אוהדי הפועל פתח תקווה חוגגים עלייה לליגת העל

צפו: לאחר 8 שנים הפועל פתח תקווה חוזרת לליגת העל אחרי 6:0 על בני יהודה

זה היה צפוי, אבל עבור אוהדי הפועל זה אף פעם לא נגמר – עד שזה לא נגמר. והפעם זה באמת נגמר ונגמר בגדול. כ-7500 אוהדי הפועל ויתרו על מדורות ל”ג בעומר לטובת חגיגות עלייה, שהתחילו עם קונצרט של שישייה, נמשכו עם דקות ארוכות של חגיגות ביציעים אחרי שריקת הסיום והסתיימו בשעות הלילה המאוחרות במוקדי בילוי ברחבי העיר. מה אמרו שר הספורט מיקי זוהר, ח”כ בני גנץ ושחקן העבר יוסי שושני?

למרות ההפסד המפתיע בשבוע שעבר להפועל אום אל פחם (0:1), כל מה שהפועל פתח תקווה הייתה צריכה כדי לחזור לליגת העל זאת נקודה אחת מול בני יהודה החלשה שסיימה את העונה. כבר אחרי 3 דקות, הגיע שער עצמי של עמית ביטון, שהתחיל את החגיגה, שנמשכה בדקה ה-34 עם שער של אופק אושר. עם פתיחתה של המחצית השנייה עמית יחזקאל מבני יהודה הורחק וזה נתן את האות לצמד של רועי זיקרי תוך שתי דקות (67’, 69’) וצמד של עוז פרץ תוך שבע דקות (81’, 88’) להשלמת השישייה.

צפו בחגיגות אוהדי הפועל פתח תקווה ובדברים של בני גנץ, מיקי זוהר ויוסי שושני

בסיום המשחק, השחקנים חגגו עם האוהדים השרופים, חלקם אף הצטרפו אליהם פיזית ליציע המזרחי. השחקנים הקפיצו את המאמן עופר טסלפפה לקול תשואות האוהדים, שכזכור, רק לפני מספר חודשים, דרשו לפטרו לאחר רצץ של משחקים לא טובים. גם מנכ”ל הקבוצה אבי יחיאל, קיבל קריאות עידוד. למרות התפרצות השמחה, הקהל הקפיד לא לפרוץ אל הדשא, מה שעלול היה להיות כרוך בהורדת נקודות.

ביציע הכבוד נצפו יו”ר ההתאחדות שינו זוארץ, שנראה מחויך, זאת למרות שהוא מזוהה כאוהד מכבי פתח תקווה. גם הוא יודע כמה זה טוב לכדורגל הישראלי ולפתח תקווה, ששתי הקבוצות חוזרות לבמה המרכזית. עוד נצפו, שר התרבות והספורט מיקי זוהר, הרמטכ”ל ושר הביטחון לשעבר בני גנץ, יו”ר המנהלת ארז כלפון ושחקני עבר רבים, ביניהם יוסי שושני, מוקי קקון, שי הס, יוסי שבחון ועוד.

עוד ב-ספורט

אוהדי הפועל פתח תקווה

בעקבות תבוסת נתניה: הפועל פ”ת יכולה להבטיח מקום בפלייאוף העליון כבר ביום א’ הקרוב

השילוב של הניצחון ההירואי בסמי עופר (0:1) יחד עם ההפסד הערב (23.2.26) של נתניה בבית 8:2 מול בית”ר ירושלים, יצר סיטואציה חלומית עבור האוהדים הכחולים: ניצחון על הטוענת לכתר הפועל ב”ש ביום ראשון (20:15) באצטדיון “טרנר, יבטיח להפועל מקום בין 6 הגדולות בליגת העל – לראשונה מזה שני עשורים. על פי ההערכה: העפלה לפלייאוף העליון שווה להפועל כ-3 מיליון ש”ח.

המשך קריאה »

הניצחון הגדול העונה: הפועל פתח תקווה הדהימה את מכבי חיפה עם 0:1 בסמי עופר

הניצחון הגדול ביותר של הפועל העונה בליגת העל ואולי הגדול ביותר ב-23 השנים האחרונות, אז ניצחה לאחרונה את מכבי בחיפה: הפועל פתח תקווה הדהימה את מכבי חיפה עם 0:1 אדיר
דווקא אחרי האכזבה בשבוע שעבר, החבורה של עומר פרץ הציגה משחק הקרבה הירואי בחיפה. שער בכורה של הרכש החדש, דיארה, סידר שלוש נקודות יקרות מפז שמרחיקות את הכחולים מהמקום השביעי ונותנות דחיפה אדירה במאבק על הפלייאוף העליון.

המשך קריאה »
הפועל חיפה הפועל פ"ת

פנצ’ר בדרך לפלייאוף העליון: כ-5500 אוהדי הפועל פ”ת בהפסד להפועל חיפה (וידאו)

דווקא כשהם במומנטום אחרי הניצחון בסכנין ועם פער של 4 נקודות מהמקום ה-7, בדרך להבטיח מקום בין שש הגדולות, שחקניו של עומר פרץ כשלו במשחק הביתי עם הפסד 1:0, בניגוד לציפיות של האוהדים הרבים, שהגיעו למגרש בשבת בצהרים. היציע המזרחי, כמעט היה מלא, אבל מיהר להתרוקן עם סיום המשחק מאוכזב. פרץ: “לא חושב שלא היה רעב ותשוקה. הגול המוקדם שיבש לנו תכניות”.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל פתח תקווה

זה מתקרב: כ-500 אוהדי הפועל פ”ת חגגו ניצחון 1:2 בסכנין בדרך לפלייאוף העליון

עוד מבחן אופי לשחקנים של עומר פרץ עבר בהצלחה, כשהשיגו ניצחון שני ברציפות, שהשאיר אותם במקום ה-6 ואם זה יישאר כך, הם יבטיחו בעוד חודש 10 מפגשים מול הקבוצות הגדולות של הליגה והכנסה צפויה של כ-3 מיליון ש”ח. קוסטה, החלוץ הלוהט של הפועל, כבש צמד בדקות ה-29 וה-59, אחרי שסלמן הישווה לסכנין בפנדל שנוי במחלוקת. תרשמו ביומנים: יום שישי ב-14:00 הפועל חיפה מגיעה ל”שלמה ביטוח”.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading