אוהדי הפועל פתח תקווה בטירוף אחרי המהפך

צפו בטירוף האוהדים ביציע: הפועל נצמדו למכבי ושוב חזק בתמונת העלייה אחרי 3:1 על יפו

אומרים שהליגה הלאומית משוגעת – אז קבלו את זה: הפועל פתח תקווה, אחרי שכבר הייתה עם רגל בקבר ואוהדים הציעו מנויים למכירה, השיגה ניצחון שלישי רצוף ושימחה כ-2500 כחולים ביציעים של “שלמה ביטוח”. מנגד, בני לם לא הצליח להושיע את מכבי פתח תקווה, שהפסידה בפעם החמישית ברציפות – הפעם תבוסה 0:3 לאח”י נצרת בנצרת. השתיים צמודות עם 29 נק’ במקום 3+4. 

אוהדי הפועל, שהגיעו בהמוניהם למשחק, כשחלקם לא הספיקו להיכנס בזמן, נוכח התור בקופות, עודדו ללא הרף את קבוצתם, גם במהלך מחצית ראשונה חלשה ומאופסת. העידוד אפילו לא פסק אפילו כשהקבוצה נקלעה לפיגור, כשמנואל לופאטה העלה את האורחים ליתרון בדקה ה-50. אחרי כל האכזבות של הפועל העונה, היציע שידר אופטימיות, שקיבלה צידוק אחרי 8 דקות עם שוויון של רז שטיין, שעלה מהספסל.

איך אוהדי הפועל קיבלו ביציע את המהפך? צפו!

האקסטזה ביציעים 4 ו-5 רק גברה כשדרור ניר (74) השלים את המהפך ועוז פרץ קבע 3:1 מקרוב והבטיח לעופר טסלפפה ניצחון ליגה שלישי ברציפות. אגב טסלפפה, ביציע התאפקו גם כשהקבוצה הייתה בפיגור, לא קיללו ולא דרשו ממנו להתפטר. אחרי שריקת הסיום אפילו נשמעו קולות עידוד חרישיים כלפי המאמן, שהיה “על האש” של אוהדי הפועל כבר יותר מחודשיים. הם יותר מישמחו “לאכול את הכובע” ולהודות שהיה צריך להשאירו.

שחקני הפועל פתח תקווה חוגגים את הטבלה. צמודים למכבי, קרובים למקום השני
שחקני הפועל פתח תקווה חוגגים את הטבלה. צמודים למכבי, קרובים למקום השני

מנגד, מכבי פתח תקווה, חזרה המומה מנצרת עם תבוסה 3:0, כשעל הקווים היה המאמן החדש, בני לם, שגם הוא לא הצליח להוציא את השחקנים של הלוזונים מהשיתוק שאחז בהם, עוד לפני פגרת המונדיאל.  פאדי נג’אר (44), אנס דאבור (55) ועלי כנאנה (88), כבשו לאח”י נצרת והנחילו למכבי פ”ת הפסד ליגה חמישי ברציפות – מה שלא קרה מאז מרץ 2017 (בליגת העל). 

בסיום המשחק, לם התראיין לתקשורת ונשמע אובד עצות וסוג של האשים את השחקנים. “אם שחקנים לא רצים, אז אין מה לעשות. צריך לראות מה נעשה בינואר, אם זה כבר הפסד חמישי ברציפות זה משהו מנטלי. שחקנים לא רצים, מחכים לכדור”, אמר לערוץ הספורט.

וינואר הוא באמת המבחן הגדול עבור שתי הקבוצות – איזה חיזוקים נראה בהפועל ומכבי? ברור שאם לא יביאו שחקנים שיקפיצו את הרמה, לתקווה שלנו לראות את שתי הקבוצות של פתח תקווה בליגת העל בעונה הבאה – יהיה קשה להתממש.

למי ששכח, לשתי הקבוצות מחכה שבוע הבא אתגר שמינית גמר גביע, כשהפועל תתארח אצל בני ריינה (יום רביעי, 20:00) ואילו מכבי תפגוש את נס ציונה. עלייה לרבע הגמר תהיה קצפת מתוקה לשתי הקבוצות, אבל הלחם והחמאה עבור שתיהן היא הליגה הלאומית. מכבי תקווה להתאושש בבית ביום שני הבא (9.1, 19:00) מול ניר רמת השרון ואילו הפועל תצא באותו יום למשחק חוץ בכפר סבא (19:00). 

אוהדי הפועל - יחגגו גם שבוע הבא?
אוהדי הפועל - יחגגו גם שבוע הבא?

עוד ב-ספורט

גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »
יציע דרומי אצטדיון פתח תקווה

בשורה לאוהדי הכדורגל: אושרה הרחבת אצטדיון “שלמה ביטוח” בפ”ת ב-2000 מקומות

ראש העיר רמי גרינברג הודיע הבוקר (שני, 1.6) על תחילת תוכנית נרחבת לשיפוץ האצטדיון העירוני, במסגרתה יוקם יציע דרומי חדש. הרקע למהלך: שתי הקבוצות העירוניות ישחקו בעונה הבאה בליגת העל והיערכות לאירועי תרבות גדולים בעיר, עליה כבר דיווחנו בעבר. למרות ההודעה, התגובות הראשונות של האוהדים להודעה, הביעו אכזבה: “למה רק 2000? זה פלסטר!”

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]