כאן יוקם לחם בשר פתח תקווה

רשת לחם בשר תפתח בעוד כחודש מסעדה ראשונה בפתח תקווה במתחם "שופ-טיים"

רשת מסעדות הבשר האיכותית תקים את המסעדה במקום מה שהיה פעם "צ'יקן פאקטורי", שנסגרה עוד בתקופת הקורונה. מדובר בסניף החמישי של הרשת, לאחר סניפים בתל אביב, הרצליה, ראשון לציון וירושלים. המסעדה תוכל להכיל כ-150 סועדים בו זמנית על שטח של 200 מ"ר בקומה ראשונה, 80 מ"ר בקומה שנייה ובחוץ עוד כ-100 מ"ר. ולד שימנב, זכיין הסניף: "הקונספט של שופ-טיים התאים לנו".

מסעדות בשר "טופ קלאס", הן משהו די חדש בקולונריה של פתח תקווה, למרות שבשנים האחרונות נפתחו כמה כאלה כמו, פיטמאסטר וטריולה, שבמקרה, או לא, נמצאים סמוך למסעדה החדשה של "לחם בשר", שצפויה להיפתח בעוד כחודש במתחם "שופ טיים" ברחוב תוצרת הארץ. מדובר במסעדת שף, גלאט כושר, הפונה באופן מוצהר לקהל הדתי-מסורתי, שיש רבים ממנו בפתח תקווה.

פלטת בשרים של לחם בשר

הלוקיישן הפך לנחשק יותר

ההכנות לקראת הפתיחה בעיצומן ומספר פועלים עובדים במרץ במקום, על מנת להכשירו לפתיחה. המסעדה תוקם על מה שהיה פעם סניף "צ'יקן פאקטורי", שהשלט שלו עדיין מתנוסס למעלה ונסגרה לפני יותר משנה. אל הלוקיישן האטרקטיבי, שהפך לנחשק עוד יותר, בעקבות האכלוס העתידי של משרדי ב.ס.ר והקמת העסקים בדן טאון, לטשו עיניים מספר מסעדות מובילות, אך לבסוף זכתה בו, "לחם בשר".

לחם בשר היא רשת מסעדות הפועלת בשיטת הזכיינות ונמצאת בבעלות רונן נמני, אחד מהמסעדנים הבולטים בישראל, שבאמתחתו גם הבעלות על רשת "קפה קפה". את הסניף הראשון הקימה הרשת לפני יותר מעשור (20129), בנמל תל אביב, מה שמהווה עדיין את סניף הדגל שלה ואפילו מבחינת התל אביבים מדובר במסעדת גורמה עם בשר, שזכה לתשבוחות וביקורות טובות לאורך השנים.

עם הזמן, הרשת פתחה עוד ארבע סניפים – בהרצליה, ראשון לציון, ירושלים (בתחנה) ובבאר שבע, שם הסניף נסגר לאחרונה, אך עתיד להיפתח מחדש. הזכיין של המסעדה בהרצליה, שנמצאת על המרינה ונפתחה לפני שבע שנים, הוא ולד שימנב, שהוא גם הבעלים של הסניף בפתח תקווה. "הקונספט של 'שופ-טיים' התאים לסגנון הכשר של הרשת", סיפר לפתח תקווה NEWS. "נכון שיש עוד מסעדות בשר לידנו, אך אנחנו לא חוששים ממתחרים. אנחנו שונים, ייחודיים ועם קהל לקוחות קבוע שמכיר אותנו".

סיניה טלה בלחם בשר

מחפשים עובדים לכל התפקידים

שימנב מוסיף כי ההחלטה לפתוח סניף בפתח תקווה, נולדה בעקבות דרישה של אותם לקוחות קבועים, תושבי העיר והסביבה, שנאלצו לכתת את רגליהם לסניפים בתל אביב והרצליה. "גילינו שיש ביקוש רב לפתיחת מסעדה של לחם בשר בפתח תקווה", הוא מציין. "מה שמייחד אותנו הוא ההקפדה על הכשרות, גלאט כושר, זאת מבלי להוריד מאיכות והטעם של הבשר. 

התפריט של "לחם בשר" כולל מנות סטייקים, פרגיות, שניצל, עראיס, אסאדו, סלטי בשר, אנטריקוט, דגים ועוד. המסעדה צפויה להציע ספיישל עיקריות, כמו פלטה לרביעייה, הכוללת 500 גרם אנטריקוט, 600 גרם סינטה, 400 גרם צלעות טלה 400 גר’ קבב, 2 שיפודי פרגית, 2 שיפודי ירקות, 4 תוספות לבחירה ו-2 קינוחים. תענוג כזה צפוי לעלות לכם 900 ש"ח. התפריט גם כולל מנות ילדים וכן מבחר משקאות חריפים משובחים, ביניהן יינות מתיישנים, בירות לף בראון, קורונה וסטלה + ויסקי מסוגים שונים. 

לדברי שימנב, המסעדה תוכל להכיל בו זמנית 150 סועדים, שיישבו בפנים כ-100 ובחוץ כ-50 (צפויה להיות סגירת חורף עם ההשקה). שטח המסעדה הוא 380 מ"ר וכולל גם קומה שנייה בשטח של כ-80 מ"ר. המסעדה תאפשר טייק-אווי, אבל הם בונים כמובן יותר על ישיבה במקום – במיוחד כאלה שיגיעו מהמשרדים לארוחות עסקיות, אירועי חברה ואירועים משפחתיים כמו ימי הולדת. 

השף הראשי של המסעדה יהיה ליאור אסרף, אבל כוח האדם לפתיחת המסעדה רחוק להיות סגור ולשימנב עדיין חסרים עשרות עובדים והוא מחפש אחמ"שים, מארחות, ברמנים, מלצרים וטבחים על כל הפסים.

פטה כבד - לחם בשר פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

חומוס אלבי פתח תקווה

נסגר מכרז האוכל של החלפ"ת בשוק של פתח תקווה: בקרוב – חומוס ופאב חדשים

לפי התכנון, כבר בעוד שלושה חודשים, השוק של פתח תקווה, יהנה משני עסקי אוכל חדשים, מתוך 11, שצפויים לקום במסגרת תנאי המכרז בו זכתה חברת פוד-טראקים מובילה. העסקים יקומו במקום באסטות שסגורות כרגע, כחלק ממהלך שאמור להחיות את אופציות האוכל בשוק ולתת לו גם חיים בשעות החשיכה. החומוסייה תייצר את החומוס באמצעות מכונה חדשנית מול עיני הלקוח.

המשך קריאה »
ביג פיצה אפל פתח תקווה

נמצא הסלייס המושלם? "ביג אפל פיצה" פתח תקווה היה מפוצץ בערב הפתיחה של הסניף

עשרות רבות מתושבי שכונת נווה גן, בעיקר משפחות וילדים, הגיעו הערב לטעום לראשונה את הפיצה של הרשת, שנכנסה לקהילון – המרכז המסחרי החדש של השכונה. התגובות היו טובות, בעיקר בגלל שסופסוף יש להם פיצה מרחק הליכה מהבית. הסניף, שיכול להאכיל כ-45 סועדים בו-זמנית, הוקם בהשקעה של 700 אלף ש"ח ומציע לפתיחה מבצע של פיצה משפחתית בלי תוספות ב-59 ש"ח, במקום 72 ש"ח.

המשך קריאה »

מי מתעסק? הקניון הגדול והוט סינמה יארחו בפ"ת את נאור ציון להקרנת צ'רלי וחצי

הסטנדאפיסט הוותיק ישתתף ב- 18.9 בערב הוקרה במלאת 50 שנה לסרט הקאלט הכי מוכר בקולנוע הישראל. במסגרת האירוע יערך פאנל עם כוכבי הסרט, שיצא לאקרנים ב-1974, ביניהם: אריה מוסקונה, דוד ששון (הילד מיקו), רועי בארקן, בנו של כוכב הסרט יהודה בארקן, שינחה בקולנוע פאנל מיוחד ויספר פרטים מרגשים ומצחיקים, שלא כולם מכירים – כשבסוף יוקרן הסרט: "צ'רלי וחצי המחודש"

המשך קריאה »
ריקו פתח תקווה RICCO פתח תקווה

טורטייה חדשה בפתח תקווה: ריקו (Ricco) פתחו אמש מסעדה בשחם 30

למתחם האוכל והבילויים הכי "תל אביבי" בעיר מצטרף מותג חדש, שמביא בשורה לפתח תקוואים חובבי הבשר, במיוחד אם הוא מוגש בתוך טורטייה. זה יהיה הסניף השני של הרשת, לאחר זה שברחוב בר כוכבא בעיר. אתמול המקום נפתח בהשקה שקטה ומשבוע הבא ייכנס לפעילות מלאה. "היד אצלנו רחבה – ולקוח יקבל אצלנו כמה שהוא רוצה במנה", מבטיחים בריקו.

המשך קריאה »