מגדל רבוע כחול נדל"ן פתח תקווה - הדמיה על השטח

שכן ל"גלובל טאוורס": רבוע כחול נדל"ן רוכשת מגדל משרדים צמוד ב-377 מיליון ש"ח

חברת הנדל"ן, השייכת לקונצרן "אלון רבוע כחול", תהיה הבעלים של המגדל, הצפוי להתנשא לגובה של 24 קומות בשטח כולל של כ-37 אלף מ"ר (משרדים ומסחר) ולאכלס עד 2025 אלפי עובדים חדשים. גם היא, כמו היזמים של מתחם ביג ולנדרובר הסמוכים, בונה על התנופה העסקית והמסחרית הצפויה בצומת ז'בוטינסקי-משה דיין-רבין, בו יעבור הקו אדום של הרכבת הקלה.  

מה שאמור להיות הלב של פתח תקווה בשנים הקרובות, מקבל שחקן חיזוק חדש, עם ההודעה על כך שחברת הנדל"ן, השייכת לאיש העסקים, מוטי בן משה, יוזמת את הקמתו של אחד משני מגדלי המשרדים הענקים, שאמורים לקום לצדו של "גלובל טאוורס" (מגדל ALIGN). לפי הדיווח, שווי העסקה הוא 377 מיליון ש"ח ובנייתו של המגדל צפויה להתחיל כבר בחודשים הקרובים.

מוטי בן משה על רקע השטח בו אמור להיבנות המגדל (צילום דמות: אניה בושמן)
מוטי בן משה על רקע השטח בו אמור להיבנות המגדל (צילום דמות: אניה בושמן)

"גלובל גולד"?

סביר להניח כי הלוקיישן האטרקטיבי של המגדל, סמוך למתחמי התעסוקה, המסחר והבילוי של ב.ס.ר סיטי, שופ טיים ויכין והצמידות לרכבת הקלה, היה הטריגר המרכזי למימוש העסקה, שכוללת שטח משרדים ומסחר של 37 אלף מ"ר + 161 מקומות חנייה. לפי הדיווח, הבניין צפוי להיות מאוכלס ב-2025 והוא מצטרף למתחם ביג (קניאל לשעבר) ולנדרובר – שני הפרויקטים, מעברו השני של ציר ז'בוטינסקי, שאמורים להתאכלס פחות או יותר באותה תקופה. 

ברבוע כחול נדל"ן, אישרו שהם נמצאים בשלבים ראשוניים של מו"מ עם שוכר פוטנציאלי, שאמור לאכלס את עיקר השטחים במגדל. בחברה סירבו לבקשתנו לתת ולו רמז אודות אותו שוכר, רק ציינו שהמגדל ישווק "לשוכרים בתחומי הטכנולוגיה והשירותים העסקיים". בנוסף סירבו למסור את שם המותג של המגדל, אבל רמז על כך קיבלנו משם הקובץ של התמונה, עליו היה כתוב "גלובל גולד (זהב)".

מיכאל (מיקי) זיסמן - על רקע השטח בו אמור להיבנות המגדל של רבוע כחול נדל"ן (צילום דמות: עומרי מירון)
מיכאל (מיקי) זיסמן - על רקע השטח בו אמור להיבנות המגדל של רבוע כחול נדל"ן (צילום דמות: עומרי מירון)

"ההתפתחות העירונית המואצת בפתח תקווה בכלל והתכנון המתקדם הכולל עירוב שימושים של מגורים, תעסוקה, מסחר ובילוי, תורמים להפיכת פתח תקווה לאחד ממוקדי התעסוקה הגדולים והחשובים במטרופולין גוש דן", ציין מיכאל (מיקי) זיסמן, המנהל את רבוע כחול נדל״ן. "אנו רואים פוטנציאל רב במיקום האטרקטיבי הזה, הנבנה על ציר כה מרכזי ונגיש". 

לרבוע כחול נדל"ן 114 נכסים מניבים באזורי הביקוש וביניהם מגדלי המשרדים של החברה ברעננה, ראש העין, פתח תקווה ומגדל משרדים נוסף שבשיווק ברחוב תוצרת הארץ בתל אביב. לרבוע כחול נדל"ן נכסי נדל"ן בשווי של כ-6.55 מיליארד ש"ח, כאשר השטחים המושכרים למשרדים מהווים כ-6% מתמהיל השימושים. ההון העצמי של החברה ליום 31.3.22 עמד על 2.58 מיליארד ש"ח.

עוה"ד דור שחם ו-אלון טיטלבאום ממשרד עו"ד ארדינסט, בן נתן, טולידאנו ושות' עם המבורגר עברון ליוו את רבוע כחול נדל"ן בעסקה; עוה"ד גבע חביב, אדם רועה ויאיר אוליאל ממשרד כספי ושות' יצגו את המוכרים  בעסקה. 

הדמיית מגדל רבוע כחול נדל"ן בפתח תקווה (באדיבות: וויופוינט)
הדמיית מגדל רבוע כחול נדל"ן בפתח תקווה (באדיבות: וויופוינט)

עוד ב-נדלן

קאנטרי פתח תקווה

עיריית פתח תקווה השיקה קמפיין פרסום לקאנטרי החדש שצפוי להיפתח באם המושבות

מי שנסע היום על רחוב ראשון לציון, גילה שלט חדש על הגשר שמחבר בין אם המושבות הותיקה לחדשה, שמבשר על הקמתו של הקאנטרי החדש, שצפוי להיבנות ממזרח לאצטדיון. לפי התכנית, הקאנטרי יהיה צמוד לכביש אם המושבות-סגולה, שהעבודות עליו יתחילו בקרוב, על רקע מחאת התושבים, שגרים בסמוך. עלות הקמת הקאנטרי, שעדיין לא ידוע מתי תתחיל בנייתו: 65 מיליון ש"ח.

המשך קריאה »
ב.ס.ר סיטי 75 % אחוז אכלוס

75% תפוסת משרדים: מתחם ב.ס.ר סיטי פתח תקווה סוגר שלוש שנים מתחילת אכלוס

ארבעת הבניינים בלב העסקי של פתח תקווה על ז'בוטינסקי-יצחק רבין-תוצרת הארץ-השחם, שהוקמו ב-2022, הולכים ומתאכלסים – ומתקרבים לתפוסה כמעט מלאה. לפי נתונים, ששיתף איתנו שמעון חולי, מנכ"ל חברת הניהול של המשרדים בב.ס.ר סיטי, כבר מאוכלסים כ-115 אלף מ"ר משרדים מתוך כ-150 אלף מ"ר בנויים. מה נותר? הרבה יחידות של 100-200 מ"ר, אבל גם קומות שלמות, גבוהות ויוקרתיות, שמשקיפות אל העיר. 

המשך קריאה »
קרול 5-7 קטה יזמות

התחדשות בשכונת קרול: אירוע הריסה KROL (קרול 5-7) פתח תקווה של קטה יזמות

על מיקום ממרכזי ואטרקטיבי בפינת הרחובות קרול-ז'בוטינסקי פתח תקווה, התרחשה הבוקר (8.6) סוג של הסטוריה קטנה, כאשר הדחפורים התחילו לכסח את הקירות של שני מבני רכבות ישנים ובמצב רעוע משנות ה-60 עם 36 יחידות דיור, כשבמקומם עומד לקום קומפלקס מגורים של חמישה מבנים עם כניסות שונות בהם צפויים להתאכלס כ-500 דיירים ב-120 יחידות דיור.

המשך קריאה »
רמי גרינברג שכונת האצטדיון

רמ"י נגד רמי? הרשות פרסמה את תכנית "שכונת האצטדיון". גרינברג: מתנגד לקידומה (וידאו)

רשות מקרקעי ישראל הוציאה הודעה, לפיה קבינט הדיור הכריז בשבוע שעבר על תכנית 'פתח תקווה – קרית אריה מתחם למגורים', כמתחם מועדף לדיור בהיקף של כ-3,700 יח"ד חדשות, לצד תעסוקה ומסחר על השטח של כ-550 דונם, צפוים להקים כ-880,000 מ"ר לתעסוקה, 27,000 מ"ר למסחר, כ-150 דונם למבני ציבור ושטחים פתוחים וספורט. ראש העיר אמר במפגש תושבים כי הוא מתנגד לתכנית.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading