בזל פארק פתח תקווה

בזל פארק פ"ת: הסתיימה בניית כל 27 הקומות. ROOMS צפויים לפתוח שם מתחם נוסף

פרויקט הענק של קבוצת סופרין וקבוצת וייס, עולה שלב נוסף וכבר נוגע בשמיים עם עוד מגדל משרדים משמעותי שימלא את הסקיי-ליין של פתח תקווה. השאיפה היא לסיים את העבודות במרץ 2025 ולאחר מספר חודשים לקבל טופס 4, שיאפשר לאכלס את הבניין החולש על כמעט 40 אלף מ"ר משרדים שבבנייתו הושקעו כ-350 מיליון ש"ח. רשת המתחמים השיתופיים של פתאל, צפויה לשכור, או לרכוש שם קומות.

הפעם הראשונה שדיווחנו לכם על פרויקט בזל פארק פתח תקווה הייתה לפני כמעט שלוש שנים (אוקטובר 2021), כשרק התחיל הפרויקט, שנושק לשכונת נווה גן ואפשר לראות אותו טוב מרח' הרב מלכה ורח' ז'בוטינסקי. הוא נמצא על ציר תנועה עמוס (לפעמים עמוס מדי) ברח' בזל, סמוך למסעדת מימי ונונו, ליד חניית הכורכר, שבהמשך תהפוך למוזיאון צבאי.

בזל פארק - כמעט 40 אלף מ"ר משרדים
בזל פארק - כמעט 40 אלף מ"ר משרדים

7 דקות הליכה מהרכבת הקלה וכביש גישה חדש

היזמים בונים על הלוקיישן, צמוד לפארק ולקניון הגדול, מרחק 7 דקות הליכה מתחנת הרכבת הקלה. האטרקטיביות של הפרויקט גדלה נוכח לסלילתו של כביש חדש, שיחבר בין הרב מלכה לרח' בזל, צפונית לפארק הגדול, במהלך שמקווים שיקל על התנועה והגישה לפרויקט למאות המכוניות של עובדים ומבקרים במגדל, שחלקם צפויים לחנות בחנייה התת קרקעית בת ארבע הקומות. 

כבר באפריל 2022 דיווחנו לכם שנפרשה הרפסודה הענקית והתכנון היה שהפרויקט יסתיים כבר באוקטובר 2024, אבל עקב המלחמה, שתקעה את כל ענף הבנייה בפתח תקווה, הפרויקט התעכב. למרות זאת, לאחרונה העבודות התבצעו בקצב מוגבר מאוד, שאיפשר לסיים את בניית כל 27 הקומות עוד השבוע. לפרויקט יש עוד דרך ארוכה עד שיקבל טופס 4, אבל לפי קצב העבודות והאישורים, ייתכן וכבר תוך 6-9 נראה משרדים נכנסים לבזל פארק.

צפו בפרויקט בזל פארק פתח תקווה - מכל הכיוונים (מתוך פייסבוק פתח תקווה NEWS)

דרכי הגישה לבזל פארק פתח תקווה

מפת איזור בזל פארק

רומס (ROOMS) בדרך לסניף שני בפתח תקווה?

מי ייכנס למגדל המשרדים הענק, שיכול לאכלס עשרות עסקים קטנים וגדולים? זה עדיין לא ידוע. לפי שוק נדל"ן המשרדים הרווי בפתח תקווה, יידרש עוד זמן לא מועט עד (ואם בכלל), הוא יאוכלס במלואו. מה שכן אפשר לספר, זה שמתחם המשרדים השיתופיים, רומס (ROOMS), יהפוך כנראה להיות המשמעותי ביותר בפתח תקווה, לאחר שיפתח בבזל פארק מתחם נוסף, בעקבות ההצלחה של בסר רומס פתח תקווה, שמתקרב ל-100% אכלוס.

התנופה העסקית של פתח תקווה, יחד עם סגנון העבודה השיתופי וההיברידי, גורמת לעסקים רבים בעיר, לשקול מעבר למתחמים שיתופיים, גם כדי לחסוך עלויות של הוצאות משרד ובמקרים מסוימים, גם לקבל אווירת עבודה טובה יותר – עם כל התנאים והפינוקים הנלווים. זה עוד לא סגור רשמית, אבל העסקה כנראה תצא לפועל.

מתחם ROOMS בבסר סיטי פתח תקווה שנפתח לפני כשנתיים וחצי
מתחם ROOMS בבסר סיטי פתח תקווה שנפתח לפני כשנתיים וחצי

פרויקט בזל פארק הוא יוזמה דו-ראשית של קבוצת סופרין, העוסקת בייזום, ניהול והקמה של פרויקטים נדל"ניים למגורים, משרדים, מסחר ולוגיסטיקה, וקבוצת וייס העוסקת בין השאר בניהול, ייזום והשבחה של נכסי נדל"ן בארץ ובעולם. על התכנון אמון בתכנון האדריכלים ברעלי לויצקי כסיף.

אירוע יציקת הרפסודה בזל פארק פתח תקווה

בזל פארק היום

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

ליאור אליהו אבנר אליהו אלי כהן

במעמד שר הכלכלה וראש העיר: 'אבנר אליהו' חנכה משרדים בפ"ת וקיבלה טופס 4 לקיש 16

חברת הנדל"ן הפתח תקוואית ה-ותיקה חגגה את פתיחת המשרדים החדשים של הקבוצה בקומה ה-18 במגדל העסקים בזל פארק פתח תקווה (רח' בזל 10), בנוכחות רמי גרינברג, שר הכלכלה אלי כהן, אנשי החברה, ביניהם הבעלים אבנר אליהו ובנו ליאור, כדורסלן העבר של נבחרת ישראל וכיום מנהל בקבוצה. במקביל, דיווחה החברה על שלב משמעותי בפרויקט הדגל של בפתח תקווה – בקיש 16

המשך קריאה »
כבישי הגישה לפרויקט ויקה פארק

גרינברג: בקרוב יושלמו כבישי הגישה לפרויקט VICA (ויקה) פתח תקווה, סמוך לאצטדיון

ראש העיר רמי גרינברג מסר כי העירייה והחברה לפיתוח בדרך להשלמת הכבישים שיחברו את הנוסעים ברחובות זבולון המר וגיסין לפרויקט המסחרי העתידי, של חברות ויתניה וקרסו, שצפוי להתחיל להיות מאוכלס ב-2027. לדברי גרינברג, המקום עובר מתיחת פנים תשתיתית מקיפה שנועדה לייעל את זרימת התנועה ולשפר את הנגישות באזור התעשייה פארק-טק (קריית אריה).

המשך קריאה »
ביג פתח תקווה

תאונת עבודה באתר הבנייה של "ביג" פתח תקווה: פועל נפל מגובה ומצבו מוגדר קשה

פועל כבן 35 נפצע באורח קשה לאחר שנפל מגובה באתר הבנייה של פרויקט "ביג" במשה דיין פינת גיסין. המבוצע על ידי חברת "דניה סיבוס". הפצוע פונה לבית החולים בילינסון כשהוא מורדם ומונשם. זוהי תאונת העבודה הרצינית הראשונה (ונקווה גם האחרונה) במתחם הענק (65 אלף מ"ר), שצפוי לקום עד 2029 עם כ-150 חנויות ומגדל משרדים ענק בו יאוכלסו עובדי קבוצת "פוקס".

המשך קריאה »

מסוכן לבעלים: אופיר אדרי מקבל את הזיכיון של סוכנות התיווך "רימקס" פתח תקווה

אחרי עשור כסוכן מוביל ומעל ל-200 עסקאות בעיר בחמש השנים האחרונות בלבד, אופיר אדרי עושה את קפיצת המדרגה הטבעית והופך לבעלי הסוכנות. יחד עם אשתו ושותפתו העסקית, בת-אל, השניים מביאים רוח חדשה של מנטורינג לשוק הנדל"ן המקומי, ומספקים תחזית מרתקת (ולא מתפשרת) על עתיד שוק המגורים והמסחר בעיר.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading