מבט על תנועת הרכבים מגשר המיתרים בפתח תקווה

האוטובוסים נוהרים: בפתח תקווה צפויים לפעול יותר קווי אוטובוס בשעות היום

בעקבות הפקקים הרבים בעיר, ובמטרה להפוך את התחבורה הציבורית לאופציית ניוד מועדפת, פנו ראש העיר רמי גרינברג והיועץ לענייני תחבורה ציבורית, דוד קמחי, לחברות האוטובוסים, המפעילות את הקווים הבינעירוניים, בכוונה להגביר את קווי האוטובוס בתוך העיר ומחוצה לה. לשמחתנו, הדבר נענה בחיוב מצד החברות ואנו צפויים ליהנות משינוי זה כבר בתקופה הקרובה.

חברת אגד הודיעה, כי תגדיל את שעות הפעילות בקו 426 שבין פתח תקווה לירושלים, ואף תוסיף עוד 20 נסיעות שבועיות ותחנות עצירה חדשות, שלא היו בעבר. כמו כן, רצף ההגעה של קו 143 בין פתח תקווה לחולון יוגבר. ובנוסף, ייבנו עוד מספר תחנות חדשות לקו 921, הנמצא בסמוך לתחנת הרכבת סגולה ולכביש 40.

מחברת ‘תנופה’ נמסר, כי החברה תוסיף קווים חדשים מפתח תקווה שיגיעו לישובי לערי השרון, כמו בית אריה, קדומים, נופים-יקיר ואריאל. גם חברת ‘מטרופולין’ עדכנה כי תוסיף קווים לאזור השרון, שאף יעברו בעיר במקומות מרכזיים כגון, בית החולים בילינסון ואזור התעשייה סגולה ותחנת הרכבת סגולה., לחברת דן יתווספו תחנות חדשות לקווים 266 ו-128. ולחברת ‘אלקטרה אפיקים’ תיווסף תחנה חדשה לקווים העירוניים 25-23 ליד כיכר המייסדים. 

מראש העיר, רמי גרינברג נמסר: “בשביל שהתחבורה הציבורית תהיה בחירה עדיפה לתושבי העיר ולעובדים ברחבי העיר, התחלנו להוביל מהלך נרחב לפיתוח התחבורה הציבורית והסעת ההמונים בעיר, כדרך מרכזית להתמודדות עם עומסי התנועה בכבישי ישראל. אני מוקיר לרשות הארצית לתחבורה ציבוריות במשרד התחבורה, שפועל איתנו בשיתוף פעולה מלא על מנת להגדיל את היקף התחבורה הציבורית בעיר, ומבטיח שנמשיך לפעול לקידום תחבורה נגישה וזמינה לכלל התושבים”.

עוד ב-רכב ותחבורה

הרכבת הקלה סמוך לב.ס.ר סיטי פתח תקווה

בשורה לעובדים בתל אביב ורמת גן: מחמישי הרכבת הקלה בפ”ת תפעל באופן מלא

תושבי פתח תקווה והסביבה, שרגילים להגיע לעבודה עם הרכבת הקלה – יכולים לחייך: הקו האדום של הרכבת הקלה חוזר לפעול לכל אורכו. בהתאם להנחיית שרת התחבורה, ובתיאום מלא עם פיקוד העורף. משרד התחבורה, נת”ע וחברת תבל הודיעו על מתווה ייחודי: מיד אחרי החג, הרכבת הקלה תחזור לפעול לכל אורכה. התחנות התת-קרקעיות יהיו פתוחות 24/7 לטובת חירום, וישמשו במהלך הלילה כמתחמי לינה.

המשך קריאה »
הרכבת הקלה עוקפת את הפקקים בציר ז'בוטינסקי - חבל שהיא עדיין ריקה מנוסעים

משבוע הבא הרכבת הקלה בפתח תקווה תחזור לפעול בצורה חלקית מאוד

משרד התחבורה, בתיאום עם פיקוד העורף, החליט לאחר שלושה שבועות של מלחמה להחזיר ביום שני (23.3) את הרכבת הקלה בעיר לפעול רק בחלקים העיליים שלה, בין התחנה המרכזית הישנה לתחנת שנקר. התחנות התת-קרקעיות ימשיכו לשמש כמחסות ציבוריים נגישים לציבור הרחב. במקביל, נמשכת עבודת מטה מקצועית וסדורה לבחינת פתרונות שיאפשרו בהמשך הפעלה גם במקטעים התת-קרקעיים.

המשך קריאה »
תאונות דרכים בפתח תקווה

על הבוקר: שתי תאונות דרכים בברון הירש ובגיסין פתח תקווה. פצועים קשה וקל

שתי תאונות דרכים התרחשו בשעות האחרונות היום (17.3) ברחבי העיר. באירוע הקשה מבין השניים, גבר כבן 60 פונה לבית החולים עם פגיעת ראש לאחר שנפגע מאוטובוס ברחוב הברון הירש במרכז העיר ליד השוק. מאוחר יותר, התרחשה תאונה בין שני כלי רכב אירעה ברחוב גיסין, סמוך לצומת “חצי חינם”, פינת רחוב ראשון לציון – שם אישה כבת 25 נפצעה קל ופונתה גם היא לבילינסון.

המשך קריאה »

שוב זה קורה: תאונת דרכים בזמן האזעקה. פצוע קשה הובהל לבילינסון פ”ת

תאונת דרכים התרחשה היום (ראשון) בכביש 5, בסמוך למחלף ברקן, מספר קילומטרים מפתח תקווה, במהלך האזעקה שנשמעה באזור. התאונה, בה היו מעורבים משאית ורכב פרטי, הובילה לפציעתו הקשה של גבר כבן 40. כזכור, בסוף השבוע האחרון קרה מקרה דומה, שהסתיים בפציעתה הקשה של בת 40, שנפגעה מרכב בזמן אזעקה – הפעם במנהרה בכביש 6.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading