מתחם יוחננוף בגיסין פתח תקווה

פרסום ראשון: מתחם מסחרי של יוחננוף יוקם ברח’ גיסין אם המושבות החדשה פ”ת

לפני מספר ימים נתלה שלט המודיע לתושבי השכונה והמבקרים בה, כי מה-15.7 לא ניתן יותר לחנות בחניון העפר הזמני מול מסעדת אחלה, בעקבות תחילת הקמתו של פרויקט ענק, המתוכנן על שטח גדול שיכלול חוץ מהסופרמרקט של יוחננוף, שטחי מסחר נוספים וגם מגדל משרדים. מנהלי היזמות של הפרויקט הם חברת “רושו הנדסה יזמות”, שגם ניהלו את היזמות של מתחם Giss-in, שממול.

מיוחננוף נמסר: “בשבועות הקרובים יחלו העבודות על פרויקט חדש של יוחננוף ברחוב גיסין. פרטים נוספים לגבי פתיחה ופעילות יימסרו בהמשך”. לפי ההדמיות, שנמצאים במסמכי היתר הבנייה ובמסמכי התכנון, הפרויקט צפוי לכלול חנייה תת קרקעית גדולה עם שתי קומות מסחר – אחת של הסופר והשנייה שתכיל עשרות יחידות נכסים של חנויות/משרדים. 

מתחם יוחננוף גיסין פתח תקווה (הדמיה: יוחננוף)
מתחם יוחננוף גיסין פתח תקווה (הדמיה: רושו)

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

משרדים גדולים ב.ס.ר סיטי

חזקים בעיר: מיהם 20 בעלי/שוכרי המשרדים הכי גדולים במתחם ב.ס.ר סיטי פתח תקווה?

מתחם העסקים הגדול בפתח תקווה על ז’בוטינסקי-רבין-שחם-תוצרת הארץ, שביום טוב (אם כולם מגיעים) מאכלס כ-10,000 עובדים ב-4 בניינים מודרניים בני 30 קומות כל אחד מרחק יריקה מתחנת הרכבת הקלה, הפך בשנים האחרונות למוקד משיכה מרכזי עבור חברות ענק, תאגידים וגופים ציבוריים. מבדיקה של פתח תקווה NEWS, עולה תמונת מצב מרתקת היקף האכלוס של אותן חברות.

המשך קריאה »
הרצל 61 פתח תקווה התחדשות עירונית אזורים

זכו במכרז במרכז: חברת “אזורים” תבנה 340 דירות חדשות בהרצל פתח תקווה

חברת הנדל”ן הארצית הותיקה דיווחה היום (5.4), שזכתה במכרז דיירים משמעותי במרכז העיר. במסגרת הפרויקט, שיוקם ברחובות הרצל 61-67 והחצב 3, ייהרסו 92 דירות ישנות וייבנו במקומן שלושה מגדלים חדשים בני 27 ו-33 קומות + בניין בן 9 קומות, לצד שטחי מסחר בהיקף של 950 מ”ר. הפרויקט הוא חלק מתוכנית ההתחדשות העירונית הענקית סביב תחנת “מטרו העירייה” העתידית.

המשך קריאה »
ליאור אליהו אבנר אליהו קיש 16

מטביע את חותמו בנדל”ן: כדורסלן העבר ליאור אליהו חזק בהתחדשות העירונית של פ”ת (וידאו)

שחקן נבחרת ישראל לשעבר ואחד מהכדורסלנים הגדולים שידעה המדינה, תלה את הנעליים, אך ממשיך לספק “הטבעות” מסוג אחר לחלוטין. לפני כשני עשורים הוא חבר לאביו אבנר להקמת קבוצת “אבנר אליהו”, שחתומה כבר על למעלה מ-25 פרויקטים ברחבי פתח תקווה. כעת, עם פרויקט הדגל “קיש 16” שנמצא רגע לפני אכלוס, ליאור אליהו מדבר על המעבר לעסקי המשפחה, האמון באבא אבנר והאהבה לבניית העיר.

המשך קריאה »
שדות גיטלמן ז'בוטינסקי 16 פתח תקווה

יומיים אחרי הנפילות: “שדות-גיטלמן” קיימו אירוע הריסה בז’בוטינסקי 16 פ”ת (וידאו)

אם רצים לקבל המחשה עד כמה התחדשות עירונית חשובה בכלל ובמיוחד בימים אלה, הייתם צריכים להגיע שלשום (ראשון, 22.3) לאירוע ההריסה שקיימה חברת הנדל”ן הפתח תקוואית הותיקה. יומיים לפני כן, נפלו רסיסים של יירוט בסמוך למקום, אחרי שהדיירים כבר פונו. במסגרת פרויקט “שש.עשרה”, הרסו בנייני רכבת ישנים (הצבעוניים) ובמקומם יקומו שני בניינים מודרניים עם 67 יחידות דיור

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading