אוהדי מכבי פתח תקווה ב-4:0 מול הפועל בדרבי

אחרי ה- 4:0 בדרבי: במכבי ייצאו במבצע מנויים חדש. בהפועל האוהדים קוראים לפטר את טסלפפה

גם האופטימיים באוהדי מכבי פתח תקווה לא ציפו לתצוגת תכלית כזאת תוצרת השחקנים של שי ברדה, שהשאירה את הקהל ביציעים לעודד, זמן רב אחרי שריקת הסיום. למרות שמדובר היה במשחק ביתי של מכבי, עדיין היה רוב קטן ביציעים לטובת אוהדי הפועל (2200), לעומת מכבי (2000). גם כך, מדובר במספר שיא העונה של אוהדים ובקבוצה מצפים להמשיך את המומנטום ולמלא את היציעים גם במשחקים הבאים.

הדרבי הגדול של פתח תקווה הבטיח וגם קיים, אבל מי שיצאו מחייכים הם רק אוהדי מכבי, שחזו בניצחון הגדול ביותר על הפועל במשחק ליגה רשמי מאז 1980. מה שהיה מרשים לא פחות, הייתה תצוגת העידוד הבלתי פוסקת בשערים 1+2, שהלכה והתגברה אחרי כל שער ושער. למרות שמדובר רק בליגה הלאומית, נראה שהיריבות העירונית הולכת ומתגברת, עם הרבה עקיצות ושמחה לאיד (וטוב, שבלי אלימות).

צפו ביציעי מכבי פתח תקווה בדרבי

השופט ריחם?

בסיום המשחק שאלנו את אוהדי מכבי, שמן הסתם כבר רואים את עצמם עם רגל בליגת העל, אם הם ישמחו שהפועל תצטרף אליהם. הדיעות היו חלוקות. באופן מפתיע, היו לא מעט אוהדים, שאמרו לנו שיהיו שמחים לדרבי בליגת העל. “נשמח לשש נקודות בטוחות”, אמר אחד מהם. אוהד נוסף ציין שעיר כמו פתח תקווה, ראויה לשתי קבוצות בליגת העל. עדיין רוב אוהדי מכבי, היו שמחים לעלות לבד ולהשאיר את הפועל מאחור.

מי שהרשים במכבי היה הקשר ארד בר, שכבש את השער השני (בנגיחה), במה שנחשב למשחקו הטוב ביותר בשנתיים האחרונות. הקשר פתח את הפה היום על מאמנו לשעבר ניר קלינגר בערוץ 5, שלטענתו ייבש אותו על הספסל ולא בגלל סיבות מקצועיות. טל בן חיים עם ריבאונד של פנדל, עומר פדידה עם פנדל לשער וסיפתח לחיבורים של איליה שקורין, הביילארוסי הצעיר, השלימו את הרביעייה המהממת.

מנגד, בהפועל עדיין מתקשים לעכל את התבוסה. רבים מהאוהדים (2200) עזבו את היציעים לפני שריקת הסיום (שהגיעה בדיוק בדקה ה-90, אולי מתוך רחמים של השופט), אבל אלה שנשארו עודדו בצורה מרגשת את השחקנים המאוכזבים על רקע “מרי לו” של צביקה פיק. לאחר מכן, ברשתות החברתיות הן הוציאו את קצפם, בעיקר על המאמן עפר טסלפפה, אותו הם קראו לפטר (להזכירכם, אנחנו רק במחזור ה-6).

אוהדי מכבי פתח תקווה ביציע
אוהדי מכבי פתח תקווה ביציע

יחייכו בהרמת כוסית?

בהפועל כמובן שממשיכים לתת גיבוי למאמן ושואפים עידוד מכך שהליגה רק בהתחלתה, מה גם שהקבוצה נמצאת במקום ה-3, נקודה מהפועל כפר סבא, לה יש משחק חסר, אבל הרחק ממכבי, לה כבר יש 16 נקודות (מתוך 18 אפשרוית). הפועל פתח תקווה תגיע מחר להרמת הכוסית במתחם דן טאון (אחד מהספונסרים של הקבוצה) וסביר להניח שהם היו רוצים להגיע לשם עם פנים מחייכות יותר. 

נוכח תצוגת העידוד וההתלהבות מהניצחון בדרבי, במכבי יצאו עם מבצע מנויים חדש, שכולל, בין היתר, חבילת “משפחה” אטרקטיבית של הורה + ילד ב-600 ש”ח והורה + 2 ילדים ב-770 ש”ח. המבצע בתוקף עד סוף החודש ובמכבי מצפים, שהמחירים הזולים (בחישוב פשוט – פחות מ-20 ש”ח למשחק, בכ-15 משחקי בית שעוד נותרו), יימשכו למגרש גם אוהדים חדשים (לינק לרכישת מנוי – בתחתית הכתבה).

למשחק הבא מול הפועל עפולה (יום שישי, 30.9), תעמיד הקבוצה לרשות האוהדים 2 אוטובוסים בעלות סמלית של 10 ש”ח לאוהד, שיגיעו לקופת ארגון האוהדים. ואגב אוהדים, ב-14.10 צפוי להיערך במגרש האימונים במושבה, טורניר אוהדים לזכר עמיחי כרמלי, שחקן העבר שנפטר לפני שנה בגיל 90.

אוהד: "פתח תקווה ראויה לשתי קבוצות בליגת העל"
אוהד: "פתח תקווה ראויה לשתי קבוצות בליגת העל"
מבצע מנויים מכבי פתח תקווה
מבצע מנויים מכבי פתח תקווה

עוד ב-ספורט

גל אראל מכבי פתח תקווה

עידן חדש במגרש האימונים בבן דרור: גל אראל מונה למאמן קבוצת הנוער של מכבי פ”ת

אחרי שתמיר לוזון מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במועדון, הוא החליט ללכת על מאמן הפועל חיפה לשעבר. אראל: “אני שמח להגיע למקום שמאוד רצה אותי, למועדון עם אחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, ומחכה כבר להתחיל לעבוד״. במקביל, הקבוצה הבוגרת שומרת על ההתקפה, שהובילה אות לליגת העל, עם החתמתו של שחקן הכנף הקולומביאני, חוסה קורטס.

המשך קריאה »
מירוץ הלילה פתח תקווה

כ-6000 רצים השתתפו במרוץ הלילה NIGHTRUN 2026 פתח תקווה (וידאו)

המירוץ המסורתי, שהתקיים אמש (4.6) בפעם השביעית, עמד השנה בסימן קריאה חברתית חריפה למיגור האלימות בקרב בני נוער. האירוע הוקדש לזכרו של ימנו (בנימין) זלקה ז”ל שנרצח ביום העצמאות, וגם כיבד את זכרם של תושבי העיר, סמ”ר אורי גרינברג ז”ל וסמל עידן פוקס ז”ל, שנפלו לאחרונה בדרום לבנון. ראש העיר, רמי גרינברג ובני משפחת זלקה, הזניקו את הרצים.

המשך קריאה »
טום שלח אדידס מגה ספורט

טום שלח ומיכל פרס הציגו זוגיות ספורטיבית בספורטן פ”ת עם קמפיין של מגה ספורט (וידאו)

כוכבי “המרוץ למיליון”, שרק לא מזמן התחרו זה בזו על המסך, רצו להנאתם בפארק הגדול, חוברים כעת לשידוך מפתיע, אך מתבקש, ומשיקים יחד את קמפיין הקיץ של רשת “מגה ספורט” שנחת לצילומים במתחם הספורט בנווה גן.הקמפיין הרשמי מציג את השניים כשהם מדגמנים זוגיות פוטוגנית, לרגל השקת קולקציית adidas HYPERGLAM, הנמכרת בבלעדיות ברשת. צפור בראיון עם שלח.

המשך קריאה »
יציע דרומי אצטדיון פתח תקווה

בשורה לאוהדי הכדורגל: אושרה הרחבת אצטדיון “שלמה ביטוח” בפ”ת ב-2000 מקומות

ראש העיר רמי גרינברג הודיע הבוקר (שני, 1.6) על תחילת תוכנית נרחבת לשיפוץ האצטדיון העירוני, במסגרתה יוקם יציע דרומי חדש. הרקע למהלך: שתי הקבוצות העירוניות ישחקו בעונה הבאה בליגת העל והיערכות לאירועי תרבות גדולים בעיר, עליה כבר דיווחנו בעבר. למרות ההודעה, התגובות הראשונות של האוהדים להודעה, הביעו אכזבה: “למה רק 2000? זה פלסטר!”

המשך קריאה »

השאירו פרטים וקבלו עדכונים שוטפים על תכנים שעולים לאתר

[email-subscribers-form id="1"]
כדאי לכם להיות עם יד על הדופק

רוצים לקבל את החדשות על פתח תקווה ראשונים?

קבלו התראה על כל אייטם חדש

[email-subscribers-form id="1"]