עיריית פתח תקווה

"עירייה שלום": 40 נציגים חדשים סיימו הכשרה במוקד 106 של עיריית פתח תקווה

התוכנית, שהיא פרי יוזמה של מינהל משאבי אנוש ובהובלת סמנכ"לית המינהל, סטלה בורוכוב, הועברה לכ-40 נציגות ונציגי שירות של המוקד העירוני. מתוך הבנה שמוקד 106 הוא אחד מממשקי השירות המרכזיים והחשובים ביותר בין העירייה לתושביה, המשתתפים קיבלו לאורך ארבעה מפגשים אינטנסיביים ארגז כלים יישומי ומודרני. ראש העיר, רמי גרינברג: ""שירות איכותי מתחיל באנשים"

עיריית פתח תקווה דיווחה כי השבוע הגיעה לסיומה תוכנית הכשרה מקצועית ייחודית, שנועדה להזניק את איכות השירות של מוקד 106 העירוני צעד אחד קדימה. המהלך מהווה חלק בלתי נפרד ממדיניותו של ראש העיר, רמי גרינברג, להמשך פיתוח ההון האנושי בעירייה והצבת חוויית התושב כערך עליון, נמסר מהעירייה. 

התוכנית, שהיא פרי יוזמה של מינהל משאבי אנוש ובהובלת סמנכ"לית המינהל, סטלה בורוכוב, הועברה לכ-40 נציגות ונציגי שירות של המוקד העירוני. מתוך הבנה שמוקד 106 הוא אחד מממשקי השירות המרכזיים והחשובים ביותר בין העירייה לתושביה, המשתתפים קיבלו לאורך ארבעה מפגשים אינטנסיביים ארגז כלים יישומי ומודרני הכולל:

  • חוויית שירות מתקדמת: הבנת הצרכים המשתנים של התושב בעידן הדינמי.

  • תקשורת אפקטיבית ורגישה: פיתוח מיומנויות הקשבה ומתן מענה אנושי ומדויק.

  • ניהול שיחות מורכבות: כלים מקצועיים להתמודדות עם מצבי לחץ ופתרון בעיות בזמן אמת.

  • למידה מעשית וסימולציות: תרגול סיטואציות מורכבות מחיי היום-יום של המוקד ליצירת מענה מיטבי.

ההשקעה הנוכחית בנציגי השירות אינה מקרית. רק לאחרונה פורסם מדד הדמוקרטיה המקומית של ארגון "פנימה", במסגרתו קטפה פתח תקווה הישגים חסרי תקדים ברמה הארצית:

  • מקום ראשון בישראל בשביעות רצון התושבים מרמת השירותים העירוניים.

  • מקום ראשון באמון הציבור ברשות המקומית וברמת המקצועיות שלה.

  • מקום ראשון במידת התמיכה של התושבים בהעברת סמכויות מהממשלה לרשויות המקומיות.

בעירייה מבהירים כי דווקא בשל ההישגים הללו, מחובתה של הרשות לא לקפוא על השמרים אלא להמשיך ולשפר את מערך השירות באופן קבוע.

 

רמי גרינברג
רמי גרינברג

ראש העיר, רמי גרינברג: "לא מפסיקים ללמוד ולהשתפר"

"שירות איכותי מתחיל באנשים. לכן אנחנו משקיעים באופן קבוע בהכשרה, בפיתוח ובהעצמת העובדות והעובדים שלנו, שנמצאים בחזית השירות לתושבים. מוקד 106 הוא שער הכניסה של רבים לעירייה, ואנחנו רוצים שכל פנייה תזכה למענה מקצועי, מהיר, אנושי וקשוב. גם כשאנחנו זוכים להכרה ארצית ומדורגים במקום הראשון בשביעות הרצון מהשירותים העירוניים, אנחנו לא מפסיקים ללמוד, להשתפר ולהשקיע – כי מבחינתנו, השירות לתושב הוא משימה יומיומית."

עוד ב-מהנעשה בעיר

בריכת חורף פתח תקווה

ב-2030 כבר נוכל לטייל שם? אושרה תכנית "בריכת חורף שלב ב'" בצפון פ”ת

תכנית חדשה צפויה להרחיב את בריכת החורף בצפון פתח תקווה, לשקם את המערכת האקולוגית ולהוסיף שבילי טיול, נקודות תצפית ודקים נגישים. הפרויקט המדובר ממוקם כהמשך לפארק "גאון הירקון" פתח תקווה העתידי, בין מסילת הרכבת ושכונת אם המושבות לדרום, לבין דרך זבולון המר והשטחים הפתוחים של מרחב ירקון.

המשך קריאה »

טרגדיות בתוואי הרכבת הקלה בפתח תקווה: אישה נהרגה וגבר נפצע קשה בשני אירועים נפרדים השבוע בציר ז'בוטינסקי

שני אירועים חריגים וקשים התרחשו בטווח זמן קצר בדרך זאב ז'בוטינסקי, בסמוך למסילות הרכבת הקלה. באחד המקרים גבר נפצע באורח קשה מאוד, ובמקרה השני נקבע מותה של אישה. המשטרה חוקרת את הנסיבות.

המשך קריאה »

אלדד מנצור מונה למנהל אגף הביטחון של עיריית פתח תקווה

לאור הצמיחה המואצת של העיר והאתגרים הביטחוניים המשתנים, עיריית פתח תקווה מרחיבה בימים אלו את פעילות אגף הביטחון העירוני, שיהפוך למינהל אכיפה, ביטחון וחירום. בראש המינהל יעמוד יריב סנדלון, ששימש עד לאחרונה כמנהל אגף הביטחון. במקביל, מונה אלדד מנצור (46) לתפקיד מנהל אגף הביטחון העירוני.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading