שלטי בחירות שלטי חוצות פתח תקווה צומת חצי חינם

יוזמה בפתח תקווה: להחליף את שלטי הבחירות לרשויות המקומיות עם שלטי מטה החטופים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

לפתח תקווה NEWS נודע כי בכוונת מתנדבים לתלות שלטים עם מסר להחזרת החיילים והאזרחים שבשבי החמאס – ולמעשה, לכסות בהם את שלטי הבחירות הארעיים, שעדיין תלויים, חלקם גדולים בצמתים מרכזיים, בהם חולפים עשרות אלפי אנשים ביום. רוב הפוליטיקאים המקומיים תמכו ביוזמה, שכנראה תתבצע ביום-יומיים הקרובים. גרינברג: "יוזמה טובה מאוד". אורי אהד: "מסכימים ללא היסוס".

כמעט חודש חלף מאז התקבלה ההחלטה הרשמית על דחיית הבחירות המוניציפליות, שהיו אמורים להתקיים ב-31 באוקטובר ונדחו לפחות ל-31.1 – ועדיין עשרות שלטי קמפיינים של המועמדים לראשות העירייה ולמועצה, מפוזרים ברחבי העיר. עד ה-7.10 הם עוד היו רלוונטיים, אבל כיום הם באמת לא מעניינים אף אחד – גם לא את המועמדים עצמם, שחלקם אף מרגישים מבוכה, בתקופה זו – נוכח הופעת הדמות שלהם בשלטים.

שלט בחירות במרכז העיר
שלט בחירות במרכז העיר פתח תקווה

מחפשים תקציב לשלטים גדולים

בולטים במיוחד הם השלטים הנמצאים בצומת גיסין-ראשון לציון (צומת חצי חינם) בשכונת אם המושבות. בצומת עוברות אלפי מכוניות סביר להניח כי לשלטים נחשפים עשרות אלפי אנשים מדי יום. מדובר בחמישה שלטי ענק כ-2-3 מטרים גודל-רוחב של רמי גרינברג, ענת זנזורי, אורנה ברביבאי, מחויבים של אורי אהד ואיתי שונשיין ושלט של רשימת אמת, ברשות סרחיו גלוצמן.

השלטים בנויים על קונסטרוקציות ארעיות ולמעשה נמצאים במרחב ציבורי, בו לא אמורים להיות כלל שלטים. אז אם בתקופת בחירות זה מותר ונסלח – אז בתקופת מלחמה, זה במקרה הטוב נראה רע, ובמקרה הפחות טוב – זה נראה רע מאוד, במיוחד אם מתחתם נתלו שלטים הקוראים להחזיר אותם הביתה. לפתח תקווה NEWS נודע כי יש בקשה לקבלת תקציב ממטה החטופים להדפסת שלטים המותאמים לגדלים של השלטים, אותם יש לכסות.

שלטי בחירות ארעיים בשכונת קרול

מחויבים, זנזורי וגרינברג מסכימים. מה עם השאר?

אגב, חברת שילוט החוצות "מבט ראשון", טרם הורידה את שלטי חוצות הבחירות, הנמצאים על שטחי פרסום מוסדרים, למרות שהבטיחה לעשות זאת עד ה-31.10. בימים בהם הבחירות המוניציפליות נראות כל כך רחוקות ולא רלוונטיות – היה מצופה מהמועמדים להיות נבחרי ציבור ובטח כאלה שהם נבחרי ציבור כבר עכשיו, לדאוג להסרת השלטים הארעיים, או לפחות להסתרתם.

"ברגע שיגיעו שלטים המתאימים, יש אישור ברור שלי להשתמש בכל הקונסטרוקציות שלנו לטובת השלטים למען החטופים", מסר ראש רשימת מחויבים, אורי אהד. "זה הדבר הכי חשוב והכי ראוי כעת. נעשה זאת ללא היסוס ובאהבה גדולה". גם רשימת מחויבים, רשימתה של ענת זנזורי וגם רמי גרינברג, שמסר כי "זו יוזמה טובה מאוד" – הסכימו לכסות את השלטים, מתוך הבנה שיש כאן הסכמה משותפת. ברביבאי, גלוצמן ומועמדים נוספים אליהם פנינו – טרם השיבו ליוזמה.

במידה ואתם מעוניינים לתלות שלטים למען החטופים במקום שלטי הבחירות אנא צרו קשר עם המערכת ונתאם אתכם את הנושא בטלפון 03-915-3169, או בשליחת וואצאפ בסלולר (לחצו על האייקון הירוק למטה ושלחו הודעה).

שלט בחירות במרכז העיר פתח תקווה

עוד ב-פתח תקווה במלחמה

אסף חממי

הותר לפרסום: אל"מ אסף חממי, שגדל בפתח תקווה, נהרג ב-7 באוקטובר. הלווייתו – מחרתיים

כמעט חודשיים מהשבת השחורה שהחלה את המלחמה, דובר צה"ל הודיע הערב כי מפקד החטיבה הדרומית באוגדת עזה נפל בקרבות של אותו יום. גופתו נחטפה לעזה, יחד עם שני חברי צוות מהחפ"ק שלו. חממי עבר לאחרונה לקריית אונו, אך במשך שנים הוא ומשפחתו, התגוררו בעיר והם נטועים בה עמוק. ראש העיר, רמי גרינברג: "סיפורה של משפחת חממי הוא סיפורה של המדינה"

המשך קריאה »
אירוע רכיבת אופניים פתח תקווה

אירוע רכיבת אופני שטח התקיים היום בפתח תקווה למען החטופים והחטופות בעזה

עשרות רוכבי אופניים עם חולצות לבנות ובלונים צהובים הגיעו הבוקר (שישי) לחניון אצטדיון "שלמה ביטוח", משם יצאו לרכיבת שטח בשבילי הירקון לאורך מסלול של 10 קילומטרים. מזג האוויר היה נעים והאווירה הייתה מרגשת ואופטימית, זאת למרות שפעימות שחרור החטופים הסתיימו אתמול וכך גם הפסקת האש. באירוע נשא דברים אלון נמרודי, בנו של תמיר החטוף: "שבוע לפני החטיפה, הוא התראיין לקצונה".

המשך קריאה »
כנס אגף ביטחון פתח תקווה

עיריית פתח תקווה נערכת: עשרות אוטובוסים, מובילים ומשאיות יתנו מענה בשעת חירום

נקווה שלא יהיה צורך: בכנס שקיים היום אגף הביטחון, הפיקוח והחירום של העירייה לחברות בעלות ציוד מכני הנדסי, הובלות והיסעים, סוכם כי אלו יהיו זמינות עבור תושבי העיר ולא עבור גורמים אחרים, במידה והמצב המלחמתי ידרוש זאת. ראש העיר, רמי גרינברג: "מדובר בהליך ייחודי, כאשר רק עיריות ורשויות מקומיות בודדות ביצעו הליך דומה".

המשך קריאה »

תמונות ראשונות: 8 מהחטופים הגיעו אמש לטיפול בבית החולים שניידר בפתח תקווה

המרכז לרפואת ילדים בעיר היה נרגש לקבל לידיו ארבעה ילדים, שלוש אמהות וסבתא אחת, שנחתו אמש במנחת הבי"ח במסוק, לאחר ששהו 49 יום בשבי החמאס בעזה. על מנת לתת להם את הטיפול הטוב ביותר ולשמור על פרטיותם, הוכנו להם חדרים מיוחדים בבניין הזכוכית החדש. ד"ר אפרת ברון הרלב, מנהלת שניידר: "מצבם טוב. הם נמצאים סוף סוף בידיים הטובות והדואגות ביותר"

המשך קריאה »

השארו מעודכנים!

הירשמו כדי לקבל תוכן והתראות בלעדיים ישירות למייל

Loading