סופרטל פתח תקווה מחדשים: מחלקת פירות וירקות בסניף רוטשילד. קצביה בהסתדרות

הסניף ברח' רוטשילד 73, הופך לאטרקטיבי יותר עבור תושבי מרכז פתח תקווה, זאת לאחר הרחבתו במבחר גדול של פירות וירקות מכל הסוגים במחירים תחרותיים, אפילו ביחס לאלה של השוק שליד, "בדגש על איכות וטריות", כפי שנמסר על ידי אנשי הרשת. בנוסף, הסניף הסמוך לו, ברח' ההסתדרות 26, מתחדש עם קצבייה בשטח של 150 מ"ר, שתכלול מגוון רחב של בשרים ועופות. מה המחירים?

תשעה חודשים אחרי שסיקרנו את אירוע ההשקה של סניף "סופרטל" ברח' רוטשילד, היום נוספה לו גם מחלקת פירות וירקות בה אפשר למצוא מוצרים טריים ואיכותיים, חלקם במחירים תחרותיים, כמו שני אבוקדו מבושל ב-12.90 ₪, שום בשרוול 3 ב-10 ₪ ופלפל אדום, צהוב, ירוק וכתום ב-9.90 ₪ לקילו. ברשת מציינים כי המחירים הם לסוף השבוע הקרוב ובהמשך יכולים להיות דינמיים.

מחלקת הירקות החדשה בסופרטל רוטשילד

במקביל, חידוש גם בסניף ברח' ההסתדרות 26, שם אפשר יהיה מהיום למצוא בשרים ועופות טריים ואיכותיים, גם כן חלקם במחירים טובים, לדוגמה: כרעיים טריים 3 ב-100 ₪, שניצל טרי 3 ב-110 ₪, שוקיים עוף 3 ב-100 ₪. 

"אנחנו גאים להרחיב את המגוון בסניפים לטובת סל מלא שיכלול בין היתר, מחלקות טריות ועשירות; קצביה ודגים טריים בשירות עצמי, והחל מהיום מחלקת פירות וירקות טרייה ואיכותית במחירים תחרותיים ואטרקטיביים", מסר בני חדד, מנכ"ל החברה.

רשת סופרטל מונה כיום 6 סניפים כשארבעה מהם נמצאים בפתח תקווה, ברחוב רוטשילד 73, ההסתדרות 26, כץ 47 וגיסין 15, שהושק בקיץ ואף פתוח בשבת. בנוסף, לרשת קיימים סניפים גם בגני תקווה וברחובות. לרשת מגוון רחב של מוצרים והיא נבדלת בין היתר בשעות פתיחה ארוכות מהרגיל (6:00-00:00). בתקופת המלחמה, מומלץ לבדוק את מועד סגירת הסניפים.

עוד ב-חנויות

פירות וירקות בפתח תקווה סופרטל ונוי השדה פתח תקווה

תפוחים, נקטרינות ואבטיחים: סופרטל גיסין מול אאוטלט נוי השדה בירקונים – איפה משתלם לקנות?

הקיץ כבר כאן, והדרישה לפירות קרים, מתוקים ומרעננים נמצאת בשיאה. תושבי פתח תקווה שניגשים לערוך את הקניות השבועיות שלהם מוצאים את עצמם לא פעם מתלבטים: האם לקנות את הפירות והירקות "על הדרך" בסופרמרקט השכונתי, או להשקיע ולנסוע למתחמים ייעודיים לתוצרת חקלאית?

המשך קריאה »
הבורסה לתכשיטים פתח תקווה

כמה תוכלו לחסוך ברכישת טבעת, תליון ועגילים ברשת "הבורסה לתכשיטים" בקניון הגדול פ"ת?

עונת החתונות והצעות הנישואין של קיץ 2026 כבר כאן, ורשת "הבורסה לתכשיטים" משיקה את הטרנדים החמים ביותר עם חגיגת הטבות מיוחדת. הקיץ הנוכחי מביא איתו שילוב מרתק בין מסורת לקדמה טכנולוגית, המאפשר לכל זוג למצוא את הביטוי המושלם לאהבתו. לקראת עונת הצעות הנישואין המרגשת והצורך בתכשיטים מדויקים לערבי הקיץ.

המשך קריאה »
שוק המושבה פתח תקווה

חנות ירקות ופירות חדשה בפ"ת: קאמבק של "שוק המושבה" עם מחירים שוברי שוק

אחרי מספר שנים של היעדרות, המוסד הותיק, שפעל בעבר ברחוב גיסין חוזר לעיר במיקום חדש – רחוב המכבים 35 במרכז העיר. לרגל הפתיחה: חגיגת מבצעים על מחלקת הפירות והירקות ומשלוחים בחינם עד הבית. תפוז, מלון ועגניית תמר ב-2.9 ש"ח לקילו. בחנות החדשה מציעים מחירים תחרותיים בהשוואה למחיריי פירות וירקות בסופרמרקטים של פתח תקווה.

המשך קריאה »
אופיס דיפו פתח תקווה

אופיס דיפו (Office Depot) פותחת סניף בעמי ב.ס.ר סיטי פתח תקווה במקום לידר

שינוי בתמהיל העסקים של מתחם העסקי-מסחרי הכי גדול בעיר ברחוב תוצרת הארץ-רבין-ז'בוטינסקי-שחם: רשת הציוד המשרדי, המחשוב והאלקטרוניקה מהמובילות בישראל, תפתח בימים הקרובים את החנות, שנמצאת בקומה התחתונה (-1). הסניף החדש יתפוס את מקומה של חנות רשת אופנת הילדים והמשפחה "לידר" (LEADER), שלא הצליחה לממש את מסחרית הפוטנציאל של הנכס.

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

Loading
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

Loading