רשימת העסקים במתחם Giss-In -פתח תקווה

מתחם Giss-in לקראת השקה: פרסום ראשון של רשימת העסקים המלאה – צפו להרבה אוכל

במשך חודשים ארוכים עקבנו מקרוב אחרי התפתחות הפרויקט המסחרי המסקרן, שהולך על קונספט קולינארי עד הסוף. מפיצה עד פלאפל, מגורמה ועד מאפים. העסקים במתחם בונים על כל מי שמקרקרת לו הבטן, בין אם הוא נע על הפקקים של גיסין ובין אם הוא סתם רעב בבית. טעימה מהשמות: עד העצם, פיצה פופה, בית הפנקייק וג’ויה. ולא הזכרנו את שוק האוכל.

פרויקט Giss-In (גיס-אין) יהפוך אחרי הפסח למוצר מוגמר. המתחם, שבנייתו נמשכה כ-3 שנים ועבר בדרך תלאות לא קטנות ובעיקר בירוקרטיות, יושק למבקרים בעוד כחודש, כשייפתחו העסקים הראשונים במתחם. מביקור במקום עולה שהעבודות בתוך החללים עדיין בעיצומן, זאת למרות שכל התשתית כבר מוכנה ומזומנה ואחרי כל האישורים וההיתרים. בהקמת המתחם הושקעו עשרות מליוני שקלים.

צפו בביקור מהיום: 21.3.22

לדברי, חברת רושו, חלק מקבוצת יזמי הפרויקט, 98 אחוז מכל 4000 מ”ר שטחי המסחר כבר הושכרו. עסק אחד, שנמצא בחזית הרחוב, בגודל של 68 מ”ר, עדיין עומד להשכרה וכרגע לא ידוע מי עתיד לאייש אותו. במתחם יש כ-80 מקומות חניה, שהכניסה אליהם תהיה היישר מהרחוב. 

האטרקציה של המתחם צפויה להיות שוק אוכל ראשון בפתח תקווה, שממותג כ-Z מרקט, בו יהיו מבחר חנויות פרודוקטים – קצב, ירקן, מעדנייה, בלוניס לאירועים, יינות וכו’. חלק מעסקי האוכל (הלא כשרים), צפויים להיות פתוחים גם בשבת.

לרשימת העסקים המלאה :  

  1. חצפורי
  2. ג׳ויה
  3. תחנת לחם
  4. פיצוחי המושבה
  5. גוד פארם
  6. בי פרש
  7. אופטיקה בורוכוב
  8. ארטיזן
  9. עד העצם
  10. קרייזי מיט
  11. פיצה פופה
  12. בית הפנקייק
  13. אניס
  14. פלאפל בריבוע (הסניף עובר מ-YELLOW)
  15. זי-מרקט (Z-מרקט) – שוק האוכל
  16. עסק פנוי אחד להשכרה

עוד ב-אוכל ובילויים

מנות פלאפל בהאק פלאפל פתח תקווה

פלאפל “האק פתח תקווה” בהדר גנים עובר למתכונת של מטבח פרווה

תושבי פתח תקווה שהגיעו לאחרונה לקניון “נחלים” (קראסו) בשכונה במזרח העיר, הופתעו לגלות שינוי משמעותי באחד המקומות שנפתחו בו לאחרונה – מסעדת פלאפל של הרשת הטרנדית החדשה של היוצר מאור זגורי. ברשת השכילו להתאים את המטבח לקהל הלקוחות המאופיין של האיזור – מסורתיים וחרדים, שהכשרות מאוד חשובה להם.

המשך קריאה »
שייק שאק קרית אונו

“הסמאש בורגר הטוב בעיר” או “רוטב שעושה בחילה”? הביקורות האחרונות על שייק שאק בקריית אונו

רשת ההמבורגרים האמריקאית המדוברת פתחה לפני כחצי שנה סניף בקריית אונו השכנה והסועדים חלוקים בדעותיהם. הצצה לביקורות האחרונות ברשת חושפת תמונה של קצוות: החל ממחמאות על הבשר ועד לתלונות על מנות קטנות, מחירים גבוהים ותקלות בהזמנות באתר.

המשך קריאה »
ברד קלאב ביג אפל פיצה

קהילון נווה גן פתח תקווה: “ברד קלאב” ו”ביג אפל פיצה” עוזבים, התושבים מאוכזבים

שינויים משמעותיים ראשונים במתחם השכונתי החדש שהוקם לפני כשנתיים. חבר מועצת העיר ותושב השכונה, רועי פן, המשמש גם כחבר ועדת המכרזים בחברה לפיתוח פתח תקווה, פרסם היום (27.5) בפייסבוק עדכונים על חילופי עסקים במתחם, שעוררו גל של תגובות מצד התושבים, שחלקם הביעו אכזבה. מה במקום? בייקרי וקצבייה. בקרוב נפרסם מי העסקים החדשים שייכנסו.

המשך קריאה »
פסטיבל היין פתח תקווה 2026

פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר: עברי לידר ו”היהודים” יופיעו בפארק הגדול בעוד חודש

טעימות יין חופשיות, גבינות, דוכני מזון והופעות חיות של ענקי המוזיקה הישראלית. פסטיבל היין המסורתי של פתח תקווה יוצא לדרך ב-24-25 ביוני, וכל זה בעלות כניסה סמלית של 19 שקלים בלבד. הבאים לפסטיבל יוכלו ליהנות מטעימות יין חופשיות ממגוון יקבים, לצד מתחמים של מכירת יין וגבינות. בנוסף, במקום יוצבו דוכני מזון מגוונים (בתשלום נפרד) שישלימו את החוויה הקולינרית של הערב.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]