צדוק בן משה גדעון השריף

בן משה: "שוחחתי עם גדעון 'השריף'. המקלט שלהם הגיע לתפוסה של מעל 70 איש"

סגן הראש העיר הגיב ברשתות החברתיות לסערה סביב האדם, שצולם מונע מתושב פתח תקווה להיכנס למקלט בבניין מגורים ביהודה הלוי 12 במרכז העיר – בסרטון שהופץ תחילה בערוץ של דניאל עמרם – והפך לויראלי. "הוא מתריע על מצב המקלטים מאז תחילת המלחמה", אמר. "המקלט מתאים ל-25 איש. בסביבתו יש בניינים ללא מקלט, או שאינו ראוי לשימוש – ואנשים מגיעים ממקומות אחרים יוצרים דוחק ומחנק".

בהמשך לסערת הסרטון שהפכה לשיחת העיר, צדוק בן משה, לא הצדיק את גדעון, אך ביקש להראות גם צד אחר של הדברים. הוא צירף לדבריו גם הודעות של תושבים אחרים, התומכים בגדעון "השריף". "האיש הזה מתנדב,אצלנו והוא האדם הכי טוב לב נדיב ורגיש שיש. הוא מתנדב לא רק אצלנו והוא אישיות מדהימה ומיטיבה לסביבתה", כתבה אחת מתושבות פתח תקווה, שמכירה את גדעון "השריף".

פתח תקוואית אחרת כתבה. "אני לא מאמינה, וכמה עצוב לי. זה הבן אדם הכי מהמם עלי אדמות. אמא שלי לקתה בשבץ מוחי לפני שנתיים ומאז היא לא מתפקדת: הוא כל הזמן דואג לה, כשחזרה הביתה עשה לה משלוחי אוכל, דאג למטפלת שלה כאילו היא הבת שלו, הבן אדם הזה הוא מלאך. אין ספק שאסור למנוע מאנשים להיכנס למקלט, ללא ספק, אבל בבקשה אל תפיצו את הסרטון הזה, הוא באמת איש תמים שרק רוצה לעשות סדר ולעזור כל הזמן לכולם, נתינה ולב עצום, ממש כואב לי לראות אותו כך".

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

פסל בנות דבורה פתח תקווה

בנות דבורה: שני פסלי ענק לציון גבורת הנשים ב-7 באוקטובר נחנכו בפארק "יד לבנים"

הסתדרות הציונית העולמית, בשיתוף עיריית פתח תקווה והחברה היהודית אמריקאית לשימור היסטורי, חשפו לפנות ערב (8.7) אנדרטה עם צמד פסלים בגובה של מעל 3 מטרים, המסמלים מחווה מרגשת לגבורת נשות צה"ל, ביום בו פרצה מלחמת "חרבות ברזל". בטקס מרגש הוסר הלוט בהשתתפות ראש העיר רמי גרינברג, הפסל סם פיליפ ויעקב חגואל, יו"ר ההסתדרות העולמית.

המשך קריאה »
סטנד אפ פתח תקווה בהוט סינמה הקניון הגדול פתח תקווה

הוט סינמה פ"ת מפנקים את המפונים בפרימה בכרטיס חינם לקולנוע והטבות נוספות

כ-160 מפונים, שפגע ביתם, בעקבות הטיל שנפל לפני שבועיים בפתח תקווה, שוהים במלון פרימה לינק בפתח תקווה, הסמוך לעופר הקניון הגדול, מקבוצת מליסרון. הקירבה יצרה הזדמנות לרשת בתי הקולנוע לעמוד לצד הקהילה ולחבק את המפונים ברגעים הלא-פשוטים שהם חווים – כחלק ממחויבותה החברתית ופעילותה למען הציבור בשעת חירום.

המשך קריאה »
רן פינקלשטיין חיים לוי רמי גרינברג עודד מנסטר שלומי ערה

עשרות מפונים צפו במלון פרימה לינק פתח תקווה בהופעת סטנדאפ של עודד מנסטר

בערב מיוחד, שהתקיים עבור מפוני העיר שנפגעו מהטיל, רגעים של קושי הפכו לשעה קלה של חיוך, וחיבוק חם. ראש העיר רמי גרינברג, שנכח באירוע, בירך את המפונים, שרבים מהם ניגשו אליו, ובאופן אישי הודו לו על כך שהוא דואג להם משיבוץ מגורים ועד שיקום הבתים והחיים עצמם. "מחויבותו לרווחת המפונים ניכרת בכל צעד, ואין ספק שהנוכחות שלו מחזקת ונותנת תקווה", אמר אחד התושבים.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שותפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading