מפגש קהילת נשות העסקים של פתח תקווה

צפו: קהילת נשות העסקים בפתח תקווה ערכה סיור מקיף ביוזמת העירייה במתחם ההייטק

המפגש, אליו הגיעו כ-50 נשים בעלות עסקים בעיר וכלל סיור באצטדיון "שלמה ביטוח", פארק עופר והרצאה במלון פרימה לינק, אורגן ביוזמת מנהלת העסקים וההייטק בעירייה, בראשות שלמה בנימין, שהעביר לנשים סקירה מקיפה על ההתפתחות של פתח תקווה. הסיור הסתיים בהרצאתה של עינת גזית, בעלים ומנכ"לית עמוס גזית. בנימין: "כבר יש 8500 עסקים באיזור התעשייה". 

נדמה שההתפתחות העסקית של פתח תקווה, היא כבר דבר מובן מאליו, עבור רוב תושבי העיר, אלא שלא הרבה יודעים את הנתונים בשטח. בתקופה בה מגדלי משרדים צצים כפטריות אחר הגשם, חשוב, בעיקר עבור הקהילה העסקית, להכיר את הנתונים. זאת הייתה מטרת המפגש שארגנה העירייה, בהובלת רחל אלון, יועצת ראש העיר לשוויון מגדרי, שירלי צור-רגב, מנהלת הקהילה וחגית רז ממנהלת העסקים.

צפו במפגש קהילת נשות העסקים של פתח תקווה

חלק מהנתונים הפתיעו את נשות קהילת העסקים, שהתחילו את המפגש באצטדיון "שלמה ביטוח", שם קיבלו על כר הדשא, שמארח, תאמינו או לא, כ-150 משחקים רשמיים בעונה. לאחר מכן הסיור עבר לחדר מסיבות העיתונאים, שם הן הופתעו לגלות כי באיזור התעשייה של פתח תקווה, כבר יש יותר מ-8500 עסקים רשמים והיד נטויה (וכך גם ההכנסה מארנונה…). 

בנימין גם הזכיר את המהפכה התחברותית, שצפויה לעבור על העיר, עם השקת הרכבת הקלה, כשלפי דבריו (בלי נדר), היא תושק תוך חודש-חודשיים. יש להזכיר כי בכנס היזמים, שנערך לפני כ-4 חודשים, הוא ניבא כי הקו האדום יושק בנובמבר (המועד המתוכנן), אלא שאנחנו כבר בדצמבר, אבל כמובן השקת הרכבת הקלה אינה תלויה בעירייה. 

בנימין ציין כי הועדות המקומיות צמצמו בצורה ניכרת את שטח החניות במגדלי המשרדים, זאת מתוך רצון למשוך עובדים להגיע למשרד באמצעות הרכבת הקלה. הסיור המשיך לפארק עופר ומשם למלון פרימה לינק, שם שמעו הרצאה של עינת גזית, בעלים ומנכ"לית עמוס גזית, העוסקת ייבוא ושיווק ציוד רפואי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד ב-טכנולוגיה

משרדי קבוצת אמן פתח תקווה

עיריית פתח תקווה בחרה בפתרון הגנת הסייבר של אינוקום מ"קבוצת אמן" שמשרדיה בעיר

חברה מקומית בלב ההגנה על העירייה: אינוקום, חברת הסייבר של קבוצת Aman (אמן) שמשרדיה הראשיים ממוקמים ברחוב שמשון 9 בפתח תקווה, מובילה את הטמעת פתרונות האבטחה של ענקית הסייבר Palo Alto Networks ברשויות המקומיות בישראל. מתחילת 2026 אימצו עשרות רשויות את הפלטפורמה – ובהן גם עיריית פתח תקווה עצמה.

המשך קריאה »
מעבדות סלולר הכי טובות בפתח תקווה

תקלה במובייל? אלה מעבדות הסלולר בפתח תקווה המדורגות הכי גבוה לפי ציון Google

בדקנו את ציוני הביקורות בגוגל של מעבדות הסלולר בעיר, וריכזנו עבורכם את הרשימה המלאה — מסודרת מהציון הגבוה לנמוך. כל המעבדות ברשימה צברו לפחות 50 חוות דעת של לקוחות אמיתיים. מעבדת גנאדי, שעברה לאחרונה למקום חדש במתחם "מטרו פארק" נמצאת בראש הדירוג עם ציון כללי 5 (ו-250 ביקורות). החנויות הותיקרות ה"צלצול" ו- MT MOBILE (שעברו מרמת גן) – עם הכי הרבה ביקורות.

המשך קריאה »
אמיתי רצון פנטרה פתח תקווה

מכה להייטק המקומי: גל פיטורים שני בענקית הסייבר פנטרה מפתח תקווה

חברת הסייבר פנטרה (Pentera), בניהולו של אמיתי רצון, שמשרדיה הראשיים ממוקמים בפתח תקווה, מודיעה על סבב קיצוצים נוסף במסגרתו יפוטרו 60 עובדים, כמחציתם בישראל. הקיצוץ הרוחבי מגיע חודשים ספורים לאחר שפיטרה 40 עובדים. החברה: "נערכים לשינויים בשוק על רקע הגידול הדרמטי בבינה המלאכותית".

המשך קריאה »
החברות הכי טובות בפתח תקווה

שווה לקום בבוקר: מיהן 11 החברות מפתח תקווה שהכי טוב לעבוד לפי דירוג BDI ל-2026?

הדירוג היוקרתי חושף את מה שבעיר כבר מזמן ידענו – פתח תקווה היא בירת הייטק, פיננסים ותעשייה. לא פחות מ-11 חברות מתוך דירוג 100 החברות הנחשקות בישראל מפעילות את מטה ההנהלה הראשי שלהן או מרכזי פיתוח ענקיים ממש כאן אצלנו בקריית אריה, רמת סיב וקריית מטלון. יצאנו לבדוק מי הן, כמה הן מעסיקות, ואיפה הן יושבות.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading