רפרודוקציה (מתוך תמונת פוסט פייסבוק של הפועל פ"ת)
הפועל נפרדה הערב מעונת המשחקים עם תיקו ביתי מול הצהובים באצטדיון שלמה ביטוח. על אף פלייאוף עליון לא מוצלח, עם 3 נקודות (3 תוצאות תיקו) מ-30 נקודות אפשריות, במועדון מלאי סיפוק מהישג ההעפלה וכבר מסתכלים לעונת 26/27: עומר פרץ וניר לוין ימשיכו, והיעד ברור – 5,000 חברי עמותה ומנויים, במטרה להמשיך לתקוע יתד בטופ של הכדורגל הישראלי
הערב (שבת) ירד המסך על עונת הכדורגל, כשהפועל ‘מבנה’ פתח תקווה אירחה את מכבי תל אביב למשחק הנעילה של הפלייאוף העליון. למרות שהמשחק היה רק לפרוטוקול ולא קבע דבר, האווירה באצטדיון שלמה ביטוח הייתה נהדרת: כ-3,500 אוהדים כחולים הגיעו במזג אוויר נפלא לדחוף את קבוצתם המקומית, כשמנגד הקהל האורח של מכבי תל אביב סיפק נוכחות מרשימה של כ-5,000 אוהדים שכמעט ומילאו לחלוטין את היציע המזרחי.
המשחק עצמו התעלה לרמה גבוהה והתנהל בקצב מצוין. מכבי תל אביב פתחה חזק ועלתה ליתרון מוקדם כבר בדקה ה-4, לאחר שרז שלמה נגח פנימה כדור קרן. המלאבסים לא הורידו את הראש, ובדקה ה-15 חזרו למשחק כאשר יונתן כהן דייק מהנקודה הלבנה וקבע 1:1, לאחר שעבירה זוהתה בעזרת מערכת ה-VAR.
במחצית השנייה הלחץ נמשך. בדקה ה-61, דור פרץ החזיר את היתרון לצהובים ועלה באופן בלעדי לפסגת טבלת מלך השערים של הליגה. אולם, המילה האחרונה הייתה שייכת למארחת: בדקה ה-84 ממאדי דיארה שחרר בעיטה אדירה מחוץ לרחבה הישר לחיבורים, השווה את התוצאה ל-2:2 וקבע את תוצאת הסיום.
עבור הפועל פ”ת מדובר בתיקו שלישי ברציפות. למרות הלחימה והיכולת הטובה הערב, הקבוצה מסיימת פלייאוף עליון קשוח מאוד שבו התקשתה לצבור נקודות, כשהיא משיגה בסך הכל 3 נקודות מתוך 30 אפשריות. עם זאת, עצם ההעפלה לפלייאוף העליון והיכולת לעמוד כשווים מול קבוצות הצמרת, מהווים נקודת ציון חיובית מאוד, למי שרק עלתה העונה ליגה.
המאמן עומר פרץ והמנהל המקצועי ניר לוין, שחתמו לעונה נוספת, ימשיכו להוביל את הקבוצה מקצועית. המטרה בקיץ הקרוב תהיה להתחזק בצורה מדויקת כדי להמשיך להשתלב בטופ של הכדורגל הישראלי. כדי לאפשר את השדרוג המקצועי, במועדון מסמנים יעד שאפתני וחשוב: הגעה לפחות ל-5,000 חברי עמותה ורוכשי מנויים. התגייסות הקהל הכחול לעמידה ביעד זה היא קריטית, שכן היא תעניק לקבוצה בסיס כלכלי איתן לקראת עונת 26/27.




