בוני התיכון בפתח תקווה

“בוני התיכון” הולכת חזק על התחדשות עירונית בפתח תקווה ולא רק בשלטי החוצות

חברת הנדל”ן הציבורית, הנסחרת כיום בשווי שוק של כ-600 מיליון ש”ח, פתחה בשבוע שעבר בקמפיין שלטי חוצות אגרסיבי, במטרה לעורר מודעות בקרב תושבי העיר על השליטה בפרויקטים פינוי-בינוי בפתח תקווה. השליטה ניכרת גם במעשים עם פרויקטים שיצאו לדרך ברחובות בלפור, ברנדה, שאול המלך, וייסבורג מסריק ושפרינצק. רן מלאך: “עובדים במקביל על פרויקטים נוספים”.

אחרי שכתבנו על כך שחברות נדל”ן ותיקות וגדולות כמו קבוצת חג’ג’, קבוצת גבאי וקבוצת חקשורי, שמו לעצמם מטרה לתקוע יתד (או יותר נכון, אלפי יחידות דיור), בדמות פרויקטים של התחדשות עירונית בפתח תקווה, קיבלנו לאחרונה הוכחה נוספת לאטרקטיביות של העיר בקרב יזמים, עם הקמפיין של חברת הנדל”ן הותיקה (מ-1985), בוני התיכון.

צפו: מיקומי הפרויקטים המתוכננים של בוני התיכון בפתח תקווה

יותר מ-20 שלטי חוצות

הקמפיין, שכולל יותר מ-20 שלטי חוצות, שיתנוססו ברחבי העיר לפחות עד סוף החודש, מניע לפעולה את תושבי העיר, המתעניינים בהתחדשות עירונית, ליצור קשר טלפוני עם נציגי החברה. הקמפיין, שעלותו מוערכת בעשרות אלפי שקלים, לא בא משום מקום. גם לבוני התיכון ברור מהו הפוטנציאל העסקי של הנדל”ן למגורים בפתח תקווה, בטח כשמדובר בדירות חדשות באיזורים אטרקטיביים ומתפתחים. 

“חברת בוני התיכון פעילה מאוד בפתח תקווה, אנו עובדים במקביל במתחמים רבים בעיר וחשוב לנו להגביר את החשיפה לכלל תושבי העיר”, מסר לפתח תקווה NEWS, עו”ד רן מלאך (48), מנכ”ל ההתחדשות העירונית של החברה. “כיום אנחנו חתומים על שני פרויקטים ביוספטל ושלושה נוספים במרכז העיר. בנוסף, אנו עובדים על מימוש של פרויקטים נוספים ברחבי פתח תקווה”.

עו"ד רן מלאך - מנכ"ל התחדשות עירונית בוני התיכון על רקע מבנה ישן בשכונת יוספטל (רח' וייסבורג 2)
עו"ד רן מלאך - מנכ"ל התחדשות עירונית בוני התיכון על רקע מבנה ישן בשכונת יוספטל (רח' וייסבורג 2)

כבר בתכנון: 1200 יחידות דיור חדשות בהתחדשות עירונית בפ"ת

לפי הפירוט שמסרה החברה, הפרויקטים בשכונת יוספטל הם ברחובות שאול המלך (2, 11 ו-13), וייסבורג (7-9, 2-14) ובמסריק (15-19). יש לציין כי במסריק 15 שוכן כיום מרכז נוער ואילו בשאול המלך 11 יש בית כנסת ישן.

סך הכל צפויים להתפנות בפרויקט של בוני התיכון ביוספטל 152 דירות ובמקומן ייבנו 552 יחידות חדשות. במרכז העיר בוני התיכון מתכוונים לפנות 42 דירות מבלפור 8 ומברנדה 18-20 ולבנות במקומן 132 יחידות. ואילו במזרח העיר, נסגר לאחרונה פרויקט רח’ שפרינצק 7-13, בו יפונו 96 דירות וייבנו 394 חדשות במקומן. 

סך הכל, רק לפי הפרויקטים הפעילים, צפויים להיבנות יותר מ-1200 יחידות דיור בפתח תקווה, שזה כשלעצמו כבר סדר גודל של שכונה קטנה חדשה. לבוני התיכון יש פרוטפוליו לא קטן בפרויקטים של התחדשות עירונית, הנמצאים כרגע בבנייה, כשאולי הבולט שביניהן הוא ONO ONE, הגרנדיוזי, הכולל 9 בניינים, 21 קומות כ”א עם מעל 1000 יחידות הדיור, הנבנה אצל השכנה, קריית אונו.

בניין ישן לפני חידוש ברח' בלפור 8
בניין ישן לפני חידוש ברח' בלפור 8

למה דווקא פתח תקווה?

לדברי מלאך, בוני התיכון רואים פוטנציאל גדול להתפתחות העיר. “בעיקר בזכות העשייה המקומית, ההתפתחות שלה והמיקום המבוקש והמרכזי שלה. לאורך השנים האחרונות בנינו בפתח תקווה פרויקטים מרשימים ואנו יודעים כיצד להפיק את המיטב מהעבודה בתנאים הסביבתיים הנתונים בה”. מלאך גם ציין לטובה את החזון של ראש העיר בכל הקשור להתחדשות העירונית, כסיבה נוספת להתמקדות בפתח תקווה.

איזה אפקט קיבלתם מהקמפיין עד כה?

“מרגע שעלה הקמפיין ועוד לפניו אנחנו מקבלים פניות רבות מתושבי העיר. לרוב אלה תושבים המבקשים לשפר את איכות חייהם ואת תנאי המחיה שלהם ובוחרים לתת את אמון בחברה ותיקה ומנוסה, שכבר הוכיחה במקרים רבים את יכולותיה לשדרג באופן מהותי את איכות חיי התושבים. אנו שואפים להעמיק את הקשר עם תושבי העיר ומאמינים ביכולתינו להעניק להם סביבת מגורים מודרנית, בטוחה ואיכותית”.

בניין לפני התחדשות עירונית ברח' שפרינצק 7-13
בניין לפני התחדשות עירונית ברח' שפרינצק 7-13

בוני התיכון, או בשמה המלאה, “בוני התיכון הנדסה אזרחית ותשתיות בע”מ”, היא בין חברות הנדל”ן הציבוריות הבודדות הנסחרות בבורסה של תל אביב (מ-1993) וכיום נסחרת לפי שווי של כ-600 מיליון ש”ח . החברה נוסדה לפני 37 שנים על ידי אהרון פרץ ובנו עמרם (עמי) פרץ, המכהן כיום כדירקטור וכמנכ”ל. החברה מתמחה בעיקר בנדל”ן למגורים, אך היא גם ידועה כיזמית של B CENTER, הפרויקט המסחרי בכפר סבא. 

לפי נתוני החברה, היא מקדמת כיום ייזום ושיווק של כ-2,087 יח”ד ב-7 פרויקטי נדל”ן למגורים בקריית אונו, מודיעין, אשקלון, גדרה, כרמי גת, באר יעקב, ירושלים ונתניה. וכן ייזום של כ-36 פרויקטי ההתחדשות העירונית ותמ”א 38-2 בהיקף של כ-16,000 יחידות דיור.

מרכז הנוער במסריק 15
מרכז הנוער במסריק 15
הבניין הישן בברנדה 18
הבניין הישן בברנדה 18

צפו בביקור בשכונת יוספטל לפני 8 חודשים

עוד ב-נדל"ן בפתח תקווה

גלובל טאוורס כנס שיווק מגדלי ישראל

צפו: כנס שיווק המגדלים החדשים של “ס.ע.ן זהב” ו-“מגדלי ישראל” ב-GLOBAL TOWERS (וידאו)

מתווכים, משווקים, אנשי נדל”ן, בעלי עסקים ואנשי עירייה, התכנסו בקומה ה – 36 מתוך 42 קומות במגדל GLOBAL BB, שכרגע נמצא בעיצומה של בניה –ומתחיל להתאכלס כבר ב-2026. הכנס היווה יריית פתיחה לשיווק המשרדים, לאחר שכמחצית משטחי הפרויקט כבר הושכרו לחברות ענק, כמו פנגו ומילגם. “יש תחושה של התעוררות בשוק הנדל”ן המסחרי בפתח תקווה”, אמר בכנס חיים מאור, משווק הפרויקט.

המשך קריאה »
פרויקט הריסה קדיש לוז 4-6 פתח תקווה

צפו: אירוע הריסה פרויקט קדיש לוז 4-6 פתח תקווה של אדי יזום ובניה (וידאו)

עשרות משתתפים הגיעו לשכונת רמת ורבר, לרגע מרגש ומשמעותי – תחילת פרק חדש עם הריסת שני הבניינים הישנים ברחוב קדיש לוז 4–6 – צעד חשוב בדרך למימוש פרויקט ההתחדשות העירונית במקום.לאחר תכנון והכנה של ארבע שנים בלבד, הרסו בניינים ישנים ורעועים מתחילת שנות ה-70′, לטובת פרויקט מגורים מודרני של שני בניינים, 9 קומות כל אחד עם 72 דירות דנדשות במיקום אטרקטיבי.

המשך קריאה »

מיני-פנטהאוז יוקרתי בפתח תקווה מוצע למכירה ב-8.5 מיליון ש”ח על ידי עידו אלמוזנינו

המתווך מסוכנות הפתח תקוואית “דירוטשילד”, מציע היום (2.11) עסקת מיני-פנטהאוז מסקרנת של דירה מרווחת במיוחד, המשתרעת על פני 6 חדרים ובשטח בנוי עצום של 220 מ”ר, הכוללת מרפסת גג ענקית בגודל של 160 מ”ר ונוף פתוח מקומה גבוהה. ” יש פה יוקרה, נוף ומיקום מנצח”, נמסר. “מדובר בשכונה מבוקשת ושקטה, ומציע שילוב מנצח של נוחות עירונית ואיכות חיים גבוהה”.

המשך קריאה »
MALA פתח תקווה

אלמוג החלה לשווק את MALA בכפר גנים ב’ פ”ת ב-2.25 מיליון ש”ח לדירת 3 חדרים

פרויקט ההתחדשות העירונית של קבוצת הנדל”ן במשולש יוספברג, כץ ובן צבי, עולה שלב עם תחילת שלב השיווק, שמלווה בקמפיין שלטי חוצות ברחבי העיר. לפי הערכת החברה, היתר הבניה צפוי להתקבל עוד חצי שנה. לפי התכנון, שלושת המבנים הישנים, בני למעלה מ-50 שנה, עם 56 דירות במצב תחזוקתי רעוע, יהרסו, ובמקומם ייבנו שני מגדלים מודרניים בני 24 קומות כל אחד עם 227 דירות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading