קטה נדל"ן ניר 18 התחדשות עירונית כפר גנים ג'

צפו: ניר 18 פתח תקווה (Kata B Gimel) של קטה נדל"ן אחרי הריסה בכפר גנים ג'

עוד פרויקט התחדשות עירונית של קטה עולה שלב: לאחר שנהרסו שש יחידות דיור, של מבנה ישן ומוזנח בן 3 קומות, בעוד שנה וחצי-שנתיים יקום בניין מגורים מודרני ובוטיקי בשכונה המבוקשת ומעוררת העניין. הבניין צפוי להתנשא לגובה של 9 קומות ויכיל 19 יחידות דיור בתמהיל דירות של 2,4,5 ו-6 חדרים פלוס מיני פנטהאוזים בקומות העליונות. "נותרו דירות אחרונות למכירה". 

אם נדמה לכם שרואים הרבה קטה בעיר, אז לא טעיתם. לאחר שסיקרנו את הפרויקט החדשים של קטה גרופ וקטה יזמות, שבוע שעבר העלה הילוך פרויקט של הצלע השלישית במשפחה, קטה נדל"ן – ניר 18 בכפר גנים ג'. מדובר בפרויקט ייחודי של תמ"א 38/2, שכלל הריסת מבנה ישן ובנייתו של בניין מגורים חדש עם 19 יחידות דיור, המתנשא ל-9 קומות. 

צפו בהריסת המבנה בניר 18 כפר גנים ג' (באדיבות פייסבוק כרמים - המנהלת להתחדשות עירונית פתח תקווה)

קטה גימל: 80 יחידות על שטח של פחות מ-100 מ'

בשבוע שעבר עלו הטרקטורים והדחפורים על השטח והפילו את 6 יחידות הדיור של המבנה הקטן בן שלוש הקומות שנהרס. עם הפרויקט הזה, קטה נדל"ן, למעשה, השתלטה על המתחם, שצפוי לכלול בשנים הקרובות גם את הפרויקטים בלוחמי הגטו 35 (שיכלול 36 דירות) ולאחריו תגיע ההריסה של ניר 15 (שיכלול 27 יחידות דיור). סה"כ כ-80 יחידות דיור – על שטח של פחות מ-100 מטרים.

 הפרויקט ימותג בשם KATA B GIMEL – צירוף של שם החברה והשכונה. החברה היא קטה נדל"ן, בבעלות האח – אורי קטה. לגבי השכונה, המתחם נמצא על הגבול של כפר גנים ב' ו-ג' ובקטה העדיפו למתג את הפרויקט כשייך לכפר גנים ג', שנחשבת לחדשה ומבוקשת שיותר.

לקטה נדל"ן יש מספר פרויקטים בתכנון ובביצוע כיום בפתח תקווה, ביניהם: מבצע דקל 16 בנווה גן, אורלנסקי 22, הנשיאים 57-59, הנשיאים 16, הלל זכריה 17-19, מתחם פרנקפורטר ועוד רבים אחרים. פרויקט "קטה בגימל", הוא אבן דרך חשוב לחברה, עם מתחם התחדשות עירונית, הכולל הריסה ובנייה של שלושה מבנים בלב שכונת ביקוש.

ההריסה מלמעלה של ניר 18 בכפר גנים ג' - קטה נדל"ן
ההריסה מלמעלה של ניר 18 בכפר גנים ג' - קטה נדל"ן. באדיבות: רמי חכם, צילום חכם

משביחים בכפר גנים ג'

"המגמה שאנחנו מזהים", מתייחס קטה לכפר גנים ג'. "היא שדירות באזורי ביקוש קשיחים, שההיצע שם מוגבל, כדוגמת שכונה זו – הן מבוקשות מאוד וזה תואם את האסטרטגיה שלנו – לקדם ולבנות פרויקטים באזורי ביקוש ועם פוטנציאל השבחה משמעותי. בנוסף, היום אנשים מבינים שמשפחת קטה יודעת לתת רמה אחרת. יש את האיכות, רמות הגימור, חומרי הגלם – כל הדברים הקטנים שבסוף מתחברים לדבר גדול – בסוף אנשים מעריכים את זה ואפשר לראות את זה מתבטא במכירות".

קטה נדל"ן מקדמת בתחום ההתחדשות העירונית בלבד מאות יחידות דיור בפתח תקווה, מתוכן כ-400 יח״ד – כבר קיבלו את אישורה של הוועדה המקומית. קטה מציין כי החברה פעילה בתחום היזמי בכל אזור גוש דן ומחזיקה נכסים רבים בבעלותה, ביניהם בנייני דירות למגורים וגם נכסים מסחריים, שמושכרים לטווח ארוך. "בנוסף, אנחנו משביחים עתודות קרקע, מקדמים מתחמים של פינוי בינוי ורוקמים שותפויות עסקיות שונות, שמרחיבות את פעילותה ומחזקת אותה", אומר קטה. 

הריסת ניר 18 בכפר גנים ג' - של קטה נדל"ן
הריסת ניר 18 בכפר גנים ג' - של קטה נדל"ן. באדיבות: רמי חכם, צילום חכם

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם

מתחם קטה גימל KATA GIMEL - על המפה

תמונות הפתיחה באדיבות: רמי חכם, צילום חכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

בית קפה פתח תקווה נווה עוז

בית קפה או חנות? נכס מסחרי בשטח של 135 מ"ר התפנה במתחם יוניק סנטר פתח תקווה

שינוי במתחם המסחרי השכונתי של נווה עוז בפינת דנמרק-דגניה: הנכס שבו פעלה חנות הצעצועים "ממלכת הג'ונגל" ב"יוניק סנטר", ברחוב דגניה 6 בנווה עוז, התפנה ומחפש שוכר חדש. מדובר בנכס בשטח של 135 מ"ר, במתחם שכבר מושך תנועה קבועה של קונים.

המשך קריאה »
עורך דין עידן שטרית

ההתחדשות העירונית בשפינוזה פ"ת עולה שלב. עו"ד דיירים שטרית: "הגענו ל-100% חתימות"

פרויקט ההתחדשות העירונית של "שפיר הנדסה" בשפינוזה 3-9 בשכונת אחדות הוסב מתמ"א 38/1 לתמ"א 38/2. לדברי עורך דין הדיירים של הפרויקט, בתוך כשנה וחצי נאספו חתימות של כל בעלי הדירות ונחתם הסכם ליווי בנקאי. תחילת העבודות צפויה בתחילת 2027.

המשך קריאה »
פרויקטים מגורים חדשים בפתח תקווה

מגדלי יוקרה, בנייני בוטיק ופרי-סייל: 10 פרויקטי המגורים הבולטים שנמכרים עכשיו בפתח תקווה

מהקריה האקדמית ועד המרכז השקט: ריכזנו את הפרויקטים החדשים הבולטים בעיר, עם המחירים, היזמים ומה שכדאי לדעת עליהם, לפי בדיקה בפלטפורמת "יד1" (מבית יד2). שוק הדירות החדשות בפתח תקווה ממשיך להציע מבחר גדול. המחיר הממוצע לדירת 4 חדרים בעיר עומד על כ-2.46 מיליון ש"ח.

המשך קריאה »
דירות למכירה בפתח תקווה

מ־1.45 ועד 2.4 מיליון ש"ח: אלה הדירות האחרונות שנמכרו החודש בפתח תקווה

מי שמתעניין בשוק הדיור בפתח תקווה יכול לקבל תמונה עדכנית מהעסקאות האחרונות שנרשמו בעיר. לפי נתוני אתר מדלן, המחיר הממוצע לקנייה בפתח תקווה עומד על כ־2,579,613 ₪, ושכר הדירה הממוצע על כ־6,700 ₪ לחודש, כאשר כ־974 דירות מוצעות כיום למכירה בעיר..

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading