מכבי פ”ת קיימה אימון בוקר מיוחד עם עמותת שק”ל לאנשים בעלי מוגבלויות שכליות

מספר ימים לאחר ההפסד הכואב לנוף הגליל (1:0), במכבי חזרו לעניינים והם עדיין בעמדה מצוינת לעלות לליגת העל, כשהם במקום ה-1 בליגה הלאומית. השמחק הבא יתקיים רק ב-28.11 מול קרית ים בבית, אז בינתיים השחקנים של נועם שוהם מנצלים את הזמן כדי לתרום גם לקהילה. לאימון הבוקר (10.11) הוזמנו אנשים מהעמותה, שנהנו מאימון עם השחקנים, שבסיומו קיבלו שי מטעם המועדון.

עמותת שק”ל מעניקה פתרונות בתחומי: דיור בקהילה, תעסוקה שיקומית, תרבות ופנאי, טיפול, ייעוץ והנגשה. העמותה מונה מרכזי יום בפריסה ארצית, בהם מקבלי השירות הינם מתבגרים בני 21 ומעלה בעלי מוגבלויות ברמות קוגניטיביות שונות.⁩⁩ במכבי פתח-תקווה הבטיחו כי המועדון ילווה את העמותה בעונה הקרובה.

צילומים באדיבות: דוברות מכבי פתח-תקוה

עוד ב-ספורט

שוב תיקו: כ-3500 אוהדי הפועל ‘מבנה’ פ”ת ראו 1:1 מול הפועל ב”ש ב-“שלמה ביטוח”

שלושה ימים אחרי שהאוהדים ראו מהיציע המערבי תיקו 0:0 מול מכבי חיפה, הערב (2.12.25) הם עברו צד למזרחי, אבל את התוצאה זה לא שינה: עוד משחק של הפתח תקוואים, שהסתיים בשוויון – בפעם ה-6 (!) ברציפות (שיא קבוצתי בליגת העל). לאכזבת האוהדים הכחולים, הם גם לא הצליחו לייצר ניצחון ביציעים, כשהאוהדים הבאר שבעים מילאו כמעט את כל היציע המערבי עם כ-3500 צופים משלהם

המשך קריאה »

כ-11 אלף צופים ראו 0:0 מאכזב להפועל ‘מבנה’ פ”ת מול מכבי חיפה באצטדיון “שלמה ביטוח”

זה אמור היה להיות המשחק שיכול להחזיר את הפועל למסלול הנצחונות, במיוחד אחרי שבדקה ה-32 הורחק טריוואנטה סטיוארט באדום לאחר הרמת רגל גבוהה. גם העובדה שהחיפאים נמצאים במשבר, בלי ניצחון מאז שברק בכר מונה למאמן ועם קהל עצבני, שמחא עם שלטים נגד המנהל המקצועי איציק עובדיה וירק לעבר דולב חזיזה – לא ממש עזרו לשחקנים של עומר פרץ – שלא הצליחו להכניס את הכדור לשער.

המשך קריאה »
אוהדי הפועל ביציע המערבי

סולד-אאוט: הפועל ‘מבנה’ פ”ת תארח מחר את מכבי חיפה לעיני אצטדיון מלא (וידאו)

אחרי פגרה של כמעט חודש, הכדורגל הישראלי חוזר למגרשים – ובגדול, מבחינת אוהדי הפועל, שבעוד קצת יותר מ-24 שעות (שבת, 19:30, אצטדיון “שלמה ביטוח”), יארחו את הירוקים מחיפה. הכרטיסים למשחק כבר נגמרו. אוהדי הפועל (כ-5000) יישבו ביציע המערבי בשערים 1-5 ואילו אוהדי חיפה (כ-5000) יישבו ביציע המזרחי בשערים 10-14. המגן נעם כהן: “לפעמים אנחנו צריכים להיות ערסים”

המשך קריאה »
סטודיו נעים פתח תקווה

רשת ה-Wellness “סטודיו נעים” תפתח בקרוב סניף חדש בארלוזורוב 35 פתח תקווה

אם הכל יילך כמתוכנן, במהלך חודש ינואר ייפתח הסטודיו ברמת ורבר (מול קריית המוזיאונים ופארק יד לבנים) על שטח של 10 דונם במבנה היסטורי, שהיה פעם “חדר האוכל” מיתולוגי. בשלב הראשון, ייפתח במתחם חדר הכושר ואולמות הסטודיו ובשלב השני צפויים להיפתח ספא טיפולים חם-קר, סאונות, בית קפה, עגלות קפה ועוד.
“המטרה היא להפוך את המקום להיות בית של הקהילה”, מסרו מהרשת.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading