פתח תקווה NEWS - אוניברסיטה

שת"פ בין פתח תקווה לבייג'ינג שמשדרג את עולם העסקים הישראלי

באופן ייחודי וראשוני – אוניברסיטת העילית הבינלאומית לכלכלה וניהול גלובלי, UIBE, שצברה קילומטראז' יוקרתי ומפואר בתחום העסקים, פותחת את שעריה בפתח תקווה. התכנית מיועדת לצאת לדרך באוקטובר ונחשבת לאחת מתוכניות מנהל העסקים הטובות והמבוקשות בעולם.
המטרה – לפתח קשרים ולפתוח דלתות לתפקידי מפתח וניהול מול השוק הסיני, בישראל ובעולם. המרצים בקמפוס יורכבו מישראלים וסינים.

האוניברסיטה, שתיקרא UIBE-ISRAEL, תציע מסלול ייחודי ובלעדי לתואר ראשון במנהל עסקים. תכנית זו נועדה לתת למנהלי העסקים של העתיד כלים מקצועיים לפעול ולהוביל בעולם דינמי, טכנולוגי וגלובלי. חשוב לציין שהתואר נחשב לכל דבר ועניין דיפלומה של אוניברסיטת בייג'ינג והוא אושר באופן זמני ע"י המל"ג.

פתח תקווה NEWS - אוניברסיטה
מתחם מעלה הזיתים לשעבר בקרית מטלון (קרדיט: טל משולמי)

במהלך הלימודים יוקצו 2 סמסטרים באוניברסיטה בסין, ללא עלות לימודית נוספת, כדי להעמיק את ההיכרות התרבותית עם המדינה. הנסיעה הראשונה – סמסטר קיץ אינטנסיבי, שאורכו ארבעה שבועות, להעמקת השליטה בשפה הסינית ולהיכרות ראשונית. הנסיעה השנייה – סמסטר שלם בשנה השלישית, לטובת לימודים באוניברסיטת האם והתמחות מקצועית בחברות המובילות בסין.

הלימודים יתקיימו בעברית ובאנגלית במסגרתם משולבים גם כמובן לימודי השפה הסינית (דיבור, כתיבה וקריאה) לרמת יכולות של יזמות ועסקים בישראל ובעולם, עם סין ובסין. בסיום הלימודים יזכו הסטודנטים בתואר אקדמי בינלאומי יוקרתי והיכרות מעמיקה עם השוק, התרבות העסקית והשפה הסינית.

באוניברסיטה לומדים סטודנטים מ- 148 מדינות, ובין בוגריה ניתן למצוא נשיאי אוניברסיטאות, מנהיגים ובכירי משק רבים. היא מונה 18 פקולטות אקדמיות, 10 מכוני מחקר וכ- 160 תוכניות לימוד לתואר ראשון, תואר שני ודוקטורט. בשטח הקמפוס עצמו יפעל במתחם מעלה הזיתים לשעבר בקרית מטלון ויהיה הראשון בארץ מסוגו.

בראש האוניברסיטה עומד צוות ניהולי מוביל, סיני וישראלי:

נשיא האוניברסיטה – אלוף במיל מתן וילנאי.
נגיד האוניברסיטה – פרופ’ ג’יאנג צ’ינגז’ה.
סגן הנשיא לעניינים אקדמיים – פרופ’ גדי רביד.
ובכלל, הקמפוס ישלב בין מרצים סינים לישראלים שנמצאים בעמדות מפתח בכירות ויתרמו מהניסיון העשיר שלהם.

פתח תקווה NEWS - אוניברסיטה
מתחם מעלה הזיתים לשעבר בקרית מטלון (קרדיט: טל משולמי)

בהתייחסות למאורע החגיגי, ראש העיר, רמי גרינברג, הגיב ואמר: "אנו משקיעים רבות בקריה האוניברסיטאית ובקמפוס חדשני וראוי לאוניברסיטה על מנת ליצור יחסי גומלין והפריה הדדית במרחב שיעודד סקרנות, למידה וחקר. שיתופי פעולה אלו יקדמו את ההשכלה הגבוהה בישראל בכלל ובפתח-תקווה בפרט".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-טכנולוגיה

מעבדות סלולר הכי טובות בפתח תקווה

תקלה במובייל? אלה מעבדות הסלולר בפתח תקווה המדורגות הכי גבוה לפי ציון Google

בדקנו את ציוני הביקורות בגוגל של מעבדות הסלולר בעיר, וריכזנו עבורכם את הרשימה המלאה — מסודרת מהציון הגבוה לנמוך. כל המעבדות ברשימה צברו לפחות 50 חוות דעת של לקוחות אמיתיים. מעבדת גנאדי, שעברה לאחרונה למקום חדש במתחם "מטרו פארק" נמצאת בראש הדירוג עם ציון כללי 5 (ו-250 ביקורות). החנויות הותיקרות ה"צלצול" ו- MT MOBILE (שעברו מרמת גן) – עם הכי הרבה ביקורות.

המשך קריאה »
אמיתי רצון פנטרה פתח תקווה

מכה להייטק המקומי: גל פיטורים שני בענקית הסייבר פנטרה מפתח תקווה

חברת הסייבר פנטרה (Pentera), בניהולו של אמיתי רצון, שמשרדיה הראשיים ממוקמים בפתח תקווה, מודיעה על סבב קיצוצים נוסף במסגרתו יפוטרו 60 עובדים, כמחציתם בישראל. הקיצוץ הרוחבי מגיע חודשים ספורים לאחר שפיטרה 40 עובדים. החברה: "נערכים לשינויים בשוק על רקע הגידול הדרמטי בבינה המלאכותית".

המשך קריאה »
החברות הכי טובות בפתח תקווה

שווה לקום בבוקר: מיהן 11 החברות מפתח תקווה שהכי טוב לעבוד לפי דירוג BDI ל-2026?

הדירוג היוקרתי חושף את מה שבעיר כבר מזמן ידענו – פתח תקווה היא בירת הייטק, פיננסים ותעשייה. לא פחות מ-11 חברות מתוך דירוג 100 החברות הנחשקות בישראל מפעילות את מטה ההנהלה הראשי שלהן או מרכזי פיתוח ענקיים ממש כאן אצלנו בקריית אריה, רמת סיב וקריית מטלון. יצאנו לבדוק מי הן, כמה הן מעסיקות, ואיפה הן יושבות.

המשך קריאה »
אינטואיט INTUIT

מכה להייטק המקומי: ענקית התוכנה Intuit מפטרת עובדים ממרכז הפיתוח בפ"ת

מגמת הצמצומים בהייטק מגיעה שוב אלינו לעיר: חברת אינטואיט (Intuit) הודיעה על פיטורים של כ-3,000 עובדים ברחבי העולם, המהווים כ-17% מכוח האדם שלה. הקיצוץ המסיבי יורגש גם במרכז הפיתוח הישראלי של החברה הממוקם ברחוב הפסגות בקרית אריה בעיר, בו מועסקים למעלה מ-500 עובדים. המנכ"ל: "המהלך נועד לחדד את המיקוד שלנו בבינה המלאכותית".

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading