וגה קטה נדלן פתח תקווה

קבלו הצצה לאחרון בשכונה: מה קורה בפרויקט VEGA (וגה) של קטה נדל”ן בנווה גן פ”ת?

המגדל, בן 20 קומות ו-74 דירות, מוקם בימים אלה ברחוב מבצע דקל 16, במיקום אסטרטגי, סמוך לקהילון, לגשר המשקיף לפארק הגדול, עם מרפסות שמש המשקיפות לפארק של השכונה. לדברי היזמים, 70% מהפרויקט כבר נמכר, ומחירי הדירות שנותרו (5 ו-6 חדרים) מתחילים ב-3.97 מיליון שקלים.

מי שאמר שהפרויקטים החדשים בפתח תקווה נבנים כיום רק בפסגת הדר? שימו לב שבאחת מעתודות הקרקע האחרונות בשכונת נווה גן, בונה היום חברת “קטה נדל”ן” בקדחתנות את פרויקט המגורים VEGA (וגה) – פרויקט הדגל הנוכחי של החברה הפתח תקוואית, שבאמתחתה כבר לא מעט פרויקטים בעיר.  

וגה בעיצומה של בנייה
וגה בעיצומה של בנייה

21 קומות, 74 דירות

מדובר במגדל המגורים החדש והאחרון המתוכנן להיבנות בשכונה, אשר ימוקם ברחוב מבצע דקל 16. המגדל יתנשא לגובה של 21 קומות ויציע 74 דירות, רובן גדולות מהממוצע בשוק של 5-6 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים.

הפרויקט מוקם בשכונת נווה גן, במיקום המאפשר גישה רגלית למוקדי עניין עירוניים מרכזיים. סביבת הפרויקט כוללת את מרכז הקהילה “הקהילון”, קאנטרי “הספורטן”, הפארק העירוני על שם איציק אוחיון, הקניון הגדול, וכן את מרכז העסקים בסר והמרכזים הרפואיים בילינסון והשרון – הכל במרחק הליכה קצר. בנוסף, המגדל שוכן בסמיכות מיידית לתחנת הקו האדום של הרכבת הקלה.

מפרט יוקרתי - וגה נווה גן
מפרט יוקרתי - וגה נווה גן

נותרו דירות 5 ו-6 חדרים

על התכנון האדריכלי הופקדה האדריכלית קיקה בראז’, במטרה לייצר פרויקט ייחודי מבחינה ארכיטקטונית ולא עוד פרויקט רגיל של “קופי פייסט”. לדברי היזמים, המבנה תוכנן בצורה גיאומטרית ייחודית, שמטרתה להבטיח כי כל הדירות בבניין יפנו אל נוף פתוח של פארק נווה גן. בנוסף, לכל דירה בפרויקט מוצמדות שתי חניות פרטיות ומחסן קומתי אישי. אלו הדירות שנותרו למכירה:

סוג דירהשטח בנוי (מ”ר)שטח מרפסת (מ”ר)
5 חדרים12822
6 חדרים14429

מחירי הדירות היום בפרויקט עומדים על החל מ-3,970,000 ש”ח.

פרויקט ודה נווה גן פתח תקווה
פרויקט וגה נווה גן פתח תקווה

עיקרי המפרט הטכני בדירות:

 

  • כללי: מערכת מיזוג אוויר דירתית (VRF), ריצוף גרניט פורצלן 100X100 (למעט חדרים רטובים ומרפסות), דלת כניסה מעוצבת, ודלתות פנים במילוי פלקסבורד לבידוד רעשים עם מנגנון טריקה מגנטי (כולל דלת עץ פנימית בממ”ד).

  • חשמל ואלומיניום: תריסי גלילה חשמליים, חלונות אלומיניום גבוהים עם זכוכית בידודית, הכנה לחשמל חכם, אינטרקום עם מסך צבעוני, ונקודת תקשורת בכל חדר.

  • מטבח: ארונות בילד-אין עם צירי פתיחה איכותיים ומנגנוני טריקה שקטה, משטח אבן קיסר (או שווה ערך), כיור בהתקנה שטוחה וחיבור תלת-פאזי לאינדוקציה.

  • חדרי רחצה: אסלות תלויות עם מכלי הדחה סמויים, ארון אמבטיה מעוצב עם מראה, אמבטיה אקרילית בחדר רחצה מרכזי ואינטרפוץ 4 דרך.

  • מרפסות שמש: ריצוף אנטי-סליפ בטיחותי, ונקודות מים, גז, טלוויזיה וחשמל מוגן מים.

הנוף שיראו מי שרכשו דירה בקומות הגבוהות של וגה הפונות מערבה

נתוני מכירות וסטטוס בנייה

על פי נתוני החברה, קצב השיווק בפרויקט מתקדם, ונכון להיום כ-70% מהדירות כבר נמכרו. מבחינת התקדמות העבודות בשטח, עבודות הדיפון והחפירה הסתיימו, ובימים אלו החלה הקמת השלד של הבניין. מועד האכלוס המתוכנן נקבע לשנת 2028.

“תכנון הפרויקט נועד למקסם את היתרונות של המגרש ולהציע חללי מגורים נרחבים שמחוברים חזותית לפארק השכונתי,” נמסר מטעם קטה נדל”ן. “הביקוש המוקדם הגבוה מעיד על הצורך בדירות מרווחות באזור המבוקש של נווה גן, במיוחד לאור העובדה שמדובר במגדל האחרון שיוקם בשכונה.”

פרויקט VEGA מוקם, כאמור, על ידי חברת “קטה נדל”ן”. החברה הינה פיצול משולש מהחברה המשפחתית “קטה” שכוללת גם את  “קטה יזמות” ואת “קטה גרופ”. חברות אלו אינן מאוגדות כקבוצת אחזקות אחת, אלא פועלות כחברות יזמות וביצוע שונות הנמצאות בבעלות בני אותה משפחה. יחד, מחזיקות החברות הללו בניסיון מצטבר נרחב, עם למעלה מ-50 פרויקטים שונים שיזמו וביצעו ברחבי פתח תקווה.

סרטון הפרסומת של VEGA (מתוך ערוץ היוטיוב של קטה נדל"ן)

עוד חדש בפתח תקווה

וגה קטה נדלן פתח תקווה

קבלו הצצה לאחרון בשכונה: מה קורה בפרויקט VEGA (וגה) של קטה נדל”ן בנווה גן פ”ת?

המגדל, בן 20 קומות ו-74 דירות, מוקם בימים אלה ברחוב מבצע דקל 16, במיקום אסטרטגי, סמוך לקהילון, לגשר המשקיף לפארק הגדול, עם מרפסות שמש המשקיפות לפארק של השכונה. לדברי היזמים, 70% מהפרויקט כבר נמכר, ומחירי הדירות שנותרו (5 ו-6 חדרים) מתחילים ב-3.97 מיליון שקלים.

המשך קריאה »
נועם אלטחן

פנים חדשות בלשכת הדובר: נועם אלטחן (33) מונה לדובר עיריית פתח תקווה

אלטחן האשדודי, ששימש כמנהל אגף הדוברות של עיריית ראש העין, יחליף את הדובר היוצא, אלעד עוז רוזגוביץ, שמסיים 5 שנות בעירייה ועוזב לטובת כס חבר המועצה בעיר מגוריו גבעתיים. “פתח תקווה תחת הנהגתו של ראש העיר נמצאת בתנופת פיתוח מרשימה,” מסר אלטחן עם כניסתו לתפקיד.

המשך קריאה »
הסרת לוט ימנו סלקה

כחודשיים לאחר הרצח המזעזע: הוסר הלוט מעל שלט ההנצחה לזכרו של ימנו ז”ל בפתח תקווה

“עלינו לעקור את האלימות מתוכנו”: בטקס מרגש וכואב, נחשף גלעד הזיכרון במקום בו נגדעו חייו של ימנו ז”ל, מול סניף פיצה האט בקניון הכיכר בכפר גנים ג’ המשפחה והנוכחים בקריאה מהלב לחשבון נפש חברתי: “לזכרו, ולמען עתיד ילדינו”

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]