כאן יוקם לחם בשר פתח תקווה

רשת לחם בשר תפתח בעוד כחודש מסעדה ראשונה בפתח תקווה במתחם "שופ-טיים"

רשת מסעדות הבשר האיכותית תקים את המסעדה במקום מה שהיה פעם "צ'יקן פאקטורי", שנסגרה עוד בתקופת הקורונה. מדובר בסניף החמישי של הרשת, לאחר סניפים בתל אביב, הרצליה, ראשון לציון וירושלים. המסעדה תוכל להכיל כ-150 סועדים בו זמנית על שטח של 200 מ"ר בקומה ראשונה, 80 מ"ר בקומה שנייה ובחוץ עוד כ-100 מ"ר. ולד שימנב, זכיין הסניף: "הקונספט של שופ-טיים התאים לנו".

מסעדות בשר "טופ קלאס", הן משהו די חדש בקולונריה של פתח תקווה, למרות שבשנים האחרונות נפתחו כמה כאלה כמו, פיטמאסטר וטריולה, שבמקרה, או לא, נמצאים סמוך למסעדה החדשה של "לחם בשר", שצפויה להיפתח בעוד כחודש במתחם "שופ טיים" ברחוב תוצרת הארץ. מדובר במסעדת שף, גלאט כושר, הפונה באופן מוצהר לקהל הדתי-מסורתי, שיש רבים ממנו בפתח תקווה.

פלטת בשרים של לחם בשר

הלוקיישן הפך לנחשק יותר

ההכנות לקראת הפתיחה בעיצומן ומספר פועלים עובדים במרץ במקום, על מנת להכשירו לפתיחה. המסעדה תוקם על מה שהיה פעם סניף "צ'יקן פאקטורי", שהשלט שלו עדיין מתנוסס למעלה ונסגרה לפני יותר משנה. אל הלוקיישן האטרקטיבי, שהפך לנחשק עוד יותר, בעקבות האכלוס העתידי של משרדי ב.ס.ר והקמת העסקים בדן טאון, לטשו עיניים מספר מסעדות מובילות, אך לבסוף זכתה בו, "לחם בשר".

לחם בשר היא רשת מסעדות הפועלת בשיטת הזכיינות ונמצאת בבעלות רונן נמני, אחד מהמסעדנים הבולטים בישראל, שבאמתחתו גם הבעלות על רשת "קפה קפה". את הסניף הראשון הקימה הרשת לפני יותר מעשור (20129), בנמל תל אביב, מה שמהווה עדיין את סניף הדגל שלה ואפילו מבחינת התל אביבים מדובר במסעדת גורמה עם בשר, שזכה לתשבוחות וביקורות טובות לאורך השנים.

עם הזמן, הרשת פתחה עוד ארבע סניפים – בהרצליה, ראשון לציון, ירושלים (בתחנה) ובבאר שבע, שם הסניף נסגר לאחרונה, אך עתיד להיפתח מחדש. הזכיין של המסעדה בהרצליה, שנמצאת על המרינה ונפתחה לפני שבע שנים, הוא ולד שימנב, שהוא גם הבעלים של הסניף בפתח תקווה. "הקונספט של 'שופ-טיים' התאים לסגנון הכשר של הרשת", סיפר לפתח תקווה NEWS. "נכון שיש עוד מסעדות בשר לידנו, אך אנחנו לא חוששים ממתחרים. אנחנו שונים, ייחודיים ועם קהל לקוחות קבוע שמכיר אותנו".

סיניה טלה בלחם בשר

מחפשים עובדים לכל התפקידים

שימנב מוסיף כי ההחלטה לפתוח סניף בפתח תקווה, נולדה בעקבות דרישה של אותם לקוחות קבועים, תושבי העיר והסביבה, שנאלצו לכתת את רגליהם לסניפים בתל אביב והרצליה. "גילינו שיש ביקוש רב לפתיחת מסעדה של לחם בשר בפתח תקווה", הוא מציין. "מה שמייחד אותנו הוא ההקפדה על הכשרות, גלאט כושר, זאת מבלי להוריד מאיכות והטעם של הבשר. 

התפריט של "לחם בשר" כולל מנות סטייקים, פרגיות, שניצל, עראיס, אסאדו, סלטי בשר, אנטריקוט, דגים ועוד. המסעדה צפויה להציע ספיישל עיקריות, כמו פלטה לרביעייה, הכוללת 500 גרם אנטריקוט, 600 גרם סינטה, 400 גרם צלעות טלה 400 גר’ קבב, 2 שיפודי פרגית, 2 שיפודי ירקות, 4 תוספות לבחירה ו-2 קינוחים. תענוג כזה צפוי לעלות לכם 900 ש"ח. התפריט גם כולל מנות ילדים וכן מבחר משקאות חריפים משובחים, ביניהן יינות מתיישנים, בירות לף בראון, קורונה וסטלה + ויסקי מסוגים שונים. 

לדברי שימנב, המסעדה תוכל להכיל בו זמנית 150 סועדים, שיישבו בפנים כ-100 ובחוץ כ-50 (צפויה להיות סגירת חורף עם ההשקה). שטח המסעדה הוא 380 מ"ר וכולל גם קומה שנייה בשטח של כ-80 מ"ר. המסעדה תאפשר טייק-אווי, אבל הם בונים כמובן יותר על ישיבה במקום – במיוחד כאלה שיגיעו מהמשרדים לארוחות עסקיות, אירועי חברה ואירועים משפחתיים כמו ימי הולדת. 

השף הראשי של המסעדה יהיה ליאור אסרף, אבל כוח האדם לפתיחת המסעדה רחוק להיות סגור ולשימנב עדיין חסרים עשרות עובדים והוא מחפש אחמ"שים, מארחות, ברמנים, מלצרים וטבחים על כל הפסים.

פטה כבד - לחם בשר פתח תקווה

עוד ב-אוכל ובילויים

אוכל בפתח תקווה

רעבים בפתח תקווה בחול המועד? אלה המקומות המומלצים להשקיט לכם את הבטן

עשרות אלפי תושבי פתח תקווה ישבו מחר בליל הסדר ויציינו פסח 2024, בשמחה מהולה בעצב ובדאגה למצב החטופים והמדינה. אם יש משהו מנחם ומסיח את הדעת, שהוא גם צורך טבעי של כולנו – זה לאכול בחוץ – ועם מעצמה קולינרית כמו שלנו, יש הרבה אפשרויות – גם בימים רביעי + חמישי. אז איפה הכי כדאי לאכול בחג? בדקנו בכמה ממתחמי האוכל הגדולים בעיר ואלה הממצאים:

המשך קריאה »
יריד עמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה

פסח בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה: יריד מציאות ואומנות חדש + מתחם החלקה על הקרח (וידאו)

מתחם הבילויים והאוכל על ציר ז'בוטינסקי, פותח את עונת האביב עם שתי יוזמות, שאמורות למשוך קהל רב יותר מהרגיל. מי שיגיע היום (חמישי) עד הערב ומחר בשעות הבוקר והצהרים, יוכל להינות מיריד הכולל מכירה של חפצי אומנות בעבודת יד. היריד נפתח בפעם הראשונה בשבוע שעבר והסופ"ש ממשיכים את המסורת. ביום ראשון (14.4), תחילת חופש פסח, צפויה לילדים שיגיעו למתחם הפתעה מרעננת.

המשך קריאה »
מתחם האוכל בקניון הגדול פתח תקווה

צפו: מתחם האוכל בעופר הקניון הגדול פתח תקווה עבר שדרוג מסיבי. כבר אכלתם שם?

המקום, שבאופן מסורתי, הכי הומה בקניון, קיבל בשבוע האחרון פנים חדשות לאחר שכמעט סיים שיפוץ נרחב שנועד לשפר את חוויית האוכל של הלקוחות הרבים היושבים בו. במסגרת המהלך הוחלפו כל השולחנות והכיסאות לחדשים נוחים יותר ומעוצבים יותר. גם חזית עסקי האוכל במקום שופצה והפכה להיות מזמינה יותר. כפי שדיווחנו, הסניף של מקדונלדס עדיין נמצא בשיפוצים וצפוי להיפתח בקרוב.

המשך קריאה »
ברונקו בורגר פתח תקווה

מטורף וגם כשר? בטח! ברונקו בורגר יפתח עוד חודשיים סניף ראשון במטרו פארק פתח תקווה

לפני יומיים ביקרנו במתחם העסקים החדש והמסקרן על משה דיין 10, דקות הליכה מתחנת הרכבת הקלה של ז'בוטינסקי. המתחם עדיין בשלבי היתמרקות לקראת כניסתם של העסקים, אבל טעימה קטנה קיבלנו, כשנתקלנו בשלט הזה שהיה מונח על הרצפה באחד מהנכסים, שכבר עורר דיון בפייסבוק. אז תכירו את ברונקו בורגר פתח תקווה "ההמבורגר הכי מטורף בארץ", כפי שהם מבטיחים.

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading