יוסי שושני - הפועל פתח תקווה

טסלפפה צריך להישאר – הטור של יוסי שושני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

אחרי שהעונה באופן מעשי נגמרה בהפסד שלשום לנס ציונה (0:2) ותיגמר פורמלית ביום שישי הקרוב מול אשדוד באצטדיון המושבה (16:00), זה הזמן לא להסתכל יותר מדי אחורה ובמקום זה להסתכל קדימה. הטעם המר של ההחמצה, צריך להתחלף בטעם של חדשנות ומחשבה לעתיד לטווח הקצר וגם הארוך. למרות הקריסה ברגעי המשבר, עופר טסלפפה צריך להישאר בתפקיד. 

שמחתי לראות את הקהל מלווה את הקבוצה גם בחוץ מול נס ציונה, גם כשהסיכויים פחתו מאוד בתבוסה לכפר קאסם. לצערי גם זה לא עזר והמשחק למעשה היה המשך ישיר למפלה, שבוע קודם לכן במושבה. לפי היכולת של השחקנים, הם כנראה הבינו שחלום העלייה נמוג לו והם הגיעו למשחק במוטיבציה נמוכה, בלי אנרגיות והפגינו שוב יכולת ירודה.

צריך את הקהל התומך הזה לעונה הבאה (מריעים בפיגור 0:3)

נס ציונה ניצחה בצדק וניצלה את זה ששוב לא הפגנו יכולת קבוצתית. חסר לנו שחקן שובר שוויון, שיוכל להוציא את הקבוצה מרגעי המשבר. בדיוק את השחקן הזה צריך לחפש לקראת העונה הבאה – בטח אם רוצים להיות מועמדים לעליית ליגה – וגם לעלות. עם כל זה שהם ענו על הציפיות מעל ומעבר, יש לשחרר מהסגל כ-6-7 שחקני הרכב ולהביא 2-3 זרים איכותיים – עדיף כאלה שכבר שיחקו או משחקים בישראל, וכך הקליטה שלהם תהיה קלה יותר וההימור יהיה פחות מסוכן.

הפועל פתח תקווה צריכה לבנות על הדור הבא של מנויים
בהפועל פתח תקווה בונים על הדור הבא של המנויים

אני קורא מכאן להנהלה (וגם לאדם ניומן) להראות לאוהדים שהם מוכנים להכניס את היד לכיס ולהתחיל לחפש את אותם שחקנים שהם שוברי שוויון. גם ישראלים שמשחקים בליגת העל. במידה וזה יקרה אני מבטיח שתחול התעוררות אופטימית בקרב האוהדים, שגם תתבטא ברכישת מנויים. לקראת העונה הבאה על מחלקת השיווק לפעול כדי שיהיו לפחות 2000 מנויים סגורים לעונה הבאה. אם נשכיל להביא שחקנים טובים, נוכל גם למכור מנויים שימלאו את כל המערבי. בדיוק כמו מול כפר קאסם. 

את הסגל וההרכב לעונה הבאה צריך להמשיך לקבוע עופר טסלפפה. אי אפשר לקחת ממנו את ההצלחה בהבאת קבוצה, שנבנתה לליגה א', למצב של מועמדת לעלייה עד הרגע האחרון. יחד עם זאת, קשה להתעלם מכך שהוא קרס ברגעי האמת (יחד עם השחקנים) ועלה חשש שאולי חוסר הניסיון שלו במעמדים כאלה, הוא אחת הסיבות לסיום הלא מוצלח. למרות זאת, הוא צריך להישאר. כי הוא בנה דרך והתחבר לקבוצה. הוא מכיר את השחקנים ואת המועדון טוב יותר מכל מאמן אחר שיביאו מבחוץ.

אוהדי מכבי פתח תקווה מצטופפים בכניסות לאצטדיון - צריך לעשות הכל כדי שנראה את זה גם בעונה הבאה
אוהדי הפועל פתח תקווה מצטופפים בכניסות - צריך לעשות הכל כדי לראות את זה גם בעונה הבאה

עוד ב-ספורט

שכונת סירקין - הדמיה של רמ"י

שכונה ספורטיבית: הוצגה תכנית להקמת אולמות ומתקני ספורט ב"נוף ירקון" פ"ת

לפי התכנית, יוקמו בשכונה העתידית (שכונת סירקין) ארבעה מגרשי כדורגל תיקניים, שישמשו את גם את מכבי והפועל פתח תקווה, אולמות ספורט, קאנטרי קהילתי גדול ומגרש לאתלטיקה קלה עם כ-2500 מקומות ישיבה. בנוסף לאלה, צפויים להיבנות אולמות ספורט בגדלים שונים בבתי הספר שיוקמו בשכונה, שעתידה לאכלס כ-50 אלף תושבים חדשים שיגורו בכ-12,000 יחידות דיור.

המשך קריאה »
שחקני הפועל ומכבי פתח תקווה בתקופות מאושרות. הסכימו לקיזוז. צילום באדיבות דוברות הקבוצות

מכבי והפועל פתח תקווה מקצצות בשכר השחקנים ונערכות לחידוש ליגת העל

בשתי קבוצות הכדורגל הפתח תקוואיות, התקבלה הודעת הקיצוץ בהסכמה ובהבנה – זאת על פי מתווה ארגון השחקנים. במכבי לא יקצצו למי שמרוויח פחות מ-18 אלף ש"ח ברוטו ומבטיחים להחזיר את כספי הקיצוץ במידה והקבוצה תעפיל לפלייאוף העליון. בהפועל פתח תקווה יקצצו גם לכאלה שמרוויחים פחות מ-18 אלף ברוטו וגם לאנשי המקצוע. הליגה תחזור בעוד כשבועיים – ללא קהל.

המשך קריאה »
אצטדיון שלמה ביטוח - המנון לפני כל משחק

באצטדיון "שלמה ביטוח" פתח תקווה מבטיחים: מחידוש הליגה – המנון לפני כל משחק

ב-25.11.23 צפויה ליגת העל לחזור למגרשים – אך עדיין לא ידוע אם המשחקים ישוחקו עם קהל ביציעים. הכל כמובן תלוי במצב. אבל אם יש דבר אחד מובטח, אז מבחינת מנהל האצטדיון, ראובן כץ, שירת ההמנון תהיה אירוע קבוע לפני כל שריקת פתיחה. "מי שלא רוצה לשחק עם דגלי ישראל ביציע ולשמוע את התקווה לפני כל משחק, לא ישחק פה, כולל כפר קאסם", אמר לערוץ הספורט.

המשך קריאה »
רוכבים בתקווה אופניים 2023

אירוע האופניים של פתח תקווה – "רוכבים בתקווה 2023" נקבע ליום שישי 10/11

האירוע, בארגון ויוזמת עיריית פתח תקווה, ייערך בפעם החמישית – ולאור ההיענות מאירועים קודמים – מומלץ להירשם בהקדם. לרוכבי האופניים יוקצו שלושה מקצים בני 10, 20 ו-40 קילומטרים. הוא גם צפוי לכלול מופעי אקסטרים, הגרלות ופרסים. הרכיבה מתאימה לאופני שטח ואופני טנדם והמסלולים כוללים חציות מים. עלות הרשמה: 30 ש"ח. עם השכרות אופניים: 70 ש"ח.

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading