כ-1000 אוהדי מכבי פתח תקווה צפו ב-3:0 מהמם על הפועל תל אביב (וידאו)

באחת מהופעות הטובות ביותר של המועדון הפתח תקוואי בשנים האחרונות, היממו שחקניו של רן קוז’וק את אלו של יוסי אבוקסיס וסגרו את המשחק כבר בדקה ה-65′ עם צמד של בן שהר, לאחר שלוקה שטור כבש את הראשון, לא לפני שמוחמד הינדי החמיץ פנדל ואל ים קנצפולסקי מהפועל הורחק. במכבי לוטשים עיניים לפלייאוף העליון, שיכול לקדם אותה מקצועית ולהכניס לקופתה כסף רב. 

 

ביום שבת אביבי של כדורגל נפגשו מכבי פתח תקווה והפועל תל אביב למשחק שקבע הרבה לקבוצות. בעוד האדומים מתל אביב נלחמים נגד הירידה, הכחולים ממלאבס במקום אחר לגמרי. הניצחון 3:0 קבע ניצחון שלישי בארבעה משחקים, שהצמידו את מכבי למקום ה-6 ממנו עולים לפלייאוף העליון, שלושה מחזורים לפני סיום הליגה הסדירה. צמודה לה עם אותו מספר נקודות (29), בני ריינה, שתפגוש עוד יומיים את הפועל פתח תקווה. אוהדי מכבי במקרה הזה, אולי יחזיקו אצבעות להפועל.  

צפו בסיפור המשחק - מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS

@ptnews.tiktok צפו בתמונות מהיציע במשחק של מכבי פתח תקווה מול הפועל תל אביב שהסתיים הניצחון 3-0 וקירב את מכבי פתח תקווה לפלייאוף העליון. #פתחתקווה #מכביפתחתקווה #טוקלומטי #בןשהר @מכבי פתח תקווה @הפועל פתח תקווה💙🖤 @אלמוג- יאללה מכבי פתח תקווה💙 @פתח תקווה של מכבי @פתח תקווה של מכבי💙🤍💙🤍 ♬ צליל מקורי - פתח תקווה NEWS

שהר - צמד ראשון בארבע שנים

כ-3000 אוהדים אדומים (חלקם הלא קטן הם תושבי פתח תקווה) הגיעו לאצטדיון שלמה ביטוח ביום שבת נעימה בשעה נוחה (15:30) – ומילאו שני שליש של היציע המזרחי. מאכזב, שמנגד, מכבי פתח תקווה הביאה רק כ-1000 אוהדים (יציעים 1+2) ולא ניצלו את המשחק האטרקטיבי כדי למשוך יותר קהל. העליונות של התל אביבים ביציעים לא ניכר על כר הדשא – כשמכבי פתח תקווה שלטה במשחק מההתחלה.

השליטה קיבלה ביטוי כבר בדקה ה-7, לאחר שנקבע פנדל לזכותה, אותו החמיץ מוחמד הינדי. שחקני מכבי התגברו מהר מאוד על האכזבה עם שער של הרכש הסלובי החדש, לוקה שטור, שקבע 1:0, ממסירה של מאור לוי. לקראת סוף המחצית, המשחק למעשה הוכרע אחרי הרחקה של אל ים קנצפולסקי ושער קל מקרוב של בן שהר לאחר קרן. בדקה ה-65, שהר השלים צמד ראשון שלו בליגת העל מזה ארבע שנים.

בן שהר - חיוך של צמד

אוהדי מכבי כבר מחכים לדרבי בעוד שבועיים

אוהדי מכבי פתח תקווה כבר לא זוכרים מתי בפעם האחרונה חוותה רצף הצלחות והצלחה מקצועית כזאת. כמו במשחקים הקודמים, האוהדים עדיין מחו ולא עודדו עם אביזרי עידוד, אבל בסיום המשחקים היציע געש והודה לשחקנים, תוך קריאות “מה זה הפועל??”, ו”תביאו לנו את הדרבי” – תזכורת למשחק מול הפועל פתח תקווה, שייערך ב-9.3 (שבת,15:00).

לפני זה יש להם שני אתגרים משמעותיים: שמינית גמר גביע ביום שלישי הקרוב (20:00) מול הפועל חיפה בסמי עופר ובשבת הקרובה (2.3, 19:30) בבלומפילד מול מכבי תל אביב. משחק הבית הבא של מכבי פתח תקווה, יהיה במחזור הסיום בית”ר ירושלים ב-16.3. כלומר, שלושה שבועות מכריעים, שיכולים לקבוע את העתיד המקצועי והכלכלי של מכבי – עוד שנים רבות קדימה. כפי שפרסמנו, רק עלייה לפלייאוף העליון, יכולה להיות שווה למכבי פתח תקווה כ-3 מיליון ש”ח ומעלה.

שחקני מכבי פתח תקווה חוגגים בסיום. באדיבות: מדיה מכבי פתח תקווה

מחר: הפועל פתח תקווה בקרב של לחיות או לחדול

הפועל פתח תקווה, מנגד, אפילו לא חולמת לשאוף את אוויר הפסגות של מכבי, כשהיא מרוכזת במאבקי התחתית, כשהקרוב הוא, כאמור, ביום שני (20:00) מול בני ריינה באצטדיון גרין בנוף הגליל. המצב של הקבוצה (מקום אחרון, 6 נקודות מהקו האדום עם משחק חסר), מדאיג מאוד והיא תצטרך את תמיכת הקהל, במשחק המרוחק ובשעה הלא-נוחה. ביום חמישי (20:00) היא תשחק בשמינית הגמר בבלומפילד נגד בני יהודה.

אוהדי הפועל תל אביב באו בהמונים - יצאו מאוכזבים

עוד ב-ספורט

גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »
יציע דרומי אצטדיון פתח תקווה

בשורה לאוהדי הכדורגל: אושרה הרחבת אצטדיון “שלמה ביטוח” בפ”ת ב-2000 מקומות

ראש העיר רמי גרינברג הודיע הבוקר (שני, 1.6) על תחילת תוכנית נרחבת לשיפוץ האצטדיון העירוני, במסגרתה יוקם יציע דרומי חדש. הרקע למהלך: שתי הקבוצות העירוניות ישחקו בעונה הבאה בליגת העל והיערכות לאירועי תרבות גדולים בעיר, עליה כבר דיווחנו בעבר. למרות ההודעה, התגובות הראשונות של האוהדים להודעה, הביעו אכזבה: “למה רק 2000? זה פלסטר!”

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]