טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ"ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי "המרוץ למיליון", שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת "מגה ספורט" שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפו בראיון עם שלח.

טום שלח: שלם עם הפרישה מהכדורגל. מתמקד בקמפיינים ועסקים (מתוך טיקטוק פתח תקווה NEWS)

עונת הקיץ כבר כאן, ואיתה גם הלהיטים הגדולים של עולם האופנה והספורט. מי שהגיעו השבוע להביא את האנרגיות הנכונות לעיר הם כוכבי תוכנית הריאליטי "המרוץ למיליון", טום שלח ומיכל פרס. השניים, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על גבי המסך, חוברים כעת לשידוך מפתיע אך מתבקש ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת "מגה ספורט" שנחת לצילומים בספורטן פתח תקוה.

הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית וספורטיבית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. אלא שבניגוד לקמפיינים סטנדרטיים, הפעם הוחלט לשבור את המחיצות: לראשונה, הכוכבים בחרו עוקבים מהרשתות החברתיות מתוך אלפי פניות, ואלו זכו להגיע לימי הצילום בספורטן בפ"ת ולהצטלם לצידם של הכוכבים בפריים-טיים של עולם האופנה והספורט.

 

טום שלח מימין ומיכל פרס משמאל
טום שלח מימין ומיכל פרס משמאל

החיבור בין השניים לקמפיין הנוכחי אינו מקרי ומביא איתו ערך מוסף של נחישות וסטייל. טום שלח, כדורגלן הפועל כפר סבא לשעבר, מהווה מקור השראה עצום; לאחר פציעה קשה שגדעה את הקריירה המקצוענית שלו בגיל 29, הוא יצא לצילומי המרוץ בעיצומו של תהליך שיקום אינטנסיבי – ובזכות כוח רצון אדיר הצליח לזכות במקום הראשון בתוכנית יחד עם בן זוגו למסך, אלמוג אוחיון. לצדו של טום מככבת מיכל פרס, המוכרת לקהל הרחב כחצי מה"צמד הוורוד" בתוכנית, וכיום יוצרת תוכן מובילה המשלבת בין עולמות האופנה והלייף-סטייל הספורטיבי.

חגית אציל כהן, סמנכ"לית שיווק רשת מגה ספורט, הסבירה את הבחירה במיקום ובכוכבים: "הקולקציה הייחודית היא חלק מהאסטרטגיה שלנו להביא ללקוחות חדשנות שמתאימה לקצב החיים הדינמי. בקמפיין בחרנו להציג את טום ומיכל בתוך קצב חיים שעובר בין עולמות שונים במהלך היום – מהמגרש, לריצה, לחדר הכושר ולרחוב האורבני. החיבור בין טום, שמביא איתו נחישות והישגיות, לבין מיכל שמביאה אנרגיה וסטייל, מדגיש בדיוק את הוורסטיליות של הקולקציה. ההחלטה לשלב לקוחות ועוקבים מהרשתות היא הדרך שלנו לייצר חיבור אמיתי עם הקהל ולהראות שספורט ותנועה הם חלק בלתי נפרד מהשגרה של כולנו".

 

טום שלח מימין ומיכל פרס משמאל
טום שלח מימין ומיכל פרס משמאל

הקולקציה החדשה, adidas HYPERGLAM, כוללת פריטי לבוש לגברים ולנשים, סטים תואמים, טייצים מחטבים ודגמי סניקרס בלעדיים, המותאמים לשילוב שבין אימונים אינטנסיביים לשגרת היום-יום האורבנית.

רשת מגה ספורט היא רשת הספורט המובילה והגדול בישראל, המונה מעל ל-80 סניפים בפריסה ארצית בקניונים ומרכזי קניות מובילים, ומנגישה את עולמות הספורט והלייף-סטייל עם עשרות מותגים בינלאומיים תחת קורת גג אחת. לפי האנרגיות שנרשמו בספורטן בפתח תקוה, נראה שזה הולך להיות קיץ חם במיוחד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-ספורט

כרטיסים הפועל פתח תקווה

שעתיים לפני הפועל ת"א-הפועל פ"ת תקלה באתר "לאן": הלינק לרכישת כרטיס קרס – הנה הקישור החלופי

שעתיים בלבד לפני שריקת הפתיחה למשחק המסקרן באצטדיון בלומפילד מול הפועל תל אביב (15:45), אוהדי הפועל פתח תקווה שרצו לרכוש כרטיס ברגע האחרון נתקלו בעמוד שגיאה. בעזרת תושיית האוהדים, השגנו לינק שעובד. וגם: כל מה שצריך לדעת לקראת ההתמודדות.

המשך קריאה »

אכזבה כפולה ב"שלמה ביטוח" : הפועל 'מבנה' פ"ת נכנעה לב"ש, רק כ-3500 אוהדים הגיעו

הפועל 'מבנה' פתח תקווה רשמה הערב הפסד ביתי כואב 2:0 מול האלופה מבאר שבע. המשחק, שהתקיים באצטדיון שלמה ביטוח, הותיר את המועדון המקומי עם תחושות קשות לא רק בגלל איבוד הנקודות על כר הדשא, אלא גם בעקבות הנוכחות הדלילה של הקהל המקומי ביציעים.

המשך קריאה »
הפועל נוער ביתר 4-1 אריאל שוורצמן

צפו בתקציר מליגת העל לנוער: הפועל 'מבנה' פ"ת מחצה את בית"ר י-ם 1:4 בחוץ (וידאו)

החגיגה הכחולה החלה כבר בדקה ה-10, כאשר אריאל שוורצמן מצא את הרשת מקרוב וקבע 0:1 מוקדם. המארחים ניסו לחזור, אך טעות קשה בהגנה שלהם איפשרה ליונתן מעוז לנצל את ההזדמנות עד תום והוא הקשית שער נפלא מחוץ לרחבה מעל השוער הירושלמי.

המשך קריאה »
זעזוע בהפועל פתח תקווה: ריבולייה סיים את העונה, חמידו קייטה חתם

חילופים צרפתיים בהפועל 'מבנה' פ"ת: פראנק ריבולייה סיים את העונה, חמידו קייטה חתם (צפו בביצועים)

המועדון הפתח תקוואי מתמודד היום עם טלטלה מקצועית, זאת בצל ההפסד הצורב אתמול בדקות הסיום בסמי עופר מול מכבי חיפה. מעבר לאיבוד הנקודות על כר הדשא, התבררו היום ממדי הפגיעה של פראנק ריבולייה. השחקן עבר סדרת בדיקות שאישרו את החשש הכבד מכל: קרע ברצועה שישבית אותו מפעילות עד לסיום העונה הנוכחית. במקומו הובא הקשר הצרפתי עם רזומה 68 שערים ו-33 בישולים

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading