-82, כדור ששוחק ברחבת חיפה פגע בידו של דולב חזיזה, מה שלא השאיר לשופט ברירה אלא לשרוק לפנדל נוסף – הפעם לטובת הפועל. יונתן כהן לקח אחריות, עמד בלחץ (והשלכת כוס שתייה לעברו מהיציע בזמן הבעיטה) ושלח כדור מדויק לרשת, 1:1 מוצדק שנשמר עד לשריקת הסיום.


ראויים לציון כ-300 אוהדים מסורים של הפועל פתח תקווה שעשו את הדרך ועודדו את הקבוצה לכל אורך 90 הדקות, למרות התקופה המאכזבת שעוברת על המועדון מאז תחילת משחקי הפלייאוף.


ביום שלישי הקרוב (19.5), הפועל פתח תקווה תחזור למגרשה הביתי, אצטדיון שלמה ביטוח, לארח את בית"ר ירושלים (שריקת הפתיחה ב-20:30), שם ינסו שחקניו של עומר פרץ להשיג ניצחון ראשון העונה בפלייאוף העליון. הקרב יהיה גורלי מול בית"ר ירושלים, שעשוי להכריע את גורל האליפות עבור הירושלמים, שצפויים להביא לעיר כ-7000 אוהדים. ניצחון של הפתח תקוואים יכול לגרום לבית"רים לאבד את האליפות.


האם הנקודה של הפועל שהושגה מול חיפה תחזיר לשחקנים את הביטחון לקראת רגע האמת? התשובות ביום שלישי

תמונה פותחת: דוברות הפועל 'מבנה' פתח תקוה (מתוך עמוד הפייסבוק)

עוד ב-ספורט

גיסין 1912 טקטיקול ואסף אייל

"גיסין 1912" סגרו עם ספונסרים: "לא נחזור ליציעי מכבי פתח תקווה, גם לא לדרבי"

קבוצת האוהדים הפתח תקוואית שהוקמה בעונה שעבר ומשחקת בליגה ג', במטרה מוצהרת לעלות ליגות עד ליגת העל, סגרה עם חברת אמצעי הביטחון "טקטיקול" ומשרד הפיננסים "אייל ושות'"' על הסכם חסות, במסגרתו הלוגואים שלהם יהיו על המדים הכחולים של הקבוצה שתשחק גם בעונה הקרובה ביציע הדרומי במתחם "שלמה ביטוח". הצפי: 500 אוהדים וחברי עמותה בדמי חבר של 1000 ש"ח.

המשך קריאה »
מכבי פ"ת

מכבי פ"ת ממשיכה להתחבר: גברה 1:3 על ספרטק סובוטיצ'ה מליגת העל הסרבית

מחנה האימון של מכבי פתח תקווה, שנערך בימים אלו במתחם "בית הנבחרות" בסרביה, מעלה הילוך, ועושה רושם שהעבודה של המאמן החדש, מתחילה לשאת פרי. במשחק האימון השני של הקבוצה במחנה הסרבי, השיגו המלאבסים ניצחון נאה על ספרטק סובוטיצ'ה המקומית, במשחק שהציג דקות טובות של כדורגל התקפי וביטחון מצד השחקנים הצעירים של המועדון.

המשך קריאה »
בריכות שחיה בפתח תקווה

דירוג גוגל קובע: אלו 9 בריכות השחיה המומלצות בפתח תקווה והסביבה

הקיץ כבר כאן, והחום של חודש יולי מזכיר לכולנו שהבילוי האולטימטיבי הוא שחייה מרעננת. בפתח תקווה והסביבה יש מספר אפשרויות, מבריכות עירוניות ועד לבריכות בקיבוצים ובמושבים הסמוכים. כדי לעזור לכם להחליט איפה להעביר את השבת או את אחר הצהריים עם הילדים, ריכזנו את נתוני דירוג גוגל העדכניים של הבריכות המובילות באזור.

המשך קריאה »

ויצו ומכבי פ"ת כדורגל חתמו על שיתוף פעולה לקידום בני נוער באמצעות ספורט תחרותי

שיתוף הפעולה יהווה נדבך נוסף בהקמת אקדמיה לספורט תחרותי בכפר הנוער ויצו גן ונוף, כחלק מהרחבת מודל אקדמיות הספורט של ויצו. מטרת שיתוף הפעולה היא להעניק לבני הנוער מעטפת מקצועית, חינוכית וערכית, הכוללת פעילות בתחום הכדורגל, מפגשים מקצועיים, ליווי והעצמה אישית, תוך דגש על ערכים של מחויבות, עבודת צוות, משמעת, כבוד הדדי ושאיפה למצוינות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading