איתי ליבוביץ' פתח תקווה

העירייה: רמי גרינברג התערב וחוזה השכירות של איתי ליבוביץ’ – בוטל. ב-17:30 הפגנה

דבר כוונתו של ליבוביץ’, שמשתחרר היום מהכלא לאחר כ-21 שנה בגין ביצוע עבירות מין קשות בילדות, לעבור להתגורר אצלנו, יצרה מאבק ציבורי עם קריאה חד משמעית לראש העיר, רמי גרינברג: לא לתת כניסה לליבוביץ’, שהוא ואמו כבר סגרו על חוזה שכירות בעיר. לדברי העירייה, הוא יצר קשר עם בעל הנכס – וגרם לו לבטלו. הפגנת תושבים מתוכננת היום בוולפסון 11, היכן שאמור היה להתגורר.

“בהמשך לצעדים שהחלו בהנחיית ראש העיר, רמי גרינברג, ולאור המאבק הציבורי הנחוש, שמתנהל נגד מעברו של ליבוביץ’ לפתח תקווה – התקבל עדכון חיובי בנושא – ולפיו חוזה השכירות בעיר בוטל”, מסרה העירייה. “גם כעת, חשוב להדגיש כי עד כה לא התקבל כל מידע רשמי מהגופים הממונים על שחרורו של ליבוביץ’ – המאמת את החשש. על כל פנים, כל גורמי העירייה הרלוונטיים והתושבים פועלים יחד בנחישות בנושא”.

וולפסון 11 פתח תקווה
וולפסון 11 פתח תקווה

היום (רביעי, 19.3) בשעה 17:30 צפויה להתקיים הפגנה בוולפסון 11 (היכן שאמור היה לשכור) עם תושבים רבים שאומרים בקול ברור: *אין כניסה לפדופילים לפתח תקווה!”. מארגני ההפגנה מסרו: ❌ *איתי ליבוביץ’ ששינה את שמו לישראל גור אריה לא ייכנס לפתח תקווה – ויהי מה!. נעשה הכל כדי שלא ימצא כתובת חלופית בעיר.

המארגנים הוסיפו: “מדובר על אחד מעברייני המין הקשים שהיו במדינה, הוא משתחרר לאחר שנים רבות בהן הוא שינה את שמו ואת המראה שלו”. בהנחיית רמי גרינברג, חניון העירייה יהיה פתוח לרווחת הציבור החל מהשעה 17:00, על מנת שהתושבים הבאים להפגנה יוכלו לחנות ללא תשלום.

עוד ב-פלילים

יבגני יורדנוב

יבגני יורדנוב, מאמן מתעמלות בפתח תקווה, חשוד כי ביצע עבירות מין בקטינות

הותר לפרסום כי המאמן בן ה-51, תושב קרית אונו, שאימן התעמלות מכשירים במסגרת נבחרת ההתעמלות של מכבי מקפ”ת פתח תקווה, שפעלה תחת ניהולה של אשתו, כרמית גיאת יורדנוב, נעצר לאחרונה בחשד כי ביצע עבירות מין קשות בשתיים מחניכותיו לאורך שנים, תוך ניצול יחסי מרות. אחת המתעמלות טוענת כי הפגיעות החלו כבר כשהייתה בת 12 ונמשכו לאורך עשור שלם. עורכת דינו: “עלילה נפשעת”.

המשך קריאה »
מורה פתח תקווה

רק עבודות שירות למורה מפתח תקווה שהורשע במעשים מגונים בתלמידותיו מבית הספר

ההורים לא יאהבו לשמוע: מורה שהטריד מינית תלמידות בתיכון לא יישלח לכלא. שנתיים לאחר שהוגש כתב אישום חמור נגד מורה מוכר בעיר, גזר עליו בית המשפט המחוזי עבודות שירות בלבד, לאחר שהואשם בביצוע שורה של מעשים מגונים בשלוש מתלמידותיו הקטינות (בנות 15 ו-16) – זאת בעקבות הסדר טיעון ששינה את סעיפי האישום, והליך שיקום אינטנסיבי, שלטענת ההגנה, עבר הנאשם.

המשך קריאה »
דקירה בז'בוטינסקי פתח תקווה

חשבתם שנעבור חג בלי אלימות? פצוע בינוני לאחר דקירה בז’בוטינסקי פתח תקווה

קטטה אלימה שפרצה הלילה (שישי, 21.5) בדרך זאב ז’בוטינסקי, הסתיימה בדקירות ובשני פצועים. צוותי רפואה שהוזעקו לזירה פינו לבית החולים בילינסון גבר בן 36 במצב בינוני ואדם נוסף במצב קל. אירוע אלימות חריג התרחש הלילה (בין חמישי לשישי) באחד הצירים המרכזיים בפתח תקווה. סמוך לשעה 02:15, התפתחה קטטה אלימה על הציר הראשי.

המשך קריאה »

חשד לרצח: גבר בן 49 אותר ללא רוח חיים במבנה בוער סמוך לפתח תקווה

כוחות משטרה, כיבוי והצלה ומד”א הוזעקו הערב (שלישי) לשריפה במבנה נטוש בשטח פתוח סמוך למחלף ירקון. בתום פעולות הכיבוי אותרה במקום גופת אדם. המשטרה פתחה במצוד אחר חשודים, בחשד שמדובר באירוע על רקע סכסוך פלילי.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]