תושבי פתח תקווה והסביבה, שימו לב: משטרת ישראל מעדכנת על היערכות נרחבת לקראת הפגנת חרדים שתתקיים בשעות אחר הצהריים באזור בני ברק. המוקד המרכזי שצפוי להשפיע על התנועה לעיר וממנה הוא מחלף אם המושבות.
📍 מפת החסימות והעומסים הצפויים
לקראת המחאה, המשטרה נערכת לשינויים משמעותיים בהסדרי התנועה באזורנו, אשר צפויים לייצר עומסים כבדים החל משעות אחר הצהריים:
כביש 4: צפוי להיחסם לתנועה לחלוטין בקטע שבין מחלף אלוף שדה ועד מחלף אם המושבות, בשני כיווני הנסיעה.
ציר ז'בוטינסקי (בני ברק): קיימת היתכנות גבוהה לעומסי תנועה כבדים וחסימות נקודתיות לאורך הציר המרכזי, המהווה עורק תחבורה ראשי ליוצאים מפתח תקווה.
🚓 הנחיות המשטרה לציבור הנהגים
ממשטרת ישראל נמסר כי הכוחות ערוכים בשטח להכוונת התנועה, ומעבירים את ההנחיות הבאות לציבור:
תכנון מסלול: אנו ממליצים לציבור הנהגים לנסוע בדרכים חלופיות (כדוגמת כביש 5 או כביש 471) ולא להסתמך על מעבר בכביש 4.
הימנעות מהגעה: יש להימנע ככל הניתן מהגעה לאזורי העומס וההפגנה כדי לא להיתקע בפקקים ממושכים.
עדכונים שוטפים: מומלץ להתעדכן בכל עת באפליקציות הניווט השונות טרם היציאה לדרך.
ℹ️ רקע למחאה
ההפגנה המתוכננת מתקיימת במחאה על מעצרו של צעיר חרדי, המוגדר כעריק לאחר שלא התייצב בלשכת הגיוס לשירות צבאי. המפגינים צפויים לצאת לרחובות במטרה לשבש את התנועה ולעורר הד ציבורי.





