לגו פתח תקווה

לגו (LEGO) תפתח בקרוב חנות רשמית בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (AI)

ענקית מותג משחקי ההרכה העולמי הכריזה על הקמת הסניף הפתח תקוואי החדש עם שלט ענק בקומה P6, היכן שאלפי אנשים הסתובבו ביומיים האחרונים במרכז המסחרי הכי גדול בעיר, לצורך הקניות לחג. עדיין לא נמסר מועד לפתיחת הסניף, אבל זה יקרה ממש בקרוב. מה יהיה בו?

כ-4 שנים אחרי שנסגרה חנות הפופ-אפ של המותג העולמי, לגו (LEGO) תיפתח בקרוב בעופר הקניון הגדול סניף חדש בפתח תקווה, שיצטרף לשורת חנויות הלגו הרשמיות בישראל, המיובאות ומופעלות על ידי קבוצת תור (TorGaming).

מאז נפתחה חנות הדגל הראשונה והמתוקשרת בדיזנגוף סנטר בתל אביב בשנת 2022, הרשת התרחבה ופתחה סניפים נוספים ברחבי הארץ, ביניהם בסינמה סיטי ראשון לציון ובעיר אילת. עכשיו, גם פתח תקווה, מצטרפת ל"מועדון הלגו", בו נמצאות חנויות בערים הגדולות והחשובות בעולם. 

בקרוב: לגו עופר הקניון הגדול פתח תקווה

לאחר ציפייה רבה, הבשורה מגיעה לילדי פתח תקווה – וגם להורים שלהם: חנות רשמית של מותג הצעצועים הפופולרי בעולם, LEGO, עתידה להיפתח בקרוב בעופר הקניון הגדול שבעיר. החנות החדשה תמוקם בקומה P6 של הקניון, בין ALDO לצ'רלס טירוויט,   וצפויה להציע חוויית קנייה בינלאומית וצבעונית, בדיוק כמו בסניפים הגדולים של הרשת מסביב לעולם.

לפני מספר שנים דיווחנו לכם כאן ב-ptnews.co.il על פתיחתה של חנות פופ-אפ (חנות זמנית) של לגו בקניון הגדול, שמשכה אליה אלפי מבקרים מכל אזור המרכז וסיפקה הצצה ראשונה לחוויית המותג הבינלאומית. ההצלחה המסחררת של אותה נקודת מכירה הוכיחה את הביקוש האדיר ללבני הפלסטיק בעיר, וכעת ההבטחה מתממשת עם חנות קבועה, רחבת ידיים ומלאה באטרקציות אינטראקטיביות.

 

כך נראתה הפתיחה של לגו תל אביב

חוויית לגו מלאה ליד הבית

החנות החדשה בפתח תקווה צפויה להציע את הסטנדרט המוכר של חנויות המותג (LEGO Certified Stores). בין היתר, המבקרים אולי יוכלו למצוא בה:

  • קיר Pick a Brick: הקיר המפורסם המאפשר לקנות חלקים ולבנים בתפזורת לפי כוסות, נהדר להשלמת פרויקטים אישיים.

  • עמדות Build a Mini Figure: עמדות יצירה בהן ניתן להרכיב ולעצב דמויות לגו אישיות מחלקים שונים (ראש, גוף, רגליים ואביזרים).

  • דגמים בלעדיים: ערכות אספנים מיוחדות, סדרות למבוגרים (LEGO Adults) ומוצרים שניתן למצוא רק בחנויות הרשמיות.

מעצמת הלבנים: לגו בישראל ובעולם

הסניף החדש בפתח תקווה מצטרף לשורת חנויות הלגו הרשמיות בישראל, המיובאות ומופעלות על ידי קבוצת תור (TorGaming). מאז נפתחה חנות הדגל הראשונה והמתוקשרת בדיזנגוף סנטר בתל אביב בשנת 2022, הרשת התרחבה ופתחה סניפים נוספים ברחבי הארץ, ביניהם בסינמה סיטי ראשון לציון ובעיר אילת.

בעולם, מותג לגו נמצא בשיא של כל הזמנים. נכון לשנת 2026, פועלות למעלה מ-1,100 חנויות לגו ברחבי הגלובוס, מתוכן מאות חנויות בבעלות ישירה של החברה והשאר חנויות מורשות המופעלות על ידי זכיינים מקומיים.

ההיסטוריה העשירה של לגו מתחילה אי שם בשנת 1932 בעיירה בילונד שבדנמרק, כשהנגר אולה קירק כריסטיאנסן החל לייצר צעצועי עץ בעקבות השפל הגדול. השם "LEGO" נגזר מהמילים הדניות "leg godt", שפירושן "שחק היטב". הפריצה הגדולה הגיעה בשנת 1958, אז נרשם הפטנט המוכר על לבני הפלסטיק המשתלבות – עיצוב גאוני שלא השתנה עד היום, כך שלבנה משנת 1958 תתחבר בצורה מושלמת ללבנה שנקנתה היום.

לישראל הגיעו מוצרי לגו עוד בשנות ה-60 וזכו לפופולריות עצומה, אך כאמור, רק בשנים האחרונות זכו הצרכנים הישראלים ליהנות מהחוויה השלמה של חנויות הקונספט. פתיחת החנות בקומה P4 בעופר הקניון הגדול מהווה תוספת כוח משמעותית לתמהיל החנויות של הקניון, שבמיוחד עכשיו, נוכח הפתיחה הצפויה של BIG פתח תקווה, הוא צריך להיות מוביל בתחרות המתחמים.

מעבר לזה, זאת בשורה של ממש לתושבי העיר והסביבה, חובבי הלגו – ויש עשרות אלפים כאלה בסביבה, מילדים שישמחו לקבל לגו לכל יום הולדת ועד מבוגרים, שעבורם זה הרבה יותר מתחביב. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-חנויות

גלי פתח תקווה

שם על הנעל: גלי יבצעו בעופר הקניון הגדול פתח תקווה אירוע חריטה לקראת החזרה ללמודים

קונים ב-250 ש"ח ומקבלים חריטה אישית על זוג נעליים, בחינם. האירוע יתקיים ביום שישי, 2.10, בין השעות 11:00 ל-14:00, בסניף גלי בקומה האמצעית של הקניון מי שמתכנן לקפוץ לעופר הקניון הגדול בפתח תקווה בסוף השבוע, כדאי שיעצור בסניף רשת ההנעלה גלי. ביום שישי הקרוב (2.10) יתקיים בסניף אירוע חריטה אישית: כל מי שירכוש בחנות בסכום של 250 ש"ח ומעלה, יקבל במתנה חריטה אישית על זוג נעליים.

המשך קריאה »
פנדורה פתח תקווה

מיליון ש"ח השקעה: פנדורה (PANDORA) פתחה חנות בעופר הקניון הגדול פתח תקווה (וידאו)

מותג התכשיטים הבינלאומי PANDORA (פנדורה) שינה לוקיישן במקום הכי מסחרי בפתח תקווה, לחנות קונספט חדשה בסטנדרט הבינלאומי העדכני. החנות נפתחה בעופר הקניון הגדול, מקבוצת קניוני עופר, בקומה P6 (העליונה), צמוד לבית הקפה גרג. ביקרנו במקום וגילינו שטווח המחירים של התכשיטים הוא רחב ויכול להתאים לכל כיס.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading