מימי ונונו פתח תקווה בתפוסה מלאה

MIMI & NONO בפתח תקווה מחפשים עובדים להרחבת שעות הפעילות של המסעדה החדשה

אחד מסמלי הקולינריה החדשים בעיר נמצא חודש אחרי שבישרנו ראשונים על הפתיחה. הסרת מגבלת המסיכה במקומות סגורים, יחד עם תום החגים והחזרה למשרדים, הביאה רוח של תנופה במותג ההסעדה הדו-ראשי (קפה/מאפיה מימי ומסעדה נונו). את הרוח היה ניתן לראות אתמול בדמות עשרות סועדים, שפינקו את עצמם בשישי בארוחת בוקר, במטרה להנות מסיפתח לא רע לקראת סוף השבוע.

הפתח תקוואים לא רגילים לרמה כזאת של ארוחת בוקר (אולי חוץ מבנדיקט בסיבים) ולכן, בטח לאור זה שלא צריך להסתובב עם מסיכה, אפילו לא בכיס, לא היה מפתיע לגלות שולחנות מלאים בקבוצות חברים (פרלמנטרים), במשפחות וגם בזוגות שיצאו לדייט של תחילת היום. לצד בני נוער, גם תושבים מבוגרים. את פנינו קידמה ירדן, מנהלת הסניף, שסיפרה לנו עד כמה המסעדה בפתח תקווה תופסת תאוצה.

צפו בביקור במקום (29.4.22)

משביעים את ההייטקיסטים

השילוב חוץ-פנים של הסעדה מאוד מזמין להיכנס לשבת, או לקחת טייק-אווי מהבר סטייל סטארבאקס. למרות העומס, הכל היה מתוקתק, מהשף והטבחים דרך המלצרים והברמנים, שעבדו במרץ (טוב, זה עוד היה תחילת היום). ירדן הכניסה אותנו למטבח וכששאלנו מה המנה הפופולארית, היא ציינה את הפיצה נאפוליטנה, שכמו שאתם רואים בסרטון, גם מאוד פוטוגוטנית בהכנה שלה. ואכלנו – היא טעימה יותר מהפיצה שאכלנו היום בסיציליאנו בקניון. 

האווירה במקום קלילה הרבה יותר ממסעדה רגילה וגם לא צריך להזמין מקום ישיבה, רק תזכרו שזה על בסיס מקום פנוי. שעות הפתיחה של המסעדה כיום הן 8 בבוקר עד 9 בערב (גם ביום שבת). בימי חול שעות העומס מתנקזות כיום בעיקר לשעות הצהרים, אז גם מתחיל לפעול במרץ מערך הזמנות ה"טייק-אווי", שמגיע בעיקר מכיוון ההייטקיסטים הרעבים שבקרית אריה.

צוות מסעדה נונו ומימי בפתח תקווה
צוות מסעדה נונו ומימי בפתח תקווה

מחפשים נואשות עובדים

בכוונת ההנהלה להרחיב כמה שיותר מוקדם את שעות הפתיחה עד לשעות הלילה המאוחרות יותר, דהיינו 23-24, כמו שקורה בסניפים אחרים של הרשת. אלא שהם נמצאים בבעיה של גיוס עובדים, המאפיינת מסעדות ובתי קפה רבים. זה מה שקורה כשחבר'ה צעירים מעדיפים כסף קל (וגדול) יותר שאפשר לעשות ב"וולט", למשל, או פשוט לשבת בבית ולהמשיך את תקופת הקורונה בבידוד מעבודה.

ירדן מספרת לנו שבממוצע יש במקום 20 אנשי צוות, אבל בשעות העומס נדרשים יותר על מנת לתקתק את המסעדה המורכבת. לכן, הם פרסמו מודעת דרושים ברשתות החברתיות במטרה למצוא מנהלי משמרות, טבחים, פיציולו, עובדי דלפק ובריסטות ובעיקר בעלי יכולות חיוך פנומנליות. אז אם אתם כאלה, תפנו  אליהם בהקדם  ותבררו מתי אפשר להתחיל לעבוד. במסעדה מבטיחים למי שיגיע לעבוד – תנאים טובים,אווירת עבודה נעימה וגמישות רבה.

עמדת הברמן - מימי ונונו פתח תקווה
עמדת הברמן - מימי ונונו פתח תקווה

בונים על פארק גיסין, בזל פארק ועזריאלי

למי שעדיין לא מכיר, המסעדה נמצאת על רחוב באזל 16, צמודה לאולם טוסו הותיק (שמחיפוש קצר באינטרנט גילינו שהם לא רק שכנים, אלא גם בתחילתו של סכסוך משפטי) ובין שני פרויקטי הענק על הרחוב "בזל פארק" מדרום ו"פארק גיסין" מצפון). רק אתמול סיפרנו לכם על אישור תכנית הענק של "מרכז עזריאלי" בפתח תקווה, שיוקם ממזרח למסעדה. 

שלושת הפרויקטים האלה רק מדגישים את הפוטנציאל של הלוקיישן של המסעדה, שיכולה לבנות על עסקיות ועל טייקאווי ואפטר-וורק של עוד אלפי עובדים חדשים, שצפויים לאכלס את הפרויקטים האלה, לפחות בימים שלא יעבדו מהבית. וזה בלי להזכיר את הקרבה תחנת הרכבת הקלה, שצפויה החל מנובמבר לעצור בתחנת בילינסון מרחק 10 דקות הליכה.

מתחממים בנונו ומימי פתח תקווה
מתחממים בנונו ומימי פתח תקווה
נונו ומימי פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

דני פרידלנדר בעופר הקניון הגדול

הפסיכולוג דני פרידלנדר והפרופ' יריב יוגב ירצו החודש בעופר הקניון הגדול

המקום הכי מסחרי בפתח תקווה יארח את שני כוכבי הריאליטי במסגרת "ערב אישי" בקולנוע "הוט סינמה". ביום חמישי ה-12.12.24 תתקיים ההרצאה "להעז להגשים חלומות או להצמד אל המוכר והבטוח?" של פרידלנדר, המוכר לכולם מ"חתונה ממבט ראשון" ואילו פרופ' יוגב, כוכב "בייבי בום", ירצה שבוע לאחר מכן ב-19.12.24 על "איך החיים בתוך הרחם משפיעים על הבריאות שלנו כבוגרים".

המשך קריאה »
גלידריה סיציליאנית, לג'נדה, הבורקס של חגושגוש

נסגרים בפתח תקווה: הבורקס של חגושגוש והגלידריות לג'נדה וגלידריה סיציליאנית

הבורקס נסגר למרות שזכה להצלחה בקרב תושבי אם המושבות החדשה, שגם בשבתות יכלו ללכת מהבית כמה דקות ולהתפנק במאפה הבצק. שתי הגלידריות נסגרו לקראת החורף, שגם כך היא לא העונה שלהם. את מקומה של לג'נדה ב-MEEX אם המושבות יתפוס הסניף המורחב של מקדונלד'ס ואילו במקום הגלידה בעמי ב.ס.ר סיטי, צפוי להיכנס סניף של רשת האוכל האסיאתי "פוקי בול".

המשך קריאה »
בויה שווארמה פתח תקווה

בויה שווארמה פתח תקווה פתחו סניף בקריית אריה: צפו בתפריט והמחירים (וידאו)

המקום החדש נפתח רק לפני כשבועיים וכבר מושך אליו פיקים משמעותיים בשעות הצהרים, כשעשרות עובדי משרדים (בעיקר מהבניינים של "מגדל" הסמוכים) ועוברי אורח (כולל עינת שרוף) פוקדים את המקום ומחכים למנה שווארמה, שניצל, חזה עוף, פרגית, מעורב, קבב או מרגז בסגנון טריפוליטאי. הבעלים-שותף שי סעדה: "נעשה כל מה שצריך כדי לשמור על המומנטום של ההתחלה".

המשך קריאה »
ג'ונם פתח תקווה סגולה

המסעדה ג'ונם פתחה סניף חדש בסגולה פתח תקווה בהשקעה של 2 מיליון ש"ח

מסעדת האירועים של השף שלומי אליה, השיקה אתמול במתחם B-סנטר ברח' בן ציון גליס 30, את המקום החדש, שיכול להכיל בו זמנית כ-150 סועדים בשטח של כ-250 מ"ר. הקונספט הוא אוכל על טהרת הבישול הביתי. בצהרים סוג של מסעדה אותנטית ואנינת טעם ובשעות הערב המקום מארח בר/בת מצווה, שבת חתן, חינות, אירועי חברה – ועוד. בנוסף, מהמקום יוצאים ארוחות קייטרינג.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading